Avsaknad av politisk korrekthet (ur dagboken skrivet 2008)

pk ban
ARTIKELSERIE. Den fjärde och sista delen i Christian Hamiltons artikelserie om hans erfarenheter i olika delar av världen författades 2008 i Tunisien, där han träffade en politiskt inkorrekt tunisier som inte förstod sig på nordbornas naiva tolerans.
12


Hur bemöter man antivita?

this is europa
UTBILDNING. ”This is Europa” publicerade nyligen en film med tips på hur man bör bemöta människor som är ”antivita”, alltså människor som medvetet eller omedvetet arbetar mot vita folkslags intressen och för den vita rasens utrotning genom massinvandring och rasblandning.
57


Biståndsarbete i SIDA:s regi (minnen från ungdomen)

hamilton front kollage
ARTIKELSERIE. I del 3 av 4 minns Christian Hamilton ungdomstiden då han arbetade som biståndsarbetare åt SIDA i Afrika samt tycker till om det svenska utlandsbiståndet.
19


Om massinvandringen och de svarslösa politikerna i Spånga

spånga
KOMMENTAR. Martin Saxlind kommenterar här massinvandringsvansinnet och den folkliga vrede som politikerna i Spånga mötte på ett informationsmöte inför öppnandet av ett nytt asylboende.
29


Terrormisstänkt ”svensk” – från integrationsexempel till jihadist på 10 år

terrorsvensk 1
MÅNGKULTUR. Den 23-årige Osama Krayem som växte upp i Malmö häktades nyligen misstänkt för inblandning i terrordåden i Bryssel. Nu framkommer uppgifter om att han som barn var med i en dokumentärfilm där han användes som ett exempel på ”lyckad integration”.
29


Sista klassen i livets skola (ur dagboken våren 2008)

christian-hamilton-resa-framARTIKELSERIE. I del 2 av 4 av en artikelserie skriver Christian Hamilton om sina erfarenheter från länder i Afrika och Mellanöstern. Hur fungerar de som utgör samma befolkning som de i Rinkeby, Södertälje m.fl. orter? 25


Professor: ”Europa har tre alternativ – underkastelse, repatriering eller inbördeskrig”

nyborg
EUROPA. En dansk professor har i dansk media fått en debattartikel publicerad där han menar att den eskalerade massinvandringen gjort så att Europa nu endast har tre val: Underkastelse, repatriering eller inbördeskrig.
94


Stulen kultur

Bieber250l
KULTUR.
Fenomenet kulturell appropriering börjar så sakteliga komma på tal i etablerad media i Sverige. I USA har begreppet använts i några år. Mikael Karlsson resonerar kring vad det egentligen innebär.
46


Första rättegången efter överfallsvågen i Östersund


ÖSTERSUND. Idag genomförs den första rättegången i Östersund efter överfallsvågen som framför allt nyanlända invandrare verkar ha utsatt stadens kvinnor för. Nordfront var på plats.
39


De tända ljusens budskap

jesuisbruxelles2KOMMENTAR. Christian Hamilton skriver om den första (och oftast enda) reaktionen som uppstår bland de indoktrinerade massorna när något hemskt har ägt rum. Så även nu senast efter terrordådet i Bryssel. 42