SD tar aktivt ställning för Israel i sitt EU-valmanifest

SIONISTDEMOKRATERNA. Staten Israel är särskilt viktig för Sverigedemokraterna under den kommande mandatperioden i EU-parlamentet.

Retuscherad bild från SD:s valmanifest 2019.

I sitt valmanifest inför EU-valet den 26 maj uttrycker Sverigedemokraterna (SD) att partiet tar aktiv ställning för Israel.

Israel tillhör inte EU men anses av SD vara så viktigt att kämpa för att landet särskilt omnämns som intresseområde rörande EU:s gemensamma utrikespolitik.

EU har enligt SD en ”skyldighet” att erkänna den judiska statens ”rätt till nationell integritet och säkerhet”.

Klickbar bild.

Samtidigt som SD ser Israel som sin vän, ser de Ryssland som sin fiende. Mot Ryssland vill SD ta ”krafttag”.

Sverigedemokraterna ser mycket oroväckande [sic!] på den auktoritära, icke-demokratiska och aggressiva regimen i Ryssland”. ”[de] tydligaste exemplen på det utgörs av en flagrant avsaknad av respekt för andra staters territoriella integritet med regelrätta invasioner…” skriver partiet.

Det förekommer ingen diskussion om Israels ”flagranta avsaknad av respekt” för andra staters territoriella integritet eller varför Ryssland som har fria val är ”auktoritärt” och ”icke-demokratiskt”.

Källa:
För ettlevandeEuropaValplattformEuropaparlamentsvalet 2019

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Nybörjare
Lotta
1 år sedan

Många svenskar verkar tro så gott om terrorstaten Israhell, dags för en upplysande artikel som berättar sanningen om ’Mellanösterns enda demokrati’ kanske?

peckerwood
Nybörjare
peckerwood
1 år sedan

ser dette problemet i norge også er du anti-islam så må du være pro israel. helt sjukt.tenk at det går folk rundt i 2019 å trur at israel er guds gave til den hvite rasen og europa. helt utrolig

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

SD är oroliga över Rysslands agerande men har inga bekymmer med att skurkstaten Israel bombar och terroriserar sina grannländer.Judarna har heller inga problem med att mörda för dom misshagliga personer runt om i världen utan några som helst juridiska argument för det.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Lotta: dags för en upplysande artikel ..

Finns en hel del som Nordfront publicerat tidigare om det såklart, man behöver inte alltid skriva nytt tycker jag – varför inte återpublicera fint från tidigare .. men med viss justerande i texten med tanke på den allt kvävande censuren.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Alltså handlar SionistDemokraternas utrikespolitik i dessa delar bara om att stödja Israel. Eftersom judarna i Israel och USA har utsett det icke Fedbank-ägda Ryssland till fiende och de vill konkurrera ut, ta över och sänka Ryssland som de gjorde med Ukraina, handlar SDs Rysslandpolitik om att ge Israel vad de vill ha. Den tidigare motståndaren till Invandring har vänt sin politik till invandringsparti, tidigare ut ur EU till smaverkan med EU-kommissionen och tidigare Natomotstånd till en pro-Natohållning. För anledningen till Säpos, MSBs, regeringens och de judiska massmediernas hetsande lögner om Ryssland handlar bara om att väljarna i Sverige ska acceptera… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Sionistdemokraterna
Alternativ för Sionism-
Leder till dekadens och ett värre samhälle med deras ”assimilation”.

Nordiska Motståndsrörelsen-
För ett enat- och ett rent norden mot folkförrädare och folkmördare!

Finns bara ett val.