HAHA: Säpo snuvade på ytterligare ett rekryteringsförsök — hör Säpoagenten bli ägd

ÅSIKTSFÖRFÖLJELSE. En sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen kontaktade organisationen när han fått brev Säkerhetspolisen. Lyssna när aktivisten Tobias Malvå ringer upp en Säpoagent och förklarar hur saker och ting ligger till.

Nyligen fick en sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen ett brev hem från Säkerhetspolisen. Brevet var undertecknad Karin Olsson på Säpo och meddelade att personen inte var misstänkt för något brott, men att Säkerhetspolisen ville ”samtala med honom”.

Mötet skulle äga rum på fredag den 28 september, men sympatisören valde istället att kontakta Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront. Aktivisten Tobias Malvå i Näste 3, som är känd från podcasten Mer än ord, valde att ringa upp Säpoagenten Karin Olsson och utgav sig för att vara sympatisören i fråga.

Lyssna nedan när Malvå förklarar hur saker och ting ligger till för Säpo:

Om detta händer dig
Nordiska motståndsrörelsen är en civil motståndsrörelse som arbetar med politisk aktivism och opinionsbildning. Men även om organisationen strävar efter att följa lagen måste vi vara medvetna om att vi lever i ett kriminellt system där polisen och andra myndigheter kan använda både omoraliska och olagliga metoder för att underminera organisationens verksamhet eller försöka förstöra enskilda medlemmars liv.

Vi vet sedan tidigare att polisen försett vänsterterroristerna i AFA med information om nationella, ett samarbete som mer nyligen också bekräftades av Martin Fredriksson som erkände att han under en del av sin tid i AFA var anställd av SÄPO för att arbeta subversivt mot den nationella rörelsen. Det händer också att SÄPO och poliser kontaktar dissidenters arbetsgivare i syfte att få dem avskedade.

LÄS ÄVEN: Prata inte med polisen!

Med ovanstående som bakgrund anser Motståndsrörelsen att det inte finns någon godtagbar anledning för nationalister att ha enskilda möten med SÄPO eller polisen. Om goda krafter inom de myndigheterna är intresserade av att läcka information till oss tar vi emot informationen, men det ska i så fall ske på ett kontrollerat sätt och utan att någon information vandrar åt det andra hållet.

Om du som enskild individ blir kontaktad av SÄPO eller polisen, klargör för dem att du inte är intresserad av att ha någon kontakt med dem; be dem uttryckligen att dra åt helvete om de inte accepterar detta. Spela in deras samtal, fota agenterna som söker upp dig och skärmdumpa deras SMS så att du omedelbart kan informera närmsta gruppchef om detta. Är du inte ansluten till Motståndsrörelsen kan du mejla in materialet till Nordfront. Ljusskygga myndighetspersoner ogillar att bli exponerade och genom att öka medvetenheten om detta bland nationella kan vi förhoppningsvis i viss mån avskräcka polisen från att göra alltför fräcka försök till att rekrytera polisinformatörer.

Nationalister som istället bakom ryggen på sina kamrater har kontakt med polisen kommer, när vi avslöjat dem, att brännmärkas som opålitliga individer och riskerar att bli nästa avskräckande exempel som vi skriver om på Nordfront.

Amnesti åt informatörer
Befinner du dig i en situation där du förser polis, säkerhetspolis eller någon myndighet med information? Motståndsrörelsen kan utfärda amnesti till dig som agerar informatör i dagsläget och hjälpa dig att gå vidare med ditt liv, förutsatt att en total uppriktighet om att göra rätt för sig råder redan från start.

Den enda vägen ut för dig som redan har försatt dig i en sådan position är att på eget initiativ vara totalt uppriktig och behjälplig, vilket åtminstone i någon mån kan reparera skadan du gjort och innebär att du kan lämna situationen du befinner dig i och gå vidare med ditt liv.

Kontakta i så fall Motståndsrörelsen på din ort (använd det krypterade kontaktformuläret på nästessidan under ”Kontakt”).

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Jan HjelmRokvikenFredrikaPålästMunken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Säpo lär sig aldrig, riktiga rötägg!

