SD-möte i Umeå inställt på grund av våldsvänstern

UMEÅ. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson befinner sig för tillfället på en Sverigeturné. Under torsdagen var det tänkt att han skulle hålla ett partimöte i kulturhuset i Umeå.

Umeå:s kulturmarxister samlades för att störa SD:s möte.

Klockan 19 under torsdagskvällen var det tänkt att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skulle hålla ett partimöte i kulturhuset Väven i Umeå. Vid 17-tiden hade cirka 100 personer från olika vänstergrupper samlats för att protestera mot mötet.

Efter ett tag tog sig omkring 50 vänsterextremister in i kulturhusets café på nedre plan och började skandera sina ramsor om rasism. Några personer började bete sig stökigt och polisen fick avvisa flera personer från platsen.

— Sverigedemokraterna ska härifrån, deras politik är inte till för alla. Vi kan aldrig normalisera nazister och rasister, de har inget här att göra, skrek vänsterextremisten Ann Bremer.

I samband med att partimötet skulle börja var det någon som utlöste brandlarmet och lokalerna fick utrymmas och mötet fick ställas in. SD hade redan innan mötet tvingats stänga mötet från allmänheten då polisen inte kunde garantera säkerheten.

Detta är långt ifrån första gången våldsvänstern tillåts härja fritt av polisen varpå säkerhetsläget bedöms som så pass osäkert att ett politiskt möte får ställas in.

Mötesstörarna kom från olika vänstervridna kulturföreningar och även från grupper som Refugees Welcome Umeå, Ingen Människa Är Illegal Umeå, ABF Umeåregionen, Såhkie – Umeå Sameförening, Umeå Pride, Queerförvaltningen Umeå med flera.

Källa:
Efter våldsamma protester – mötet ställs in

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

38 Kommentarer till "SD-möte i Umeå inställt på grund av våldsvänstern"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Erik
Gäst
Nybörjare

De så förment ”demokratiska” krafterna hindrar alltså ett möte för ett demokratiskt parti. Men bryter man mot värdegrunden så är det såklart demokratiskt att hindra ett sådant parti..

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Hade dessa mentalt handikappade rödingar verkligen förstått vad Jimmie Judesson står för så hade dom snarare ropat Hallellujah i kör.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Undrar vad de där menar egentligen med att vårt land ska vara för alla?
Det finns folk som inte vill ha sina barn bland skiten de där offren försvarar!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Att de egentligen tycker samma som (((SD))), det enda de skiljer sig åt i är att (((SD))) undantar de som tror på Allah, men börjar de tro på en marginellt mindre pedofilisk Mållgan så tycker (((SD))) att det går bra och vill precis som våldsvänstern blanda bort svenskarna med tagghudingarna.

Synd att våldsvänstern är så dumma annars kunde de gjort någon nytta och slagit ihjäl judelakejen/rasförstöraren, och dennes livvakter kunde tagit med några rödingar, win-win.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Håller med dig i mycket men känner trots det en betydligt större avsky mot vänsterns vedervärdiga drägg och avskum än mot SD – inom SD finns ju åtminstone sannolikt folk som tänker annorlunda men ännu sålänge håller sig i skuggorna, bakgrunden.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
Jo jag förstår ditt tankesätt och kan till viss del respektera det, men gör en djupare analys, vilka tror du är farligast en könlös intelligensbefriad skränande vänsterytter eller en förrädarorganisation som ligger med (((fienden))) som (((SD)))? Det är bara att titta på facit igen: ”I programmet Angeläget med Adaktusson (TV 8 april 2010) fick Jimmie Åkesson frågor: Adaktusson: Så även om det blir fler muslimer genom att det föds fler muslimska barn så välkomnar ni det?

