SD kallar AfS för antisemiter

PARTIPOLITIK. SD-toppen Richard Jomshof går till verbalt angrepp på konkurrenten AfS och kallar dem antisemiter.

De etablerade riksdagspartierna skruvar dagarna före valdagen upp sin hets mot alla uppstickarpartier, oavsett deras chanser att ta sig in i riksdagen.

Nu går SD-toppen Richard Jomshof till verbalt angrepp mot Alternativ för Sverige (AfS). Jomshof citerade under onsdagen på Twitter författaren Vilhelm Moberg som myntade termen demokratur, en sammanslagning av orden demokrati och diktatur.

Demokratur beskriver ett politiskt styre där folket tror sig leva i en demokrati med fria politiska val och fri opinionsbildning men som i realiteten är den diktatur där ingen opposition tillåts. Moberg ansåg redan på sin tid att Sverige var en demokratur. Jomshof använde sig av Mobergs term för att beskriva Sveriges politiska situation år 2018.

När Jomshof av Twittersignaturen Kettils Mjöd fick en fråga om han med demokratur syftade på Stockholms stads och invandrargängens attacker mot Afnu under valrörelsen, kallade han AfS för antisemiter:

Sorry, Israelhatare, förintelseförnekare och antisemiter har aldrig varit min grej.

AfS riksdagskandidat Per Sefastsson genmälde ordväxlingen med att till Jomshof skriva:

Du bevisar att SD inte bara närmat sig etablissemanget — ni är en del av det! Att klistra epitet och brunsmeta är samma taktik som etablissemanget använde mot er.

AfS har hittills vägrat ta ställning för eller emot Israel och judarnas globala sionistiska politik, vilket sionisten Stefan Torssell i en relativt häftig ordväxling med partiet har krävt. Torssell har i en debattartikel velat avtvinga AfS ett rakt besked, att partiet är prosionistiskt och stödjer judarnas kamp och politik.

Detta har dock partiets Jeff Ahl som svarade Torssell eller någon annan hittills vägrat att göra.

Källor:
Richard Jomshofs Twitter 
Alternativ för Sverige vs Palestina
Jeff Ahl: Torssell får gärna förklara varför Israel är viktigare än Sverige

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Detta hade varit perfekt tillfälle att kontra med att påpeka att SD inte är de ”Sverigevänner” de påstår sig vara – snarare är de korrumperade Israelvänner som bedriver sin politik endast för de shekels de får därifrån.

 • AfS för folkförrädare, kontrollerad opposition. Frimurare med mycket pengar – deras syfte är att ta röster från oss. Jag blir förbannad på allt vurmande kring detta HBTQP parti. NMR är sanningen och vägen. Det finns ingen annan väg.

 • Sigfrid says:

  Nu har SD verkligen visat vems sida dom står på så folk borde inse att dom inte är räddningen från undergång.HELL SEGER.

 • Peter says:

  Vilket jävla BULLSHIT Anna… AFS kommer in i riksdagen på Söndag… Lätt! NMR kanske kan dra ihop 20000 röstwr TOT Finns inga hbtq peddos i vårt parti vad jag vet… Tycker att det är tragiskt att du inte kan se AFS som allierad under devisen fiendens fiende är min vän… Men jag förstår din oro… NMR har tidigare varit det enda alternativet till åttaklövern… New kids on the block som erbjuder medborgarna mer demokrati och individuell frihet i AFS… Jag jämför med NMR Stark totalitär socialistisk stat samt avveckling av demokratin… Risken är naturligtvis att NMRs tillväxt retarderar… Jag har alltid respekterat NMR pga vår gemensamma fiende även om jag är mer höger än vänster… Sånt skitinlägg som ditt respekteras icke… Skäms ta mig fan!

  • Lingonet says:

   Och när man kommer in i rikstan då? Kommer man krypa till korset och vilja förbjuda NMR ? Besöka auswich? Eller peka fingret åt rätt håll?
   Svar: BULLSHIT Anna
   I vilket fall som helst är det naturligt att uppfatta ett parti som stjäl åsikter från det egna i syfte att locka röster till det andra som kontrollerad opposition, speciellt när det inträffar nära ett val där det egna partiet gjort enorma framgångar.
   ”new kids on the block” ?
   Råttfångaren i Hameln !

   • Peter says:

    Om AFS varit kontrollerad opposition hade partiet knappast stulit röster från SD…För där har du Lingonet…och det vet både du och jag…en sann kontrollerad Israeltrogen opposition…nä dags att kliva ner från sina höga ideologiska hästar och se på omvärlden med nyktra ögon…annars är faran att man hänger sig åt ohämmat sektbeteende…vi har inte tid att tjafsa…dags att rädda landet.

