Samhällsnytt har identifierat det vänsterextrema nättrollet Lena Hansson

VÄNSTEREXTREMISM. En nolltaxerande militant batikhäxa och heltidsnäthatande vänsteraktivist har blivit uthängd av Samhällsnytt.

— Är det ni som kommer hit och dummar er? Er känner jag igen! Ni kan fara åt helvete!

— Ni kan dra åt helvete båda två. FUCK YOU!

Det vänsterextrema nättrollet Lena Hansson blev väldigt arg när Egor Putilov och Simon Kristoffersson, två reportrar från Samhällsnytt, kom hem till henne för att ställa frågor om hennes näthatande.

Näthataren Lena Hansson
Samhällsnytt förklarar i sin artikel vem Hansson är på internet:

Lena Hansson är ett bekant namn för många Twitter-användare. Redan ett år efter att hennes konto startades i september 2017 kallade tidningen Dagens Media kontot ett av de mest inflytelserika inom vänstertwitter.

Sedan dess har kontot fått fler följare som tar del av de 100-150 inlägg som kontot dagligen producerar.

En stor del av inläggen Hansson skriver är extremt hatiskt och kränkande innehåll som förmodligen är olagligt. Samhällsnytt pekar bland annat på att hon brukar jämföra SD-politiker med Tredje rikets nationalsocialister. Även Samhällsnytts medarbetare och borgerliga debattörer som vänstern stör sig på drabbas ofta av näthatet visar artikeln.

Nordfront har sammanställt lite fler exempel på hur Hanssons näthat brukar se ut:

 

Panikfakta är ett regeringsvänligt trollnätverk som Hansson stödjer. Här attackerar de Katerina Janouchs utseende.

Hanif Bali är en ”skäggsnubbe” som ”lajvar riksdagsledamot” och enligt Hansson har problem med sin ”ton”.

Så här kan Hanssons egen ton se ut.

En kvinnlig högerdebattör blir kallad ”bimbo” och får höra att hon är ett ”patetiskt stycke” och en ”totalt blåst sopa” som borde tvätta ansiktet med sperma. Samtidigt klagar Hansson ofta på nationalisters kvinnosyn.

Vill tysta meningsmotståndare
Hansson är öppen med att hennes näthatande och aktivism på internet syftar till att förtrycka meningsmotståndare. Samhällsnytt lyfte fram de här skärmdumparna:

Här erkänner Hansson att hon försöker hindra alternativmedier från att finansiera sin verksamhet genom annonsintäkter.

Det kan också nämnas att Hansson indirekt stödjer AFA och vänsterextremt våld på Twitter.

Här tycker Hansson att det är fel att kräva att vänsterpolitiker tar avstånd från vänsterextrema AFA:s hot mot en M-politiker.

Här försvarar Hansson att personer klär sig i AFA-kläder.

Här förnekar Hansson att AFA deltog i det vänsterextrema upploppet mot polisen i Göteborg under Nordiska motståndsrörelsens tillståndsgivna demonstration 2017.

Här säger Hansson att motdemonstrationen där vänsterextremister bland annat använde stenslungor för att attackera polisen var ”vacker”.

Här förnekar hon återigen det faktiskt förekommande vänsterextrema våldet samtidigt som hon säger att man inte ska försöka diskutera med nationalsocialister eftersom det inte går.

Slutligen stödjer Hansson regimpolitikers förslag om att mötesfriheten bör inskränkas så att bara de med ”rätt” åsikter får delta i den offentliga debatten:

Lena Hansson avslöjas
Genom att spåra ett telefonnummer som användes när Hansson registrerade sitt Twitter-konto har Samhällsnytt lyckats verifiera att kvinnan bakom kontot verkligen heter Lena Hansson och hon är en 60-årig kvinna (19591118-5246) bosatt i en villa i Lycke, en ort som ligger i närheten av Marstrand.

Granskningen som Samhällsnytt har gjort visar att Lena Hansson nolltaxerat sedan 2003. Hansson var då 44 år gammal och har alltså varit arbetslös sedan dess och har antingen varit en ekonomisk börda för sin man eller svenska staten i snart 20 års tid.

Enligt Samhällsnytt är bostadsområdet som Hansson med man är bosatt i förhållandevis etniskt homogent:

När vi kör igenom Lena Hanssons bostadsområde och närmar oss hennes hem är det inte lätt att komma bort från stereotypbilden: en vit privilegierad och sysslolös medelklass som ägnar sig åt godhetssignalering inifrån helsvenska oaser – på tryggt avstånd från invandrare och mångkultur som de säger sig omfamna.

Blir psykotisk och hotar inbillade angripare med baseballträ på Twitter
Efter Samhällsnytts avslöjande har Hansson spårat ur på Twitter och ändrat sitt visningsnamn till ”Lena Du Vet Var Min Postbox Är Hansson” trots att Samhällsnytt aldrig skrev ut att hennes adress är Myggstad 130.

Hansson hotar också med rättsliga åtgärder mot Kent Ekeroth och Mats Dagerlind som är ägare respektive ansvarig utgivare för Samhällsnytt ifall några ”hjon” gör fler besök hemma hos henne.

Slutligen skriver Hansson att hon kan komma att attackera hypotetiska inkräktare med baseballträ.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
8 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Wäring
12 dagar sedan

Ju kraftigare deras psykiska störning är, desto större är också deras inbillning om politiska ställningstaganden. Det här tjänar verkligen demokratin på, resentimentdrivna undersåtar som hjälper till att sprida agg i samhället, håller igång osämja och konflikt och därmed försvårar för gemene man att i lugn och ro granska situationen och systemet.

Per
Per
12 dagar sedan

Om något skulle kunna få en att omvärdera användandet av burka är det en fysiskt och psykiskt havererad pillermissbrukande satkärring som detta!

Slipsen
Slipsen
11 dagar sedan

Bra att ni hänger ut denna idiot!
Tillbakakaka smakar inte lika gott era vänsterextrema, hycklande svin!
Om man som vuxen kvinna i 60-årsåldern säger fuck you till någon som bara vill prata så är man per definition efterbliven.
Nu tänker jag inte lägga ned mer tid och energi på denna värdelösa människa till avskum, såvida hon inte svarar på denna kommentar!

Jim
Jim
11 dagar sedan

Haha jävla bajstant!
Vidrig!

Hanssi
Hanssi
11 dagar sedan

Härligt att ni hänger ut denna misslyckade abort med namn, personnummer och adress i Lycke.

Freke
Freke
11 dagar sedan

Lena Hansson ser ut att vara imbecill

Hanssi
Hanssi
10 dagar sedan
Reply to  Freke

Ser ut? ÄR!

Hanssi
Hanssi
6 dagar sedan

SJUKA SJUKA GALNA MÄNNISKA!