Senatorskandidat: Soros kommer hamna i helvetet

UTRIKES. Roy Moore, republikanernas kandidat i senatsvalet i Alabama, säger att George Soros kommer att hamna i helvetet för sin “oamerikanska” agenda.

Sifforna i senatsvalet i den väldigt republikanska delstaten Alabama ligger väldigt jämnt. Republikanernas Roy Moore, en populist med stöd av bland andra Steve Bannon, ställs mot Demokraternas Doug Jones.

Moore leder i de flesta opinionsmätningar över Jones, men Moore har tappat stöd efter anklagelser om att han skulle förgripit sig på minderåriga flickor, anklagelser som Roy Moore bestämt förnekat till och menar är politiskt motiverade. Det har inte presenterats några bevis för att anklagelserna mot Moore skulle stämma.

I en radiointervju går nu Moore, som är djupt kristen och konservativ, till attack mot den ungerskfödde valutaspekulatören George Soros, som gjort sig känd för att stödja “liberala” och i vissa fall vänsterextrema syften.

Enligt Moore är Soros agenda “sexuell och liberal” och inte en del av den amerikanska kulturen. Han säger också att Soros kommer att hamna i helvetet för denna agenda.

— Oavsett hur mycket pengar han har så kommer han ändå till samma plats, för människor som förkastar gud och moral… det är dit han kommer hamna, och det är ingen trevlig plats, sa Moore i en radiointervju med American Family Association.

Moores uttalande har mötts av hård kritik från judiskt håll, där kritikerna menar att all sorts kritik av George Soros utgör antisemitism.

Senatsvalet i Alabama kommer att hållas den 12 december.

Källa:
Focal Point 12/4/17 – Roy Moore Interview

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridFredrikaKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Naturligtvis – där hamnar ju alla av hans sort.

Fredrika
Medlem

Så länge Djävulens avkomma styr på jorden befinner vi oss alla redan i Helvetet.

Sigfrid
Medlem

Att djävulen ska hamna i helvetet är ganska naturligt och förhoppningsvis så snart som möjligt.