WEBBTV:
Samtal med Simon Holmqvist och Jüri Lina

INTERVJU. Simon Holmqvist intervjuade nyligen författaren och systemkritikern Jüri Lina. Se hela intervjun här.

I senaste Studio Bothnia sändes en intervju med författaren och systemkritikern Jüri Lina. På grund av tekniska problem avbröts intervjun mitt i, men nu publiceras den separat.

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Klaus says:

  Det är en av de bästa och mest upplysande intervjuer på Nordfront.
  Jüri Lina är angenäm kritisk och trovärdig. Jag har aldrig före hört någon tvivlande på Churchill’s erkännande att Storbritannien stred mot den falska fienden. Rothschild’s britter hyllar än idag bombningsterroristen och massmördaren Harris. De säger det var helt OK.
  Jag kan tänka mig att det var Rothschild’s propagandabluff att tyskarna skulle tro att britter är nu tyskarnas vänner, eftersom västtyskarna (i de brittiska, amerikanska och franska ockupationszonerna) skulle bli redo att strida igen eller i fortsättning mot Ryssland (!), Sovjetunionen, Warzawa Pakten och ”öst”-tyskar i DDR, när många tyskar fortfarande bodde i ruiner. Talmudiskt sagt: Vilka elaka skithol britter är!
  Varken Rothschild’s britter eller Illuminati’s US-amerikaner är tyskarnas vänner. De är inte heller européernas vänner. Jag betraktar Rothschild’s britter som de dummaste och taskigaste befolkningen i Europa. Jag komner inte att gråta skulle London med ”europeisk” kultur bli en hög av aska i världskrig 3.


 • Lämna ett svar