SD velar – börjar propagera för återvandring

SVERIGEDEMOKRATERNA. Efter att i helgen ha talat om fortsatt kompromissande och liberalisering på sin framtidskonferens har SD nu under veckan gjort uttalanden i motsatt riktning och lyft frågan om återvandring.

Förra helgen höll Sverigedemokraterna en ”framtidskonferens” i riksdagen där partiledaren Jimmie Åkesson inför den samlade SD-eliten förklarade att partiet har potential att bli riksdagens största parti efter valet, men att de då måste vända den negativa opinionstrenden som uppstått efter att bland annat Moderaterna börjat efterlikna SD:s invandringspolitik. Åkesson menade dock att svaret på SD:s kris var att kompromissa och agera ”pragmatiskt”.

— Jag tror inte att vi vinner något på att bli tuffare och hårdare, vi ska fortsätta agera blåslampa på de andra. Men att börja lägga ogenomtänkta förslag vinner vi inte på, förklarade Åkesson.

Redan förra året erkände Åkesson också att han är beredd att släppa invandringspolitiken och stödja en moderatledd regering, även om denna gjorde upp i invandringsfrågan med Socialdemokraterna. SD har också låtit judinnan Paula Bieler liberalisera partiets officiella invandringspolitik.

Trots uttalandena under helgen och den tidigare utvecklingen har SD denna vecka på sociala medier och i intervjuer börjat göra utspel där de lyfter upp återvandring som en lösning på invandringsproblemet. Utspel om återvandring har publicerats på partiets officiella konton både på Twitter och Facebook.

Facebook skrev partiet igår:

Gårdagens fake news är dagens sanningar. Både media och övriga partier börjar sakta anpassa sin retorik efter verkligheten och den sverigedemokratiska verklighetsbeskrivningen. Lögner som att ”invandringen är lönsam” och ”tiggeriet är inte organiserat” hörs inte lika ofta längre. Moderaterna gör sitt bästa för att väljarna ska glömma ”öppna era hjärtan”-retoriken och kopierar nu vår politik så gott de kan.

Jimmie Åkesson menar att nästa strid inom migrationspolitiken kommer handla om återvandring. Många har kommit till Sverige på felaktiga grunder och vi behöver underlätta för dem att återvända till sina hemländer.

#SD2018

I en intervju igår sa Paula Bieler också att SD vill att Migrationsverket ska bli ett återvandringsverk. Bieler, som är ansvarig för SD:s politik i frågor som rör migration och ”jämställdhet”, menar att återvandring är något som många invandrare skulle uppskatta.

— Utanförskapet är varken nytt eller en fråga om ekonomi och trösklar till arbetsmarknaden. Många som lever i vårt land identifierar sig inte med Sverige och vill inte heller leva här, utan längtar till det land de fortfarande kallar hemland. Både för deras skull och för vårt samhälles skull måste vi bättre på att erbjuda reella möjligheter för personer att återvända, säger Bieler.

Återvandringen SD föreslår skall dock ske på frivilliga grunder och genom incitament som att Sverige under lång tid ska bekosta utbildning åt de invandrare som går med på att återvandra.

Att dessa utspel görs nu kan vara ett falskt och genomgående taktiskt drag från SD:s sida då Nordiska motståndsrörelsen nyligen lanserat sin valplattform där invandringsstopp och återvandringspolitik tillhör huvudfrågorna som det nationalsocialistiska partiet driver. Det ryktas också att Alternativ för Sverige, som bildats av uteslutna sverigedemokrater, kommer lansera sin valkampanj och presentera sin politik i början av mars. Genom att göra utspel om återvandring gör SD det nu svårare för sina konkurrenter att angripa partiet för att vara för liberalt i invandringsfrågan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
2 år sedan

Åh nej, försök inte ens! Har varit en av er och såg igenom er skit!

Ifall du läser detta Paula: du kan kalla mig en lömsk orm hur mycket du vill men den enda lömska ormen är du, både som person och som politiker. Hoppas du blir bland de första att slängas ut ur det nya Norden.

_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Nästan så Simpsons-karaktären ”Sideshow Bob” beskrev Jimmie Åkesson och hans parti här. :-P
https://youtu.be/6LGSnVWO4ks?t=106

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Kosher valfläsk så det fräser om det. Judinnan Paula Bieler som vill se ett utökat mottagande av rasfrämlingar, vill nu plötsligt att de återvänder hem. Varför ska man då ens släppa in dem i Sverige? Hon menar vidare att om man erbjuder dem skolgång och utbildning i deras hemländer, eftersom det är där de vill bo, så kommer de att återvända hem frivilligt. OM det nu hade varit så att de kommer hit för att gå i skolan och utbilda sig så hade inte svenska skolor sett ut som de gör; rena katastrofzoner, vilket jag inte behöver gå in närmare… Läs mer »

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan
Reply to  Karl A

Juden vill detta, A.för att tjäna pengar genom att staten måste låna judens pengar + ränta för att bekosta invällarna, samt B, för att lättare smyga i kulisserna när folket har fullt fokus på dom av juden inskickade kriminella invällarna.
Win-win för juden, Win för invällarna, och lose-lose för oss.

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Karl A

Exakt Karl, detta är inget annat än kosher-valfläsk som det både ryker och fräser om. Tyvärr kommer många av deras anhängare att gå på detta, de känner sig radikala genom att rösta på SD och vet inte om något annat.

Här gäller det för oss att i alla sammanhang nämna sveket från SD gentemot sina väljare att SD faktiskt sätter bocken som trädgårdsmästare.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Jag tycker att vi ska erbjuda Paula Bieler och hennes anhang att åka hem.

Många som lever här vill inte göra det, utan längtar till sina hemländer. Vi menar att för både deras och för vårt samhälles skull måste vi erbjuda reella möjligheter att återvända. #ISRAEL2018#svpol

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Återvandring betyder inte homogenitet, de vill bara fila bort de värsta samhällsproblemen. Sedan är inte huvudproblemet invandrarna själva utan de makthavare som tagit hit dem, vilka SD inte vill göra upp med. Även de invandringskritiker som talar om en fullständig repatriering missar helt biten om framtiden, att lägga upp en struktur som säkrar vår överlevnad och självständighet. Obetänksamt vill man bara vräka ut invandrarna men sedan fortsätta färden framåt under samma maktstruktur som styr oss idag.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Senaste

SD vill inte ha något homogent samhälle – eller egentligen vill de det. SD vill att den nya ”svenska” befolkningen ska bli en homogen blekbrun röra genom att vi svenskar assimileras med rasfrämlingarna som redan är här och som fortsätter välla in.

Dessa nya ”svenskar” ska bli slavar under FN, EU, NATO och den globala bankmaffian. Den ordning och reda som SD vill ha ska upprätthållas genom en brutal polisstat.

En så här extremt antisvensk politik har inte ens något av de andra 8-klöverpartierna, inget som de talar öppet om i alla fall.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan
Reply to  Senaste

De som styr oss idag måste ersättas med Folkstyre under en stark ledare, allt annat är samma skit i ny förpackning.