Samordnade bilbränder på flera platser under helgen

INRIKES. Helgen inleddes med mängder av bilbränder och stenkastning mot fordon, Polisen och Räddningstjänsten.

Under fredagen inkom mängder med larm om att bilar eldats upp eller förstörts på andra sätt. Bara i Härnösand brann sex bilar upp under loppet av två timmar.

— Jag har aldrig varit med om att det kommer fyra larm om bilbränder så tätt, säger David Levy, som är inre befäl på Polisregion Nord, och fortsätter:

— Att alla sex bilar ska ha börjat brinna sådär efter varandra känns inte så mycket som en slump. Jag tror inte på slumpen.

I Kramfors har åtta bilar slagits sönder inom loppet av två dygn.

Samtidigt startades ett våldsamt upplopp i Bäckby i Västerås. Bland annat anfölls bilar, poliser och brandmän med raketer, brandbomber och stenar när de skulle ingripa mot knarkförsäljning.

— De tänder på bilar och så springer de i väg när vi kommer. Sedan börjar de kasta sten, säger Ivan Åslund som är befäl på Polisregion Mitt.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
9 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl A
Karl A
1 år sedan

Hur vore det om polisen började avrätta detta avskum istället för utvecklingsstörda svenska barn?

En stor eloge till den avrättade Eric Torells mamma som kallar avrättningen för det det var; en avrättning

– Jag ska lägga ett blomsterarrangemang precis där han blev avrättad, som jag kallar det för. Han blev avrättad, säger mamma Katarina.

https://www.expressen.se/nyheter/-hyllning-till-erics-minne-motorcyklar-och-gardestad/

Karl A
Karl A
1 år sedan

Det är helt j*vla ofattbart. Sveriges skogar brinner och den svenska brandkåren leker tjuv och polis med babbeanerna medan utländska brandkårer av solidaritet med det svenska folket tar hand om bränderna. Skicka JAS mot varje ghetto där babbeanerna kaozar och jämna dem med marken – något annat språk förstår de inte.

Slipsen
Slipsen
1 år sedan
Reply to  Karl A

Exakt min vakna kamrat! Problemet är att folkförrädarna har monterat ned även försvaret och ska grilla korv med asen istället så det kommer inte att hända förrän ns tar makten. Sverige står i brand och har gått från att ha varit ett bra land som många såg som ett lysande exempel till att vara någonting man varnar för och skrattar åt. Gratulerar mitt svenska folk som har röstat fram folkförrädare och låtit landet förfalla till en mångkulturell kloak. Den 9/9 har ni en sista chans att rätta till läget genom att rösta på den enda oppositionen i landet som radikalt… Läs mer »

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Ojojoj. Inte bra alls! Alla dessa svenska, blonda barn som ser ut som han på Kalles kaviartuben måste hitta andra sysselsättningar än så här destruktiva handlingar för det kan ju omöjligt vara någon av de hundratusentals utomeuropéer vi har inom landets gränser. Den som påstår någonting sådant är rasist! Stoppa huvudet i sanden och förneka verkligheten trots att Sverige står i brand har blivit ett motto i Sverigestan nuförtiden.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

I natt (sön) brann en kyrka i norrköping,
en syrisk orodox, så de är inte med på globala
agendan med hbtpedo mm.
Men dessa människor borde ta sig en funderare på om det var så säkert att rösta på….

Karl A
Karl A
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Syrianska kristna araber ligger i ständig fejd med muslimska araber – varför ska vi svenskar drabbas av deras hat, hot och rasism mot varandra? Kan inte Löfvén förbjuda även dem att hata? Det råder fred i Syrien nu – Israel har erkänt sig besegrade – och i nästan samtliga arabländer. Sverige har varit delaktig i att skapa ”demokrati” i både Irak och Libyen, så det är bara att åka hem och fortsätta bråka där. Svenska brandkåren behövs till viktigare saker är att bekämpa deras tvångsmässiga pyromani. Men så var det ju detta med de svenska bidragen och de svenska flickorna… Läs mer »

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Karl A

Att (vi) gojim ligger i fejd med varandra finns andra ”religiösa” orsaker till.

Daniel
Daniel
1 år sedan

Är extremt trött på mångkulturen.

Sigfrid
Sigfrid
1 år sedan

När avskummet begår bränder så gör polisen ingenting men när en svensk handikappad beter sig underligt så mördar polisen honom de fega kräken.