SD vill sätta nyanlända i separata skolor för att ”underlätta integrationen”

INRIKES. I sin skuggbudget skriver Sverigedemokraterna att de vill placera nyanlända invandrare i speciella separata skolor för att ”underlätta integrationen”.

Sverigedemokraterna (SD) i Stockholm anser att nyanlända ”barn” slussas in i skolorna alldeles för tidigt. De kommer därför med förslag i sin skuggbudget på hur man istället lättare ska kunna ”integrera” dessa. Ett av deras förslag är att nyanlända istället för att placeras i vanliga skolor skulle sättas i separata förberedelseskolor där de får studera för sig själva och där kunskap i svenska språket ska prioriteras.

— De har ofta inte fullgoda kunskaper i svenska och kan inte följa den vanliga utbildningstakten, vilket gör att tempot i klassrummen sänks för alla elever, säger Martin Westmont (SD) som är vice gruppledare i stadshuset.

Partiet menar vidare på att sådana skolor skulle ”gynna alla” samtidigt som de skulle ”öka sammanhållningen” i staden. SD anser också att Stockholm inte ska behöva ta emot fler rasfrämlingar framöver eftersom att det inte finns några lediga bostäder. Westmonts temporära lösning är istället att skicka de nyanlända till andra platser i landet.

Källa:
SD: Sätt nyanlända i särskilda skolor

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
André DevecseriSenasteKarlAllanAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

SD: Folkförrädare!

Allan
Medlem

(((SD)))s plan har alltid varit att utrota svenskarna åt (((SD)))s judiska herrar, med svartimporten som vapen. Jimmie Åkesson har ju t.o.m. önsketänkt i intervju med juden Göran Rosenberg att det inte finns några svenskar. ”Assimilation” och ”integration” är (((SD)))-språk för svenskutrotning genom rasblandning med de som redan kommit och de som fortsätter komma, svartimporten fortsätter med (((SD)))-lik(a) FrP i regeringsställning i Norge, där har vi facit av hur ett judelakejsparti regerar. De enda (((SD))) kastat ut under sina sju år vid makten som vågmästare, är svenskar. Juden Ekeroth fick särbehandling i form av timeout. (((SD))) är Riksdagens farligaste parti, för… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jimmie Åkesson med bakgrund som ungersk tattare kan naturligtvis aldrig känna någon sympati för något folk – utom det (((folket))) som fyller på hans lönekonto varje månad.

André Devecseri
Medlem

Är han zigenare? Det var som fan!

Karl-Путин A
Medlem

”Nyanlända” heter det. Förslaget är i alla fall bättre än Miljöpartiets som går ut på att anlägga skolor mellan invandrarghettona och svenskområden så att babbeungarna och de svenska barnen möts på halva vägen.

Om man utvecklar SDs förslag så ska dessa babbeskolor naturligtvis ligga i ghettona och fokus bör ligga på hemspråksundervisning så att de är väl förberedda på hemresan – i Sverige har de nämligen inget att göra. Detta skulle verkligen gynna alla.

Senaste
Medlem

Och jag som trodde att SD ville bli av med dem…
Allt som behövs för att samla upp folk i en falsk opposition är att beskriva partiet som rasistiskt, far-right, neo-nazi etc. och de flesta invandringströtta gojer går på det. Den alternativa median hjälper ofta till med att beskriva ett sådant parti i för dessa gojer positiva termer, ”Nationalism rises in Europe” kan det heta när ett antivitt parti med assimilering som mål når framgångar i ett val. Det spelar ingen roll hur tydlig denna falska opposition är med sin antivita agenda, folk röstar på skiten ändå.