SD tar hjälp av lögnpressen för att jaga ”ideologiskt avvikande” i de egna leden

INRIKES. Mattias Karlsson (SD) skriver i ett inlägg på Facebook att han tackar kvällspressen för att de hjälper till att avslöja ”gravt ideologiskt avvikande tokstollar” inom Sverigedemokraterna.

Mattias Karlsson skriver till dem som inte köper idén om den öppna svenskheten: ”Vi vill inte ha dig”.

Efter att bland annat tidningen Expressen hängt ut en SD-kandidat i Växjö som sagt att ”man ska vara född svensk och ha svenska föräldrar” för att kunna anses som svensk, skrev Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson följande inlägg på Facebook:

Enligt Mattias Karlsson är det ett absolut krav att alla sverigedemokrater tror på principen om ”öppen svenskhet”, som innebär att alla människor kan bli svenskar.

Till alla medlemmar som är kritiska mot idén om öppen svenskhet har Karlsson ett tydligt besked: ”Stryk dig från listan och lämna partiet!”

Det som Karlsson kallar den ”hårdaste screenings-process som något parti någonsin haft” syftar på den massiva utrensningsaktion som Sverigedemokraterna har genomfört under de senaste åren. Medlemmar som har uttryckt sig kritiskt mot islam, mot ägarkoncentrationen i medierna eller mot partiets anpassning till etablissemanget i fråga om öppen svenskhet, homoadoptioner och annat har helt sonika uteslutits.

Att Sverigedemokraterna tar hjälp av både lögnmedia och Expo för att jaga obekväma kritiker placerar partiet i en särställning inom svensk politik som för tankarna till diktaturer som de forna öststaterna.

Källa:
SD tackar kvällspressen för hjälp med att spåra upp ”ideologiskt avvikande” kandidater

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Sådant moraliskt bankrutt parti detta är, med en så skamlig tjänstgörande ledare.

  Känns också bra komiskt när han beskriver sina kandidater i positiva ordalag. Jag menar, det är ju egentligen bara yrkesbrottslingar och liknande som faktiskt fått vara kvar i hans led, samt judar som Bieler. Ingen ”påläst” person Fria Tider har under tidigare år mycket kraftfullt belyst det faktum att SD endast består av knähundar till ledningen, och att alla med den minsta ryggrad gallras bort.

  Jag tycker verkligen att eventuella väljare som inte delar hans syn (vilket sannolikt är minst 95% av partiets sympatisörer) vägrar rösta på det. Jag menar, när de inte skulle godkännas som kandidater, varför skulle de då rösta på partiet?

 • Karl A says:

  ”man ska vara född svensk och ha svenska föräldrar”

  Helt fel definition på svenskhet – rätt ska vara:

  ”man ska vara en nyanländ arab eller neger som åkt tunnelbana”

  Jag trodde att Jimmie skojade med Åsna Romson när han tackade för hennes definition av svenskhet, men han var tydligen gravallvarlig.


 • Lämna ett svar