SD-Teddy i nytt blåsväder – ville förbjuda Prideflaggan

SKÅNE. Hetsen mot Svalövs tilltänkte kommunstyrelseordförande fortsätter. ”Förbjud exkluderingsflaggan nu!!”, har han skrivit på Facebook en gång i tiden om den så kallade Prideflaggan enligt Expo.

Efter att Sverigedemokraterna tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna och med passivt stöd från Liberalerna slutligen kom överens om att ta makten i den skånska kommunen Svalöv blev det också klart att Teddy Nilsson (SD) blir kommunstyrelsens nya ordförande.

Både lögnpressen och Annie Lööf (C) kom dock att hetsa mot Nilsson efter ett ”avslöjande” om att Nilsson delat ett blogginlägg där Annie Lööf kallas ”folkförrädare”.

Hetsen mot Nilsson tycks dock fortsätta med Expo vid rodret. Enligt den privata och antisvenska underrättelseorganisationen har Nilsson på sociala medier uttryckt sig på ett sätt som inte anstår en person med makt i Sverige.

I augusti 2017 ska Nilsson exempelvis ha skrivit ”Förbjud exkluderingsflaggan nu!!” på Facebook. När någon frågade vilken flagga han menar svarade han:

Prideflaggan, då den blivit HBTQ-rörelsens främsta varumärke och denna rörelse ifrågasätter heteronormen.

Dessutom har han vädrat tanken om att Sverige kan hamna i inbördeskrig, till Expo och lögnpressens stora förskräckelse.

När Aftonbladet når Nilsson för att konfrontera honom ber han att få svara på frågorna skriftligen. Angående Prideflaggan skriver han:

Inlägget är skrivet efter en debatt om att hissa Prideflaggan i kommunens egna flaggstång. Jag tycker inte att Prideflaggan ska förbjudas. Däremot bör kommunen avstå från att använda politiskt laddade symboler som riskerar att splittra snarare än att ena kommunens invånare.

Han menar också att han visst anser att vem som helst får ifrågasätta heteronormen, men att det inte är kommunens uppgift.

Källa:
SD-topp vill förbjuda Prideflaggan

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DanielChild-Of-GodVeraSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Vilken normal person vill inte förbjuda denna symbol för vidrigheter den har ingen plats i ett civiliserat samhälle.

Vera
Medlem

När t. o. m. brandkåren och den vördiga klosterkyrkan i den förut så moraliska kulturstaden Vadstena hissade Prideflaggan begravdes anständigheten helt. Då föll den sista utposten av sedlighet i vårt land. SD brukar slänga ut sina goda krafter som vanligt?

Daniel
Medlem

I grannkommunen Motala är vi än så länge befriande från den. Men säkerligen bara en tidsfråga.

Child-Of-God
Medlem

då statsminister Löfven har stått på en scen, förra året, och viftat på den flaggan som de perverterat regnbågens färger i(och Guds tecken, då Han lär ha lovat oss att aldrig nånsin förstöra mänskligheten medelst en flod.), och samtidigt viskade han framför kameran; ”kom ut, kom ut!” som ett förbannat kodord till små barn att nu är det perversa helgonförklat. så anser jag att det är min förbannade skyldighet att varna för DEN ÄCKLIGA FLAGGAN OCH DEN PERVERSA AGENDAN INOM LANDET SOM LÄR LEDA TILL PEDOFILI. DET ÄR TUSEN GÅNGER VÄRRE ÄN SODOM OCH GOMORRA REDAN. OCH DET LÄR VARA… Läs mer »