SD-judinna hyllar israelisk utrikespolitik – stöder splittring av antisionistiska länder

INRIKES. SD-judinnan Paula Bieler sprider sionistisk propaganda på Twitter.

Judinnan Paula Bieler (SD) skryter om att hennes parti efterapar Israels utrikespolitiska program.

Att stödja kurdisk separatism i Mellanöstern är nämligen något som bara en enda nation i regionen stöder – Israel. Kurdisk separatism skulle med tanke på kurdernas geografiska spridning splittra och försvaga Turkiet, Syrien, Iran och Irak, vilka alla ses som fiender av Israel.

Att SD stöder israelisk söndra och splittra-taktik är inte förvånande med tanke på partiets fleråriga engagemang för den judiska staten.

SD:s valvaka 2014. Tidigare under året hade juden till höger, Yonathan Avner Ben Yisrael, haft en utrikespolitisk utbildning med en undergiven Julia Kronlid (SD).

Bieler har tidigare gjort sig känd som en av de mer invandringsliberala krafterna inom SD. Hennes planer för fortsatt invandring har fått namnet Bieler-planen, vilken man kan läsa mer om här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SverkerVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

SD har ju börjat sitt parti med splittring mot NRP – inte konstigt att de fortsätter i stor skala när
konspirationerna växer med judarnas hjälp.

Sverker
Medlem

Ni töntar som stödjer SD idag, är synnerligen tröga och naiva, som inte har uppmärksammat att juden sakta och säkert har infiltrerat och förstört SD innifrån, precis som juden alltid gjort. Hur är det ens möjligt att inte begripa det? Hur har ni tänkt här? Eller, det är väl det ni inte har gjort. TÄNKT alltså!