Seriemördaren Charles Manson har avlidit

USA. Den ökände seriemördaren Charles Manson, dömd för anstiftan till mord av sju personer, avled under söndagen på ett sjukhus i Kalifornien.

Seriemördaren Charles Manson avled under söndagen efter att ha varit inlagd på sjukhus i Kalifornien. Han blev 83 år gammal.

Intagne Charles Manson, 83, avled av naturliga orsaker klockan 20.13 på söndagen den 19 november, på ett sjukhus i Kern county”, skriver fängelset Corcoran.

Manson ledde under 60-talet en ökänd sekt vid namn Mansonfamiljen och dömdes 1971 till döden för att ha manipulerat ”familjen”, nästan uteslutande bestående av unga kvinnor, till att begå sju mord.

Ett av offren var den gravida Sharon Tate, fru till den judiske regissören Roman Polanski, som knivhöggs 16 gånger av sektmedlemmarna.

Manson och fyra av sektmedlemmarna dömdes till döden, men efter att USA:s högsta domstol tillfälligt förbjudit dödsstraff fick de livstids fängelse istället. Manson ska även av åklagaren ha anklagats för att ha försökt starta ett ”raskrig”, kallat ”Helter Skelter” efter Beatles-låten med samma namn.

Källa:
BREAKING: Convicted mass murderer Charles Manson dies aged 83

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MartinPeterRokvikenDennis Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Daniel
Medlem

”So how do communicate to a whole group of people? You stand up and take the worst fear symbol [swastika] and say ”There, now I’ve got your fear. Now I’ve got your fear.” And your fear is your power and your power is your control. I’m your king of this whole planet. I’m gonna rule this whole world.” Charles Manson. R.I.P

Rokviken
Medlem

Låter som George Soros:)

Peter
Medlem

Rätt övertygande, men lång genomgång, av Tate-morden som hävdar att alltihop var bluff och teater.http://mileswmathis.com/tate.pdf

Grottbjörnen
Medlem

Manson var en knäppskalle, men kolla hans intervjuer där han pratar den internationella judendomen, äckligt träffsäkert

Grottbjörnen
Medlem
Peter
Medlem

Bluff, fejk, Hollywood. Bara den detaljen att man inte får ha vildvuxet skägg i usa-fängelser

Grottbjörnen
Medlem

var kanske Charles manson i själva verket den perfekta kontrollerade oppositionen?
dom stack till honom lite lsd då och då och lät honom svamla på för att avskräcka folk från vit makt-rörelser?

Peter
Medlem

Den där artikeln jag delar ovan hävdar att det det var ett led i att knäcka hippierörelsen/medborgarrörelsen. Finns fler händelser