Sean Spicer tillbakavisar medialögner

USA. Den nye presidentens pressekreterare menade under en presskonferens i lördags att både media och amerikanska institutioner spridit lögner om invigningscermonin.

Sean Spicer, som är USA:s president Donald Trumps pressekreterare menade under en extrainsatt presskonferens att delar av den etablerade median i USA medvetet ljugit om antalet deltagare på invigningsceremonin.

I verkligheten menar Spicer att Trumps invigningsceremoni är den största i landets historia.

Vidare ska även en person inom etablerad media ha skrivit att bysten föreställandes den afrikanske upprorsmakaren Martin Luther King avlägsnats från det ovala rummet i Vita huset. Något som inte stämmer och uttalandet ska ha gjorts på Twitter i syfte att misskreditera den nye presidenten.

Spicer avslutade med att ge etablerad media en känga där han menar att man ska rapportera om sanningen och inte ägna sig åt att misskreditera presidenten och att Donald Trump kommer att tala direkt till folket utan medias filter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments