SD-dokumentär censureras av Youtube

CENSUR. Under kvällen har den dokumentär som Sverigedemokraterna producerat om Socialdemokraternas historia blivit censurerad av Youtube.

Under onsdagen släppte Sverigedemokraterna en dokumentärfilm som lyfter fram och kritiserar den tidiga socialdemokratins intresse för rasbiologi och dess kopplingar till det nationalsocialistiska Tyskland.

Filmen blev snabbt ett hett samtalsämne på sociala medier och totalt hade filmen visats över 200 000 gånger, innan den på torsdagskvällen plockades ned av Youtube. Den som försöker följa en länk till filmen möts av ett meddelande om att ”videoklippet har tagits bort eftersom det strider mot Youtubes riktlinjer för communityn”.

Det är inte första gången just Sverigedemokraterna blir utsatta för censurförsök. År 2006 stängdes partiets hemsida ner av Utrikesdepartementet och SÄPO då man hade publicerat Muhammedkarikatyrer på sidan.

På senare tid är det dock främst nationalister som drabbats av censurförsök av olika slag. Nordiska motståndsrörelsens Youtube-filmer har länge censurerats, något som nyligen även drabbat Alternativ för Sverige och Nordisk ungdom.

Censuren på Youtube har tilltagit sedan regeringen kallade till ett möte i samband med ett mediadrev mot Google tidigare i år, då det var Granskning Sverige som var måltavlan.

Nationalister har även drabbats av sabotage från bankerna som stängt ner konton på löpande band, något som är oklart huruvida det ens är lagligt.

Källa:
Youtube avpublicerar omtalade filmen om Socialdemokraternas nazistiska historia

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

Varje gång jag ”tvingas” att se en Youtube-film (på grund av att ”folk” ständigt envisas med att lägga upp filmer där och sedanlänka dit i sina inlägg/artiklar) och filmen faktiskt var sevärd, då laddar jag genast hem filmen till en hårddisk. Detta då jag av erfarenhet vet att filmen snart blir blockerad/avlägsnad. Varför gör inte fler så? Då hade den blockerade filmen kunnat läggas upp igen och länkas till på VK istället. Exempelvis filmen ”Hellstorm” med svensk text (som alla dugliga nationella givetvis redan har sett), är blockerad av Jew Tube. https://www.youtube.com/watch?v=COBx3gK-q3s&bpctr=1533246996 Men, här finns den att se på VK… Läs mer »

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

Tack för dina tips.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Jag laddar ned omgående också. Etablissemanget och Sockerberg censurerar snabbt.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

Tack Nordfront för att jag slapp se filmen .Det räckte med att läsa rubriken och resten.

Sanningen
Nybörjare
Sanningen
2 år sedan

Det handlar nog men om att Adolf Hitler och låtar från tredje riket är med i filmen. Såg den idag och blev stolt över Sveriges insatser i det stora frihetskriget, även fast det var många lögner med.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan
Reply to  Sanningen

Har du länk till dokumentären?

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Jag har inte sett filmen. Togs det upp att juden Olof Palme i samarbete med juden David Schwartz och de judiska tidningarna DN och Expressen införde mångkulturen i Sverige? Jämfört med detta helvete som nu börjar nå sin fulländning framstår skallmätningar som kuriosa från en svunnen tid.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
2 år sedan

Filmen kan läggas ut på ryska ”facebook”, dvs VK. Där censureras inte.
https://nyadagbladet.se/it-overvakning/5-skal-till-varfor-du-bor-overge-facebook-vk/

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Valhalla

SD vill bara samarbeta med judisk media. Rätt åt dem att de blev refuserade på jewtube, censurivrare som de är när det gäller andra partier – karma.

-D_B-
Nybörjare
-D_B-
2 år sedan

Bah. Varför överhuvudtaget publicera material på yewtube? Man vill nå ut till mängden. Det är förståerligt. Men idag? Det finns så många andra alternativ som gör samma sak och budskapet eller informationen kan nå ut. Att fortsätta bruka judens plattform är iofs att visa dem vart skåpet skall stå. Men det ger i ändan mer arbete för folket inom NMR samt andra som ”vill” eller försöker värna om Svensken och hans/hennes intressen. Varför inte välja plattform där iaf material hanteras neutralt? I slutändan når budskapet ut iaf. Nu ger jag inte fem öre för SDs jävla ljugbudskap. Men kan inte… Läs mer »

Victor
Nybörjare
Victor
2 år sedan

SD kommer aldrig att bli accepterade av etablissemanget hur mycket dom än försöker. Ska polletten aldrig trilla ner någon gång? Patetiskt.