SD-kvinna vill hänga ut svenskar som demonstrerar mot FN:s självmordsavtal

INRIKES. SD-kvinnan Hilda Frick vill hänga ut prosvenska debattörer som protesterar mot FN:s självmordsavtal.

Hilda Frick (SD).

SD:aren Hilda Frick, tidigare F!, har hamnat i blåsväder efter att på Twitter ha eftersökt identiteten på en opinionsbildare som uppmanade folk att delta i gårdagens manifestation mot FN:s självmordsavtal på Mynttorget i Stockholm.

Responsen på hennes försök att hänga ut Twitter-kontot Annie i Sverige var inte nådig. Många jämförde hennes taktik med den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo samt undrade om hon fortfarande inte var medlem i Feministiskt Initiativ.

Många funderar också varför en SD:are skulle vilja motarbeta och kontrasignalera motståndet mot det omtalade och mycket kritiserade självmordsavtalet, vilket en mängd länder redan nu aviserat att de inte kommer att skriva under.

Hilda Frick har sedermera svarat på kritiken med att jämföra de hundratals deltagarna i manifestationen med ”vitmaktrörelser” samt hävdat att SD är ”seriösa” och inte ett ”extremistparti” eftersom de inte demonstrerar för förändringar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments