Serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen åtalas

Av ,
Informationskriget.se
1

BROTT. Serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen åtalas nu för flera misstänkta våldtäkter mot en tonårsflicka.

Peter-Frederik Poulsen med sin tatuering på ena armen.

Nordfront har tidigare skrivit om serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen (19790222-6690), en rasfrämling som tidigare hette Vadstensvik i efternamn, som är medborgare i Norge och som har begått och dömts för många brott i Sverige. Nu åtalas han för flera våldtäkter som han misstänks ha utsatt en tonårsflicka för under perioden den 17-19 maj 2017 i området runt och/eller mellan Örebro och Stockholm. Åklagaren yrkar på att Poulsen är ansvarig för grov våldtäkt, människorov och övergrepp i rättssak.

Från åtalet:

Peter-Frederik Poulsen har bemäktigat sig och fört bort målsäganden genom att dels ge henne narkotiska preparat, dels misshandla henne genom slag med knuten hand och sparkar som träffat henne huvud och kropp med smärta, blånad och revbensbrott som följd och dels, genom att uttala hot med innebörden att han skulle döda målsägandens anhöriga, vilket varit ägnat att hos målsäganden framkalla allvarlig fruktan för annans personliga säkerhet. Peter-Frederik Poulsen har vidare, under bilfärd, tvingat målsäganden att sitta naken på golvet till det främre passagerarsätet med bl.a. syftet att stimulera honom sexuellt.

[…]

Peter-Frederik Poulsen har …

[…]

… i en lada i området runt och/eller mellan Vintrosa, Latorpsbruk och Garphyttan tvingat målsäganden till analt, vaginalt och oralt samlag genom att dra in henne i en lada, kasta omkull henne så att hon slagit i huvudet, binda fast hennes händer och fötter, utdela slag som träffat hennes ansikte och kropp samt hålla för hennes mun. Peter-Frederik Poulsen har vid gärningen även otillbörligt utnyttjat den omständighet att målsäganden varit drogpåverkad och av den anledningen varit i en särskild utsatt situation.

[…]

… i området runt Bålsta tvingat målsäganden till analt, vaginalt och oralt samlag genom att binda fast hennes händer och fötter, hålla för hennes mun, utdela slag som träffat målsägandens ansikte och revben samt stoppat in ett föremål i hennes underliv.

[…]

… i Köpcentrum Skrapan i Stockholm tvingat målsäganden till analt och vaginalt samlag genom att trycka upp henne mot en vägg och betvingat hennes kroppsliga rörelser.

[…]

… i ett rum på vandrarhemmet Skanstull hostel i Stockholm tvingat målsäganden till vaginalt, analt och oralt samlag genom att trycka henne mot en vägg, drar ner hennes byxor, utdela slag med knuten hand som träffat hennes kropp och bitit henne i öronen.

[…]

Ovan angivna våldtäkter är att bedöma som grova då Peter-Frederik Poulsen visat särskild hänsynslöshet och råhet med hänsyn till målsägandens ålder, uttalat upprepade hot mot hennes familj, utsatt henne för ett långt utdraget händelseförlopp med allvarliga och upprepade sexuella övergrepp, utsatt henne för kränkande behandling och med hänsyn till målsägandens skador.

Här är ytterligare två bilder av Poulsen före och efter hans ansiktstatueringar:

Klicka för större bild.

Sedan tidigare är Poulsen dömd till två långa fängelsestraff för olika typer av sexuellt våld. Redan 2003 dömdes han till 7 års fängelse för grov våldtäkt samt sexuellt utnyttjande av minderårig och 2009 dömdes han till 8 års fängelse efter att ha våldtagit två 17-åriga flickor flertalet gånger under en 16 timmar lång resa mellan Småland och Linköping.

Källa:
Örebro TR B2627-17 Aktbil 32

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Danish Nazi Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Danish Nazi
Medlem

Assimilering är underbart.