 Åkesson svarar: I vårt samhälle så kommer människor, andra och tredje generationens invandrare, att assimileras i det svenska samhället, vi kommer att skapa möjligheter… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ja, jag kan ju inte under några omständigheter hålla med Åkesson i det han där säger – absolut inte.
Frågan är bara hur göra för att få in en sann opposition mot skiten som pågår?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
@Konstantin Äkta opposition är Nordiska Motståndsrörelsen, det är den enda som är både ras och judemedveten. Har man inte svaret på ras och judefrågan så kan man aldrig lösa de importproblem vi fått av juden. Därför måste även ni som inte är nationalsocialister stödja det enda som kan rädda oss. Sedan har aldrig lösningen varit parlamentarisk i Sverige, dels är det ett (((riggat))) (((system))), sedan är det ingen av oss som har Donald Trumps ekonomiska muskler. Däremot är den parlamentariska plattformen en grund att stå på för att få ut budskapet till massorna, gratisreklam helt enkelt eftersom det är (((samma)))… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Allan
Sant, detta styrelseskick vi nu har kommer aldrig att tillåta vare sig stängda gränser eller segregation och till och med ett så ljumt parti som SD slåss man med näbbar och klor för att stänga ute så en parlamentarisk lösning kan vi ju se i månen efter.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vänsterextremismen visar ånyo sitt fula tryne.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Kalifatets förkämpar och antivita hatare, dessa regnbågsfolk vars högsta och enda prioritet är att jaga de svenskar, vita som vill leva bland sin egen sort.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

68-vänstern och dess efterföljare har verkligen lyckats kapa demokratibegreppet genom att föra in ”värdegrunden” först i kulturen och sen i politiken. Det var länge sen Sverige var en demokrati på riktigt men nu har det urartat helt. Hysteriska och gapiga pöbelmänniskor på vänsterkanten tillåts sätta Grundlagar ur spel.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Detta är diktaturen verkliga kreatur med allt som detta ord inbegriper i uppslagsverk till dokumentera filmer.
De är sig lika som under ”kristalldagarna” i Göteborg!

Tyrolen
Gäst
Nybörjare
Tyrolen

Så få människor och så många organisationer. Beundransvärt.

Dresden
Gäst
Nybörjare
Dresden

Hur kan det komma sig att de här slöddren kan fortsätta härja? Finns inga motståndsmän i stan?

Ktjwo
Gäst
Nybörjare
Ktjwo

Ingen aning. Kanske bättre all låta dessa (((HEN))) ledda djur visa sig själva.

Torbjörn Boström
Gäst
Nybörjare
Torbjörn Boström

Väldigt få, jag hörde om mötet av min mor för någon vecka sedan, och då uppfattade jag att det skulle vara någon helg, helt missad att det var idag.

Då jag uppfattade att det skulle vara öppet för allmänheten så funderade jag på att bege mig dit, men som sagt så behövde de stänga ner den delen, så det blev ingen möte att bege sig till.

Och då jag inte är ansluten ännu till motståndssrörelsen så har jag ingen inblick i om det var någon där eller inte.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Fanns det inga män bland SD? 10 riktiga män skulle lätt ha spöat och kastat ut 50 rödingar.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

De förberedde Jimpans ankomst till bögklubben, genom att pudra sig i gumpen.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Det är det enda (ända) du tänker på, det märks du är totalt fixerad vid detta, vilket i sin tur röjer var du har dina intressen.

OBS! att jag inte kommer med några personangrepp mot dig, vilket du ju alltid – åtminstone i 9 fall av 10 – gör när du svarar någon annan. Du brukar ju då skriva ”din lille fjant” och andra, liknande invektiv, men det gör alltså inte jag mot dig.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare
Det är det enda Jimmie tänker på: https://www.nordfront.se/man-forsokte-ansatta-jimmie-akesson-pa-bogklubb.smr Det är ju därför du känner dig förnärmad, du fick inte träffa Jimpan trots att du väntade på (((bögklubben))), men det är ju rödingarnas fel inte mitt. Jag har alltid kört som man ropar får man svar. Har du fått mer än du tålde (vilket du uppenbart fått, grattis btw.) så beror det på att du själv satte tonen. Men varsågod du är välkommen att visa när så inte är fallet, något du inte kan! Det har alltid funnits en föregående snorattack från er kroknäsor, antingen på min person eller något jag… Läs mer »
anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Sätta tonen och sätta tonen, ja det är till att skylla ifrån sig vill jag lova.

