SB SPECIAL: Den största toapapperskrisen i mannaminne
SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Väntan är äntligen över: Här kommer Studio Bothnias stora coronaavsnitt.

Just nu pågår den största toapapperskrisen i mannaminne. Detta med anledning av coronaviruset Covid-19, som härjar över hela världen och just nu med centrum i Europa. Själva tillfrisknade från hosta och feber har Robert Eklund och Simon Holmqvist spelat in en corona-special.

Man kommer bland annat att diskutera hur läget ser ut i Sverige och världen, hur politiker och myndigheter hanterat viruset och spekulerar om framtiden. Dessutom kronar man den bästa corona-outfiten därute. Blir det blöjkvinnan i Stockholm eller pestdoktorn i Estland?

Se avsnittet:

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Tack för ett intressant program. Allas lika värde ställs på prov.