Sargon of Akkad skulle hålla tal på skola – attackerades av AFA

STORBRITANNIEN. Den brittiske Youtubeprofilen Carl Benjamin, också känd som Sargon of Akkad, skulle hålla tal på King’s College i London. Talet avbröts dock när flera medlemmar från vänsterextrema AFA stormade scenen.

Under måndagen höll den brittiske Youtubeprofilen Carl Benjamin, även känd som Sargon of Akkad, tal på King’s College i London. Under talet stormade dock flera personer från vänsterextrema AFA in på scenen och man fick avbryta.

I filmen kan man bland annat se hur AFA-medlemmarna slåss och sliter åt sig talarmikrofonen. Man skrek även saker som ”ingen fascism på campus”, slog sönder fönster och hotade organisatören bakom talet. Organisatören säger dock att man inte tänker låta sig skrämmas av vänsterextremister.

— Vi kommer fortsätta sträva mot vårt mål att motstå alla former av hot mot yttrandefriheten. Vi kommer även att fortsätta anordna liknande event och kampanjer för att uppmuntra till produktiv dialog i olika ämnen. Talet har nu avbrutits och lokalen har utrymts efter att moderatorn har fått motta hot. Åsikter, oavsett hur kontroversiella, ska aldrig mötas med våld, säger en talesman för KCL Libertarian Society som anordnade talet.

Sargon of Akkad har de senaste åren gjort sig känd på Youtube genom att håna muslimer, feminister, BLM-aktivister och andra politiskt korrekta människor. Han kallar sig dock liberal och menar till exempel att ras inte spelar någon roll. Med anledning av detta har han debatterat mot både Richard Spencer och Andrew Anglin.

Se klippet när AFA stormar evenemanget här:

Källa:
‘No fascism on campus’: Antifa protesters storm ‘alt-right’ speech at King’s College (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
vörtis_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Känns som att det rätta sättet att bemöta denna ”Sargon” är genom faktisk debatt, då han presterade så dåligt mot Spencer och Anglin. Så dessa ”antifascister” gör faktiskt självmål när de attackerar honom fysiskt, och gynnar honom personligen. ”Sargon” är stark motståndare till vit nationalism, även fast han försöker rida på vår rörelses vågor.

vörtis
Medlem

Antifanterna ser ut att försvinna från plats efter att ha blivit inte så milt mottagna. Dock verkar det bara var ett fåtal som reagerar med kraft på Antifanternas härjande, men det räcket tydligen för att fösa ut dom.

Kan dock sägas att det är något uselt av ”Sargon” att ha en föreläsning utan att ha gott om män som kan ta hand om dylika problem. Det är ju inte så att det här fenomenet är något nytt, finns tiotals fall från i synnerhet USA det senaste året bara.