SD-topp attackerar Palestina och kräver ambassadflytt till Jerusalem

SIONISM. SD:s vice partiledare Julia Kronlid attackerar på partiets Facebooksida palestinier och anklagar dem för stöd av terror och antisemitism. ”Vi har länge krävt att om inte uppviglande till terror och spridning av antisemitism upphör måste biståndet till Palestina upphöra”, skriver SD-toppen som även kräver en flytt av Sveriges ambassad i Tel Aviv till Jerusalem.

SD:s vice ordförande Julia Kronlid. Foto: Johan Fredriksson (CC BY-SA 3.0).

I ett Facebookinlägg som publicerades under fredagskvällen går Sverigedemokraternas vice ordförande Julia Kronlid till häftig attack på Palestina. Hon menar bland annat att landets president Mahmoud Abbas är en antisemit och att hans uttalande om judars förehavanden i Europa är ”fruktansvärt, vedervärdigt och helt oacceptabelt”.

Hon menar vidare att antisemitism bland palestinska myndigheter inte är något nytt, samt berömmer sig över att SD som ensamt parti under en längre tid krävt att det svenska biståndet till Palestina ska villkoras med att de går med på en sionistisk världsbild.

Inlägget avslutas med en önskan om att det sionistiska Sverigedemokraterna skulle sitta i regeringsställning, inte för att stoppa massinvandringen – vilket tidigare har varit partiets profilfråga – utan för att tvinga Sverige att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad samt följa Donald Trumps exempel och flytta den svenska ambassaden i skurkstaten till Jerusalem.

Läs inlägget i sin helhet:

Abbas omtalade uttalande är fruktansvärt, vedervärdigt och helt oacceptabelt. Abbas menade att ”utrotningen av europeiska judar var ett resultat av judarnas finansiella aktiviteter, inte antisemitism” och där han ska ha beskrivit ”judarnas sociala funktion” som ”ocker, bankverksamhet och sådant” och skyller därmed det vidriga folkmordet i förintelsen på judarna själva. Dock är jag inte ett dugg förvånad. Detta med antisemitism inom Palestinska myndigheten är inget nytt utan något vi från SD påtalat under lång tid och vi har länge krävt att om inte uppviglande till terror o spridning av antisemitism upphör måste biståndet till Palestina upphöra framför allt det inom myndigheten men även andra organisationer måste det ställas krav på. Men SD har länge varit ensamma om detta. För bara någon vecka sedan röstade Alliansen inklusive Jan Björklund nej till att skicka ett tillkännagivande till regeringen om att villkora biståndet till Palestina. Det är därför ganska svagt av Liberalerna att först nu vakna upp och se problemen och försöka glänsa i media med att de vill frysa biståndet. Jag håller med Björklund men varför har han inte reagerat tidigare?

Extra anmärkningsvärt är nedanstående artikel där regeringen representerad av Kabinettsekreterare Annika Söder strax innan uttalandet ytterligare ger sitt stöd till Abbas, och om innehållet stämmer vill stoppa andra länder att flytt sina ambassader till Jerusalem. Åh vad jag just nu önskar att SD satt i regeringen så vi kunde genomföra just det sistnämnda; erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och flytta ambassaden till Jerusalem.

Det förment invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna har på senare år utmärkt sig som det mest fanatiskt sionistiska partiet i riksdagen. Partiet har sedan tidigare krävt en ambassadflytt till Jerusalem, bland annat i en debattartikel i den judiskägda dagstidningen Svenska Dagbladet. Artikeln undertecknades av ett antal högt uppsatta personer från det sionistiska Sverigedemokraterna, som bland annat skrev att en flytt av ambassaden kunde motiveras med att den judiska kungen David ska ha köpt Tempelberget i Jerusalem redan för 3 000 år sedan.

Se en film där Julia Kronlid utbildas i sionism av den rasistiske juden Yonathan Avner Ben Yisrael:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
vörtisKarl AnordboVera_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Nyttig idiot, ditt namn är Julia Kronlid.

Vera
Medlem

Taktikrösta inte på SD utan rösta med hedern i behåll på NMR. Splittrande uppkomlingar försvinner snart med sina löften som inte har någon grundideologi. SD har förverkat sin rätt att ens kallas nationell med sin Israelsflirt a la Liberalernas kärleksförklaring till skurkstaten.

nordbo
Medlem

– Hon menar vidare att ”antisemitism” bland palestinska myndigheter inte är något nytt..”

Här en intresann artikel från Klas som beskriver Judarnas antisemitism mot semitiska folkslag tidigare i historien.

..https://www.nordfront.se/vem-ar-amalek.smr

ps: I judarnas egna bibel (Talmud som är efterbibliska skriftsamlingar) så har man efter Jesus död tagit sig tolkningsföreträde från det gamla hebreiska skrifterna.

Karl-Путин A
Medlem

Det är mycket riktigt som du skriver att Talmud är judarnas egna bibel och att den består av efterbibliska skriftsamlingar, en sorts lagbok och filosofiska handlingar. Men det är bara halva bibeln, den andra halvan heter Torah (Gamla Testamentet på svenska) och är en ”historiebok” över judarnas ”bragder” enda sen tidernas begynnelse och från det att de fördrevs från Egypten.

Karl-Путин A
Medlem

SD framstår som vidrigare för var dag som går, fast egentligen yttrar de bara vad de övriga partierna i 8-klövern tänker men inte vill säga högt pga taktiska skäl; att förlora väljare.

vörtis
Medlem

Sjuklövern myser i sin godhet när de tänker på hur mycket de tycker om såväl judar som araber. SD myser i sin egen godhet när de tänker på hur mycket de älskar judarna. Gemensam nämnare på åttaklövern är…?