Läs ditt inlägg en gång till, så ser du vad jag menar!

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Jag förstår alldeles utmärkt vad du insinuerar.

Dock så är det ju en judestyrd värld vi lever i, då blir den sanningsenliga rapporteringen därefter.

Sedan så noterar jag att du inte kunde belägga ditt påstående om mig som initierande part.

Dessutom så gillrar jag råttfällor för att fånga (((råttor))), det var bara att agna och vänta på att en anonym (((råtta))) högg på betet, vilket (((du))) gjorde.
I er klasskiska judestil med oändlig dubbelmoral, missar du det faktum att ert (((Hollywood))) presterar oändligt mer snuskiga alster och utan den poäng och skärpa som min humor har.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Här kan ju dessutom alla se hur du försökte ta ögonen från (((bollen))) och hur mycket stryk (((du))) fick. Och varför du blir så stött när jag nämnde just borttagningen av ögonen, vilket syns i din vederlagda påståendekontext.
https://www.nordfront.se/rothschild-tar-ekonomin-grekland.smr#comment-500658

Mera Kobrarax eller är du mätt?

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Synd att de antidemokratiska kräken stoppade mötet. Det tjänar SD på, och det är synd.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Symbios kalls det på ett vetenskapligt språk.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

När de satte sig ned för att fundera på vad som skulle pryda deras banderoll så kom de fram till att en My little pony som säger Fuck Jimmie borde bli bra, och de här typerna lyckas alltså få ett riksdagspartis möte inställt.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Från barnkammaren direkt in i den politiska hetluften – är det någon men än jag som tror att alltihopa är riggat och ett spel för fårskallar?

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Den hjärntvättade vänstern som består av svenskar måste sättas i omskolningsläger.

Alla rasfrämlingar som tillhör packet måste såklart utvisas.

Torbjörn Boström
Gäst
Nybörjare
Torbjörn Boström

Vet inte om denna artikeln är viktig i detta sammanhänget, emn alla andra artiklar är +märkt

http://www.vk.se/1935197/darfor-gick-brandlarmet-under-sd-motet

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Rödingarna kan inte uppföra sig som folk.

SweAc
Gäst
Nybörjare
SweAc

Det enda vänner av nationen kan göra är att ställa upp, ta ledigt från arbete, studier eller vad man har att göra, när ett nationellt politiskt parti håller möte i ens hemstad/by, ta ledigt från arbete/studier och ställa upp som motdemostranter. Senskar måste visa att det finns kött bakom rösterna. Kosta vad det kosta vill. / För svea rikes väl, Västanstång!!!

Johan B
Gäst
Nybörjare
Johan B

Låt dom hålla på det är VI som tjänar på deras infantila beteende. Vanliga svenskar är INTE dumma i huvudet dom ser hur dessa rödingar beter sig och vill INTE ha med dem att göra..! Hell Seger

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Och Swe ska vara en demokrati. Knappast.

S
Gäst
Nybörjare
S

Känner många som inte är uttalat nationalister som skrattar åt vänstermupparna och deras ocivilicerade beteende. Vi vinner på detta eftersom allt dom gör är att visa sin rätta och smutsiga sida.

Viktor
Gäst
Nybörjare
Viktor

Har man polisanmaelt de som foerhindrade SD:s moete?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vem eller vilka skulle ha gjort det, menar du?

zz
Gäst
Nybörjare
zz

umeå,där bolsjevikerna har sin boning,staden full med lenin stalinister

wpDiscuz