    • Karl-Путин A says:

     AfS avslöjar sig som de juderövslickare de är. Istället för att stolt ta emot hedersbetygelsen ”antisemit” duckar de fegt för frågan.

     Partierna inom 8-klövern stjäl röster från varandra; enligt din definition är de därmed inte kontrollerad opposition hela bunten?

     • Peter says:

      ”AFS duckar för att bli anklagade för att vara antisemiter”

      Ja NMR duckar i alla fall inte…ni propagerar för förintelseförnekande som baserar sig på att de medborgare ni nämner det för måste ha läst historierevisionism för att överhuvudtaget kunna ta det till sig…99% av svenskarna har inte det…i deras ögon framstår du som dödsknarkarnazist…smart.

      Du förväxlar AFS…antagligen medvetet…med det sionistiska partiet SD.

      Du kallar mig för juderövslickare…jag känner inte dig…många i NMR gör det dock och fattar hur jävla ointelligent du ter dig som säger nåt sånt.

     • Karl-Путин A says:

      Du tror tydligen på Jimmies och AfSs hemliga plan. Kanske har även Lööf, Löfvén, Kristersson, Fridolin & Co hemliga planer? Bara de lyckas få absolut majoritet så ska det minsann sparkas på semitiska och afrikanska rövar så att det visslar om det?

      Politiker och politiska partier som inte vågar stå för sina åsikter kommer aldrig att få något förtroende, utan alltid framstå som det minst dåliga alternativet.

      Vill du stödja givna förlorare så är det upp till dig.

     • Peter says:

      Vi får se…Jimmie ”lyckopillret” Åkesson ser jag personligen som den störste folkförrädaren av alla…möjligtvis tillsammans med judeotattarnegerättlingen Reinfeldt.

      OM Kasselstrand och co som blev uteslutna ur SD pga etnonationalistiska och antisemitiska skäl(officiellt) skulle, likt lismande hundar, krypa för semitofiler som Jomshof och Mattias ”kippan” Karlsson så ställer jag upp mig för arkebusering i nån mörk granskog…jag är dock 100% säker på att inte behöva ta ett sånt avslut.

      Vitsen för mig att rösta in AFS i riksdagen på Söndag är att jag vill se riksdagsrabatterna med en r i k t i g opposition mot folkförrädarna…släppa in en räv i hönsgården så att säga. Jag hade gärna sett Pär Öberg i plenisalen också…det hade blivit en riktig högtidsstund att beskåda. Tyvärr så är det omöjligt…hoppas dock att ni får mandat i Ludvika, Boden och Kungälv.

      Jag är skeptisk till att alla problem går att lösa parlamentariskt men AFS kan väcka upp det svenska folket. Jeff Ahl talar om globalisterna…vi vet alla vad det är en omskrivning för och vilken folkgrupp som är överrepresenterad inom den grupperingen(består till +90% av parantesomslutna)

      AFS kan bereda vägen till ett uppvaknande hos gemene man vilket kan leda till en folkresning/revolution inom en snar framtid…vänta och se.

     • Lingonet says:

      ”Vitsen för mig att rösta in AFS i riksdagen”
      Vitsen för dig är att stöka till det för NMR! Kanske dina argument låter lockande om man vill se en fortsättning på folkutbytet.
      För AFS kommer kamma in sig, har redan gjort: antisrmitism? (mörker, tystnad, väljarna spekulerar).
      Har trollet rätt? Trollet har alltid rätt, lämna trollet!

     • Lingonet says:

      Ett troll! Nu har han lyckats spamma ner hela kommentarsfältet med sitt dravvel, och vi hänger på. Strunta i honom! Vet inte hans agenda men ….fullt här!

    • Lingonet says:

     ”Höga hästar” ”ohämmat sektbeteende”
     SD`s väljare i ett nötskal !
     ”Eösta på knutbypastorn åkesson!”
     ”han ljuger bara för barn, när han blir stadsminister etc. etc..” Jag träffae dem flera gånger om dan, en tyckte inte bara att jag borde förbjudas, såna som mig borde skjutas.
     En religiös sekt med galloperande flexibel ideologi, man har tänkt färdigt, hör ej, ser ej.
     AFS = kontrollerad oppoition!
     Väljare som skulle rösta NMR om inte…nazism


 • Lämna ett svar