SD sönderliberaliserat – populär kandidat utesluten för islamkritik

INRIKES. Sverigedemokraternas liberalisering når nu nivåer som få trodde var möjliga.

Liberaliseringen inom Sverigedemokraterna når ständigt nya höjder. Nu har det framkommit att den före detta riksdagsmannen Thoralf Alfsson uteslutits bland annat för att ha kritiserat islamisering i Sverige.

”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna” står det i uteslutningsbrevet till Alfsson från SD:s partistyrelse.

Den populäre Kalmarpolitikern chockades av innehållet och skriver på sin blogg att han läste om meningen flera gånger och till och med gick ut och handlade för att lugna ner sig.

”Jag utesluts alltså för att jag varit kritisk mot islamiseringen i Sverige och utvecklingen med t.ex skjutningar, något som Dagens Nyheter beskrev i en artikel, begicks till 90 procent av personer av personer med utländsk bakgrund.

Att kritisera islamiseringen i Sverige som Sverigedemokrat är enligt partistyrelsen ’oerhört omdömeslöst’. Jag tar mig för pannan” skriver han vidare innan han frågar sig om islamisering är positivt enligt SD:s partistyrelse.

Ytterligare en angreppspunkt som partistyrelsen använde sig av var att Alfsson publicerat en bild på Nordiska motståndsrörelsens motaktion mot en Pridedemonstration i Kalmar 2017.

”Det här borde sända chockvågor inom partiet och dess medlemmar, sympatisörer och väljare. Har man fullständigt förlorat förståndet i partistyrelsen eller är det de liberala krafterna som nu fullständigt tagit över partiet” frågar sig Alfsson.

Sverigedemokraterna har på senare tid anlitat judinnan Paula Bieler för att sköta partiets migrationspolitik. Något som resulterat i antagandet av ”Bielerplanen” som jämfört med den tidigare skrivelsen ”Invandringspolitiskt handlingsprogram” från 2007 innehåller flera liberala förändringar. Bland dessa finns ökad arbetskraftsinvandring samt borttagna formuleringar om att svenskar håller på att bli en minoritet i landet.

Källa:
ETT HÄPNADSVÄCKANDE OCH SENSATIONELLT BREV FRÅN PARTISTYRELSEN

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen – här blir man inte utesluten för att man håller sig till sanningen.

Allan
Nybörjare
Allan
1 år sedan

Jag har sagt det vid flertalet tillfällen, att (((SD))) är det farligaste partiet, då dumt folk tror på (((mediabilden))) av dem, istället för empiri som visar att de är Sionistdemokraterna som vill utrota svenskarna åt judarna.
comment image