Sarnecki: Invandrares överrepresentation en ”konspirationsteori”

INRIKES. I ett nytt uttalande kallar ”kriminologen” Jerzy Sarnecki invandrares överrepresentation inom sexualbrott en ”konspirationsteori”.

Efter att Uppgrag granskning sänt ett avsnitt om invandrares överrepresentation inom sexualbrott menar den judiske kriminologen Jerzy Sarnecki att man sprider ”konspirationsteorier.

— Programmet bygger på en gammal högerextrem konspirationsteori som går ut på att främmande män kommer till Sverige och våldtar svenska kvinnor och att etablissemanget, pk-eliten, försöker dölja detta, säger Sarnecki till SVT.

För att bestrida ”konspirationsteorin” pekar Sarnecki på att statistiken enbart gäller dömda våldtäktsmän, vilket är en liten del av alla anmälda våldtäkter. Brottförebyggande rådet redovisade dock redan år 2005 att gärningsmän med utländsk bakgrund är gravt överrepresenterade även som misstänkta gärningsmän.

Källa:
Kriminolog: Uppdrag gransknings program borde inte sändas

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
LingonetAllanLeifKarl AHenke Himmlär Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

Sarnecki är en mycket sjuk och ond människa

Karl-Путин A
Medlem

Frågan är om han är en människa och inte en demon.

Lingonet
Medlem

Jude, troligen värre.

Anders Jonsson
Medlem

Den äckliga JUDEN Sarnecki. Den råttan har ljugit och förvanskat sanningen alldeles för länge…

Klaus
Medlem

Judarnas lögner är ju vanligen dumma men framfusiga och fräcka. En tysk kommentar till (judarnas) motiv att ljuga fräckt är ”fräckhet segrar”.

Lingonet
Medlem

Den här gången tror jag inte fräckheten är tillräcklig.

Rokviken
Medlem

Anser att Sarnecki är en ignorant som konspirerar av det värsta slaget. Att ljuga och förlöjliga ingår i konceptet.

Henke Himmlär
Medlem

Att invandrare är överrepresenterade har ju alla redan vetat i alla år. De svenskar som eventuellt inte visste är ju utvecklingsstörda. Till och med när man enbart följer fiendemedia så är bilden av verkligheten uppenbar för samtliga.

Karl-Путин A
Medlem

Genom att kalla rasfrämlingarna för invandrare, eller utrikes födda så får (((Brå))) statistiken att se mycket fördelaktigare ut för rasfrämlingarna.

58% av våldtäkterna i undersökningen hade begåtts av utrikes födda rasfrämlingar och resterande 42% har begåtts av inrikes födda rasfrämlingar – det är så verkligheten ser ut.

Svenskar har aldrig ägnat sig åt gruppvåldtäkter och kommer aldrig att göra!

Leif
Medlem

Juden Sarnecki vänder ut och in på sig själv för att befästa lögnerna om mångkulturen och folkutbytet. De värsta folkförrädarna ska få de strängaste straffen!

Allan
Medlem

Det är ju riktigt bra att kroknäbben sitter och ljuger så folk ser det, då får fler nog och slutar tro på (((etablissemangets))) alla (((lögner))).

Juden gapar alltid över mycket men mister sedan hela stycket, (ju)den som gräver en grop åt andra, trillar själv däri.

Lingonet
Medlem

När argumenten tryter tar man till personagrepp via epiteter som ”foliehatt” etcetera, konspirationsteorier börjar bli tröttsamt uttjatat tack och lov.
Dessutom försvinner ordet teori så fort fakta bekräftar den.