SD-möte i Umeå inställt på grund av våldsvänstern

UMEÅ. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson befinner sig för tillfället på en Sverigeturné. Under torsdagen var det tänkt att han skulle hålla ett partimöte i kulturhuset i Umeå.

Umeå:s kulturmarxister samlades för att störa SD:s möte.

Klockan 19 under torsdagskvällen var det tänkt att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skulle hålla ett partimöte i kulturhuset Väven i Umeå. Vid 17-tiden hade cirka 100 personer från olika vänstergrupper samlats för att protestera mot mötet.

Efter ett tag tog sig omkring 50 vänsterextremister in i kulturhusets café på nedre plan och började skandera sina ramsor om rasism. Några personer började bete sig stökigt och polisen fick avvisa flera personer från platsen.

— Sverigedemokraterna ska härifrån, deras politik är inte till för alla. Vi kan aldrig normalisera nazister och rasister, de har inget här att göra, skrek vänsterextremisten Ann Bremer.

I samband med att partimötet skulle börja var det någon som utlöste brandlarmet och lokalerna fick utrymmas och mötet fick ställas in. SD hade redan innan mötet tvingats stänga mötet från allmänheten då polisen inte kunde garantera säkerheten.

Detta är långt ifrån första gången våldsvänstern tillåts härja fritt av polisen varpå säkerhetsläget bedöms som så pass osäkert att ett politiskt möte får ställas in.

Mötesstörarna kom från olika vänstervridna kulturföreningar och även från grupper som Refugees Welcome Umeå, Ingen Människa Är Illegal Umeå, ABF Umeåregionen, Såhkie – Umeå Sameförening, Umeå Pride, Queerförvaltningen Umeå med flera.

Källa:
Efter våldsamma protester – mötet ställs in

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • De så förment ”demokratiska” krafterna hindrar alltså ett möte för ett demokratiskt parti. Men bryter man mot värdegrunden så är det såklart demokratiskt att hindra ett sådant parti..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +33 (av 35 röster)
  • Hallonben says:

   Hade dessa mentalt handikappade rödingar verkligen förstått vad Jimmie Judesson står för så hade dom snarare ropat Hallellujah i kör.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 26 röster)
 • Konstantin says:

  Undrar vad de där menar egentligen med att vårt land ska vara för alla?
  Det finns folk som inte vill ha sina barn bland skiten de där offren försvarar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +38 (av 40 röster)
  • Att de egentligen tycker samma som (((SD))), det enda de skiljer sig åt i är att (((SD))) undantar de som tror på Allah, men börjar de tro på en marginellt mindre pedofilisk Mållgan så tycker (((SD))) att det går bra och vill precis som våldsvänstern blanda bort svenskarna med tagghudingarna.

   Synd att våldsvänstern är så dumma annars kunde de gjort någon nytta och slagit ihjäl judelakejen/rasförstöraren, och dennes livvakter kunde tagit med några rödingar, win-win.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 16 röster)
   • Konstantin says:

    Håller med dig i mycket men känner trots det en betydligt större avsky mot vänsterns vedervärdiga drägg och avskum än mot SD – inom SD finns ju åtminstone sannolikt folk som tänker annorlunda men ännu sålänge håller sig i skuggorna, bakgrunden.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 7 röster)
    • Jo jag förstår ditt tankesätt och kan till viss del respektera det, men gör en djupare analys, vilka tror du är farligast en könlös intelligensbefriad skränande vänsterytter eller en förrädarorganisation som ligger med (((fienden))) som (((SD)))?

     Det är bara att titta på facit igen:
     ”I programmet Angeläget med Adaktusson (TV 8 april 2010) fick Jimmie Åkesson frågor:

     Adaktusson: Så även om det blir fler muslimer genom att det föds fler muslimska barn så välkomnar ni det?     Åkesson svarar: I vårt samhälle så kommer människor, andra och tredje generationens invandrare, att assimileras i det svenska samhället, vi kommer att skapa möjligheter för människor som föds i invandrarfamiljer att bli en del av det svenska samhället, till skillnad från den regering som vi ser idag.     Adaktusson: Då gör det ingenting att de här barnen växer upp i muslimska familjer?     Åkesson: Vilken trosuppfattning man har tror jag inte har så stor betydelse. Sverige är ett väldigt sekulariserat samhälle. Om vi ser till att det förblir så, så har det ingen betydelse.
”

