Satirfilm om det svenska PK-etablissemanget raderades direkt av Youtube

CENSUR.  Jens Ganmans och Magnus Carlssons animerade satirfilm ”Så att det blir rätt” som driver med politiskt korrekta makthavare av olika slag, raderades efter ett par timmar från Youtube.

Filmen raderades snabbt från Youtube med motiveringen att den bryter mot kanalens policy för ”hatretorik”. Den är därmed bara ännu en i raden av filmer som Youtube har censurerat den senaste tiden.

Censuren av medierna är ett utslag av Bonnierkoncernens hets mot yttrandefriheten det senaste halvåret. Och efter påtryckningar från den globala judisk makt-rörelsen har den svenska regeringen pressat Youtube, Google och Facebook att börja radera det man själva uppfattar som ”hatiskt” innehåll.

En av de personer som förekommer i filmen är debattören Katerina Janouch, och hon kommenterar filmen så här på Twitter: ”Sverigebilden framför sanningen! Äntligen har jag fått bli tecknad figur – i denna genialiska lilla film av Jens Ganman”.

Andra kändisar som figurerar i filmen är Stefan Löfvén, kung Carl Gustaf, Henrik Arnstad, Henrik Schyffert, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Jerzy Sarnecki och Peter Wolodarski.

Efter massiv kritik har satirfilmen åter lagts upp på Youtube, men den finns också publicerad på flera andra ställen på nätet.

Källa:
Satirfilm om Löfven raderades direkt av Youtube: ”Hatbudskap”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Aslaug-Amanda
Aslaug-Amanda
1 år sedan

Aahahha underbart!

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Det var bland det skojigaste jag sett på länge – mycket skojigare än den demokrati som en halvapa från Stockholm försökte sälja in i Kungälv för en dryg vecka sen.

Gunnar
Gunnar
1 år sedan

Tummen upp!

Sverker
Sverker
1 år sedan

Humor är ett perfekt vapen. Och är humorn så här bra, så förstår man att asen vill förbjuda den. Nu blir det dubbel effekt genom att censurera och sedan ångra sig, typ självmål.
Alltså är asen inte bara as, utan även dumma i huvudet, typ multitalang :-)

-D_B-
-D_B-
1 år sedan

Haha!
En hel säck med färska lingon.
Nu kommer jag vara glad i en vecka. :-)