SD kampanjar med nya ”nazistanklagelser” mot S – får kritik av judar

POLITIK. SD fortsätter att försöka undergräva Socialdemokraterna genom att koppla dem till nationalsocialism. I en ny tunnelbanekampanj sprider man budskapet att EU inte är första gången som S försöker hjälpa Tyskland att ”ta över Europa”.

SD:s nya tunnelbanekampanj riktar sig mot Socialdemokraterna. Foto: Facebook.

Det var under förra höstens valrörelse som Sverigedemokraterna valde att försöka ”naziststämpla” Socialdemokraterna genom att publicera kampanjfilmen ”Ett folk – ett parti”. Filmen visar hur den svenska socialdemokratin tog inspiration av det nationalsocialistiska Tredje riket när man byggde upp folkhemmet, något som SD vill mena var något negativt.

Den linjen fortsätter man att hålla även under EU-valskampanjen, bland annat med en ny tunnelbanekampanj riktad mot S. ”Det är inte första gången sossarna hjälper Tyskland att ta över Europa”, lyder budskapet som kompletteras med den nordtyska förbundsfanan som även användes under Tredje rikets tidiga dagar.

Facebook skriver SD om kampanjen:

”DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN SOM SOSSARNA
HJÄLPER TYSKLAND ATT TA ÖVER EUROPA”

Att nazistämpla sina politiska motståndare är för Socialdemokraterna en vanlig kampanjmetod. Det spelar egentligen ingen roll om du är liberal, borgerlig, konservativ, eller något annat de inte gillar – för Socialdemokraterna är du ändå en potentiell nazist.

Detta trots att Socialdemokraterna är det parti i Sverige som i störst utsträckning hjälpte nazityskland under kriget. De lånade ut tågvagnar, försåg den tyska krigsmakten med stål, tillät tyska trupptransporter genom landet osv. Det var Socialdemokraterna som krävde att Hitlertyskland skulle stämpla ett ”J” i judiska pass i syfte att kunna avvisa judar vid gränsen. Den socialdemokratiska regeringen censurerade också svenska medier som försökte rapportera om nazisternas tortyr och koncentrationsläger.

Idag sjunger socialdemokrater fortfarande antisemitiska sånger på gator och torg. Återigen har socialdemokraterna antisemitiska strömningar inom sin rörelse och de försöker ännu en gång att censurera media. Socialdemokraterna hjälper återigen Europas stormakter, med Tyskland i spetsen, att bygga ett imperium.

Judiska Ungdomsförbundet i Sverige (JUS) är inte imponerade av SD:s kampanj, som man beskriver som ”historielös” och ”exploatering av Förintelsen i politiska syften”.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Ramón MercaderCharliePålästAnders JonssonEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det nuvarande Tyskland regeras av antigermanskt rasistiska (och antinordiska) ockupationspolitiker med den evangeliska judinnan Angela Merkel på toppen. De har mycket intressen som matcha SD.
SD är nu på den låga judiska kommunist-nivån.

Vera
Medlem

Det måste vara något sjukt i SD debatten – eller står sionismen bakom det? Ett enad Europa under nationalsocialismen utan utomeuropeisk invandring men med social välfärd och hel vit befolkning – det var drömmen och detta motsäger sig SD. I början kallade de sig rumsrena – de skulle nog rensa sin stinkande kattlåda som förpestar hela nationella landet med sina idiotiska uttalanden. Nationalsocialister skyr detta judiska hat mot Tyskland – menar inte Bundesrepubliken som även den borde rensa sin illaluktande förnedringslåda. ( kattor vill ha rena sandlådor också det vet djurvännerna.)

a

Ethny
Medlem

Hahahahahaha….! Ingen kommentar på den, känns som att IQ:n kommer sjunka med 60 bara för att försöka komma på något vettigt att skriva.

Bortsett från Klaus och Vera då, såklart.

Men snacka om att skymfa och smäda vad
den ädla nationalsocialismen verkligen stod och står för genom detta påstående. En människa som älskade sin ras och som ville att denne skulle överleva och få ett så bra liv som möjligt. Jämfört med (((socialismen))) som endast vill bryta ned allt som som är vackert och döda sitt egna folk medelst folkmord genom invandring, men inte enbart.

Charlie
Medlem

Fast det är ju när det sker på bekostnad av andra folks lidande som det kanske inte är så vettigt längre. Vad som skedde då var inte helt rätt och det som sker idag av nuvarande system är inte rätt det heller.

Anders Jonsson
Medlem

Sverigedemokraterna SD kampanjar mot Socialdemokraterna och anklagar dem för ”nazism”. För detta får SD kritik av JUDAR. Men allt är bara ett löjeväckande spel: Den (((svenska regeringen))) med sossar i spetsen tar order direkt från World JEWISH Congress (med flera JUDISK-makt organisationer). Och SD:s absolut viktigaste politiska fråga år 2019 är hur man ska lyckas hora tillräckligt mycket för JUDAR och staten IsraHell. De bägge Kalle Anka partiernas ( S och SD) ”nazistfobier” är lika patetiska som partierna själva. Partierna borde stängas ned, men med nuvarande JUDE-demokratur kommer partierna finnas kvar. JUDE-makten kan fortsätta att styra så länge som de… Läs mer »

Påläst
Medlem

SD visar bara att deras politik är så värdelös att de liksom resten av Åttaklövern bara kan framstå som bra genom att baktala andra.

Ramón Mercader
Medlem

En motsvarighet till vad Stalinsovjet hade för straff ”antisemitism” fast istället för antigermanism hade varit bra.