     (((SD))) är en bromskloss för äkta opposition och (((SD)))s mål är att blanda bort svenskarna med svartimporten. Ingen normal människa bryr sig om vänstern, men tyvärr gör den normale pappskallen det med (((SD))), för pappskallar tror mer på en falsk (((media)))bild än sexårsfacit av (((SD)))-antivitism, för pappskallen saknar kapacitet att tänka själv, den ”tänker” i grupp om ”Jimmies hemliga plan” fast den inte alls är hemlig utan består i att ligga med (((fienden))) och gå på bögklubb.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +3 (av 7 röster)
     • Konstantin says:

      Ja, jag kan ju inte under några omständigheter hålla med Åkesson i det han där säger – absolut inte.
      Frågan är bara hur göra för att få in en sann opposition mot skiten som pågår?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 6 röster)
     • @Konstantin

      Äkta opposition är Nordiska Motståndsrörelsen, det är den enda som är både ras och judemedveten. Har man inte svaret på ras och judefrågan så kan man aldrig lösa de importproblem vi fått av juden. Därför måste även ni som inte är nationalsocialister stödja det enda som kan rädda oss.

      Sedan har aldrig lösningen varit parlamentarisk i Sverige, dels är det ett (((riggat))) (((system))), sedan är det ingen av oss som har Donald Trumps ekonomiska muskler.
      Däremot är den parlamentariska plattformen en grund att stå på för att få ut budskapet till massorna, gratisreklam helt enkelt eftersom det är (((samma))) som svartmålar, som svartimporterar och påstår (((tvångskulturen))) är det bästa som finns, ju fler som drabbas av (((tvångskulturen))) ju fler inser detta enkla faktum och parallell mellan (((systemets))) bläckfiskarmar.

      En röst på Nordiska Motståndsrörelsen ökar svartmålandet från (((media))) och väcker ännu fler, den är därmed oändligt mer värd än ett sömnpiller det står (((SD))) på.
      Allt (((SD))) är är ett blått sömnpiller och Viagra för (((fienden))).

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 5 röster)
     • Konstantin says:

      @Allan
      Sant, detta styrelseskick vi nu har kommer aldrig att tillåta vare sig stängda gränser eller segregation och till och med ett så ljumt parti som SD slåss man med näbbar och klor för att stänga ute så en parlamentarisk lösning kan vi ju se i månen efter.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Anonym says:

  Vänsterextremismen visar ånyo sitt fula tryne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 27 röster)
  • Konstantin says:

   Kalifatets förkämpar och antivita hatare, dessa regnbågsfolk vars högsta och enda prioritet är att jaga de svenskar, vita som vill leva bland sin egen sort.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +18 (av 20 röster)
 • Geyser says:

  68-vänstern och dess efterföljare har verkligen lyckats kapa demokratibegreppet genom att föra in ”värdegrunden” först i kulturen och sen i politiken. Det var länge sen Sverige var en demokrati på riktigt men nu har det urartat helt. Hysteriska och gapiga pöbelmänniskor på vänsterkanten tillåts sätta Grundlagar ur spel.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 25 röster)
 • Nisse Lund says:

  Detta är diktaturen verkliga kreatur med allt som detta ord inbegriper i uppslagsverk till dokumentera filmer.
  De är sig lika som under ”kristalldagarna” i Göteborg!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 21 röster)
 • Tyrolen says:

  Så få människor och så många organisationer. Beundransvärt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 25 röster)
 • Dresden says:

  Hur kan det komma sig att de här slöddren kan fortsätta härja? Finns inga motståndsmän i stan?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 17 röster)
  • Ktjwo says:

   Ingen aning. Kanske bättre all låta dessa (((HEN))) ledda djur visa sig själva.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 9 röster)
  • Torbjörn Boström says:

   Väldigt få, jag hörde om mötet av min mor för någon vecka sedan, och då uppfattade jag att det skulle vara någon helg, helt missad att det var idag.

   Då jag uppfattade att det skulle vara öppet för allmänheten så funderade jag på att bege mig dit, men som sagt så behövde de stänga ner den delen, så det blev ingen möte att bege sig till.

   Och då jag inte är ansluten ännu till motståndssrörelsen så har jag ingen inblick i om det var någon där eller inte.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 11 röster)
 • Fanns det inga män bland SD? 10 riktiga män skulle lätt ha spöat och kastat ut 50 rödingar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 23 röster)
  • De förberedde Jimpans ankomst till bögklubben, genom att pudra sig i gumpen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 16 röster)
   • anonym says:

    Det är det enda (ända) du tänker på, det märks du är totalt fixerad vid detta, vilket i sin tur röjer var du har dina intressen.

