SAS raderar antinordisk hatfilm efter massiv kritikstorm

SEGER. Efter massiv kritik på sociala medier har SAS plockat ner den skandinavfientliga reklamfilm som publicerades under tisdagen. Klippet fick på bara några timmar över 10 000 nedröstningar på Youtube.

Strax innan SAS antinordiska reklamfilm ”What is truly Scandinavian?” plockades ned passerade nedrösterna 10 000. Skärmbild: Youtube.com.

Nordfront uppmärksammade under tisdagen att det skandinaviska flygbolaget SAS publicerat en uppseendeväckande antinordisk reklamfilm, med budskapet att det inte finns något som är skandinaviskt, som kulminerade med att en afrikan säger att ”vi är inte bättre än våra vikingaförfäder”.

LÄS MER: SAS hånfulla antinordiska reklam upprör: ”Absolut ingenting är sant skandinaviskt”

Reklamfilmen mötte inom kort massiv kritik på sociala medier. Framförallt på Youtube, där nedröstningarna under tisdagskvällen passerade 10 000 – med bara drygt 200 uppröstningar –  samtidigt som det med korta mellanrum publicerades allt fler och uteslutande negativa kommentarer som starkt ifrågasatte flygbolagets antiskandinaviska rasism.

Ett axplock av de kommentarer som strömmande in mot SAS:s kontroversiella reklamfilm under tisdagen. Skärmbild: Youtube.com

Vid midnatt försvann också videon från SAS alla kanaler, Facebook, Twitter, Youtube och Instagram, utan vidare förklaring.

I skrivande stund finns inget pressmeddelande om den raderade filmen, som dock fortfarande kan beskådas på Youtube då den laddats upp av andra användare:

Nordfront följer utvecklingen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
5 månader sedan

Neger som hävdar gemensamt arv från vikingatiden… Om de bakom den här filmen verkligen tror på det själva har de ju i så fall förolämpat även svarta, men alla är införstådda med att det bara handlar om en medveten kränkning riktad mot oss.
Nåväl, en trevlig liten seger var det här i alla fall.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
5 månader sedan

Jävlit sjysst.

JUDE-lakejerna på SAS ledning och management fick backa från sin anti-nordiska ”reklam-film”.

Det är dags för revolt mot det här (((djävulska))) systemet.

Hell seger!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
5 månader sedan

Brand campaign manager (varumärkes-kampanjchef) på SAS:
(((Martin Adonis))) — Lindvallsgatan 2, 117 36 Stockholm, Lägenhetsnummer 1601, 6:e vån, 1:a dörren fr. vänster. «Hen» bor ensam …

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
5 månader sedan

Ja det måste börja bli konsekvenser.

Harald
Nybörjare
Harald
5 månader sedan

Dom säger att all uppmärksamhet är bra reklam även när folk hatar reklamen. Uppmärksamheten i sig lär ge klirr i kassan. Men dom vet inte ens vad svenska köttbullar är. Dom har nog bara ätit turkiska recept. Inte ens det vet juden Adonis. Eller troligen vet han men ska minneshåla svenska köttbullar.

Vilken jävla Chutzpah att ta sig namnet Adonis. Vilken narcissism. Sätt honom på ett SAS plan hem till Israel.

Thor
Nybörjare
Thor
5 månader sedan

Enligt wiki betyder ordet ”Adonis” en grekisk gud eller en växt, troligen då i detta fallet en parasiterande växt som måste ha en nyttoväxt att suga näring från för att överleva

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
5 månader sedan
Reply to  Thor

Nej, inte en grekisk gud, utan en semitisk. Judarna tillber guden Adonai i bönen Adonai le-Olam

comment image

https://www.youtube.com/watch?v=lhuVGmBkq_s

Erik
Nybörjare
Erik
5 månader sedan

Man hittar den fortfarande via deras youtube-kanals ”första sida”. Dock är videon i sig olistad.