Victor
Medlem

Skräpo!

Victor
Medlem

Så ungefär här lätt det också när Säpo kontaktade mig. Gick med ett på ett mötte. Trodde det var polisen för dom sa att jag just var misstänkt för ett brott. Sa ingenting väl på plats av värde. Nekade till allt. Ångrar att jag gick ditt efteråt. När jag förstod vad det handlade om. Systemets egna mafia Säpo. Dra åt helvete med er.

Hoppas att det här klippet sprids så att fler personer som är på väg att bli aktiva kan vara förbereda på Säpos fulspel.

Karl-Путин A
Medlem

Det enda man ska säga om man gått med på ett sånt möte är att man vill ha en advokat, eller bli hemkörd, eller både och. En närvarande advokat avhåller svinen att gå till fysiska handgripligheter.

Caesar-Aurelius
Medlem

”Man får lov att tycka vad man vill”

Bra då tycker jag vad jag vill, varsågod:
Din dumma jävla skitkärring!

Sigrid
Medlem

Jaa, skriver man fel saker på twitter blir man kontaktad av Säpo. Åsiktsfrihet kallar Sverige det.

Lingonet
Medlem

Bäst är att undvika tvitter och liknande judeotyg.

Fredrika
Medlem

Det man skriver på twitter måste vara yttrandefrihetsvänligt. Annars riskerar man åtal. Överträdelser mot yttrandefriheten prioriteras framför tex inbrott och stölder.

Rokviken
Medlem

Sjukt är bara förnamnet. Men vi är ju i ockupanternas regim.

Karl-Путин A
Medlem

Hahaha…. där fick hon så hon teg kärringen.

”Kan uppfattas som ett hot”.

Om jag skriver på twitter att jag kommer att äta ärtsoppa som förrätt, bruna bönor med fläsk som huvudrätt och toppa med en tallrik kålsoppa, kommer det att upplevas som en förestående gasattack mot en extremt gaskänslig nationell minoritet?

Det vore bättre om Skräpo förkovrade sig i det svenska språket och juridik så att resurserna kunde användas mot verkliga hot som lastbilsmuslimen Akilov och hans tusentals själsfränder som rör sig fritt i det svenska samhället.

Lingonet
Medlem

När blir det hatbrott att öppna en surströmmingsburk i Sverige, vissa (((näsor))) uppfattar ju nästan allt svenskt som hets mot dem ? Undrar om det inte kan uppfattas som det redan, måste undersöka på gårn?

Lingonet
Medlem

Så urbota korkat av säpokvinnan att inte se det absurda i att ”nära att begå brott” ! Ungefär som att köra 90 på 90 väg.
Lika absurt att inte erkänna att detta är förföljelse av oliktänkande, synd att Tobias inte tog upp kina, nordkorea eller östtysklands stasi.
Det här hamnar på min VK.

Munken
Medlem

Hon kunde ju lika gärna ha sagt ”passa dig,vi håller ett öga på dig”….för det va ju precis de hon antydde.

Påläst
Medlem

Skadar dock inte att gå dit så ni får se hur fienden ser ut.

Caesar-Aurelius
Medlem

En instruktionsfilm om hur man ska svara på frågor från demokraturens kreatur:

https://vk.com/videos453578850?z=video453578850_456239029%2Fpl_453578850_-2

Rokviken
Medlem

Så mycket fasansfulla/förfärliga brott som begås i landet och detta politruksäpo som inte ens kan hantera eller göra något åt det är en skam. Skriva några rader på nätet och på judetwitter blir en kallelse till judesäpo. Ungefär som ett samtal med skolans rektor. Denna kvinna är en skam för det folk jag tillhör. Malvå gör mycket bra i från sig. En sann hjälte för vårt folk!

Jan Hjelm
Medlem

Kul att säpomongot Karin säger till Malvå att om inte säpo får prata med honom så kommer den ”riktiga polisen” att höra av sig. Hon säger därmed att säpo inte är en riktig polis utan bara till för åsiktsförtryck från staten genom att hota, trakassera och sabotera för oliktänkande.