    OBS! att jag inte kommer med några personangrepp mot dig, vilket du ju alltid – åtminstone i 9 fall av 10 – gör när du svarar någon annan. Du brukar ju då skriva ”din lille fjant” och andra, liknande invektiv, men det gör alltså inte jag mot dig.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +4 (av 8 röster)
    • Det är det enda Jimmie tänker på:
     https://www.nordfront.se/man-forsokte-ansatta-jimmie-akesson-pa-bogklubb.smr

     Det är ju därför du känner dig förnärmad, du fick inte träffa Jimpan trots att du väntade på (((bögklubben))), men det är ju rödingarnas fel inte mitt.

     Jag har alltid kört som man ropar får man svar. Har du fått mer än du tålde (vilket du uppenbart fått, grattis btw.) så beror det på att du själv satte tonen. Men varsågod du är välkommen att visa när så inte är fallet, något du inte kan! Det har alltid funnits en föregående snorattack från er kroknäsor, antingen på min person eller något jag bryr mig om.

     (((Ni))) tar alltid på er offerkofta, och jag är (((er))) värsta fiende. Vita och judar är gentiska fiender, så har det varit och så kommer det vara, det är därför ni är utkastade 109 ggr.

     Ha det bra medan det varar, snart är det Juden Raus!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 6 röster)
     • anonym says:

      Sätta tonen och sätta tonen, ja det är till att skylla ifrån sig vill jag lova.

      Läs ditt inlägg en gång till, så ser du vad jag menar!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 4 röster)
     • Jag förstår alldeles utmärkt vad du insinuerar.

      Dock så är det ju en judestyrd värld vi lever i, då blir den sanningsenliga rapporteringen därefter.

      Sedan så noterar jag att du inte kunde belägga ditt påstående om mig som initierande part.

      Dessutom så gillrar jag råttfällor för att fånga (((råttor))), det var bara att agna och vänta på att en anonym (((råtta))) högg på betet, vilket (((du))) gjorde.
      I er klasskiska judestil med oändlig dubbelmoral, missar du det faktum att ert (((Hollywood))) presterar oändligt mer snuskiga alster och utan den poäng och skärpa som min humor har.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
    • Här kan ju dessutom alla se hur du försökte ta ögonen från (((bollen))) och hur mycket stryk (((du))) fick. Och varför du blir så stött när jag nämnde just borttagningen av ögonen, vilket syns i din vederlagda påståendekontext.
     https://www.nordfront.se/rothschild-tar-ekonomin-grekland.smr#comment-500658

     Mera Kobrarax eller är du mätt?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Fredrika says:

  Synd att de antidemokratiska kräken stoppade mötet. Det tjänar SD på, och det är synd.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • senaste says:

  När de satte sig ned för att fundera på vad som skulle pryda deras banderoll så kom de fram till att en My little pony som säger Fuck Jimmie borde bli bra, och de här typerna lyckas alltså få ett riksdagspartis möte inställt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 23 röster)
  • Från barnkammaren direkt in i den politiska hetluften – är det någon men än jag som tror att alltihopa är riggat och ett spel för fårskallar?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 13 röster)
 • Anders says:

  Den hjärntvättade vänstern som består av svenskar måste sättas i omskolningsläger.

  Alla rasfrämlingar som tillhör packet måste såklart utvisas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 21 röster)
 • Torbjörn Boström says:

  Vet inte om denna artikeln är viktig i detta sammanhänget, emn alla andra artiklar är +märkt

  http://www.vk.se/1935197/darfor-gick-brandlarmet-under-sd-motet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Rödingarna kan inte uppföra sig som folk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 14 röster)
 • SweAc says:

  Det enda vänner av nationen kan göra är att ställa upp, ta ledigt från arbete, studier eller vad man har att göra, när ett nationellt politiskt parti håller möte i ens hemstad/by, ta ledigt från arbete/studier och ställa upp som motdemostranter. Senskar måste visa att det finns kött bakom rösterna. Kosta vad det kosta vill. / För svea rikes väl, Västanstång!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 9 röster)
 • Johan B says:

  Låt dom hålla på det är VI som tjänar på deras infantila beteende. Vanliga svenskar är INTE dumma i huvudet dom ser hur dessa rödingar beter sig och vill INTE ha med dem att göra..! Hell Seger

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Oscar Dirlewanger says:

  Och Swe ska vara en demokrati. Knappast.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Känner många som inte är uttalat nationalister som skrattar åt vänstermupparna och deras ocivilicerade beteende. Vi vinner på detta eftersom allt dom gör är att visa sin rätta och smutsiga sida.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Viktor says:

  Har man polisanmaelt de som foerhindrade SD:s moete?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • umeå,där bolsjevikerna har sin boning,staden full med lenin stalinister

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *