Pågår ett vitt folkmord?


FOLKMORD. Nordfront-medarbetaren Snellman har skrivit en artikel i tre delar om läget med den vita populationen och den uppenbara sionistiska folkmordsagendan bakom den påtvingade integreringen av rasfrämlingar i vita länder.
70


USA: ”Flyktingpojkar” urinerade i femårig flickas mun – skyddas av ett helt etablissemang


USA. I måndags föll domen i ett bisarrt rättsfall i delstaten Idaho, där hela etablissemanget tycks ha tagit förövarnas sida mot en femårig utvecklingsstörd flicka som utsattes för sexuella övergrepp av tre invandrarpojkar.
51


Vit skuld – vårt största hot


KOMMENTAR. Trots otaliga grymheter så har Europas gränser hållits vidöppna eftersom invandringskritikerna inte vågar yttra sig. Jesse Torniainen skriver här om invandringskritiker som skäms för sina åsikter.
51


Invandringens kostnader – riksdagsseminarium med Anna Hagwall och Jan Tullberg


REPORTAGE. Nordfront var på plats när riksdagsledamoten Anna Hagwall återigen anordnade ett seminarium för allmänheten i riksdagen. Denna gång gästade docent Jan Tullberg på temat ”invandringens kostnader”.
15


I folkgemenskapen finns tryggheten


INSÄNDARE. Vill du bli respekterad som kvinna? Då letar du förgäves bland mångkulturen, skriver Mia Andrén.
44


Ni har blod på era händer


KOMMENTAR. Mia Andrén skriver i en kommentar om hur hycklande kulturmarxisternas reaktion på förra veckans terrordåd har varit och menar att dessa är medskyldiga till samma dåd som de nu sörjer.
171


Historierevisionism


HISTORIA. Johan Persson blickar i den här artikeln tillbaka på historiska händelser som behöver revideras och frågar sig vilka lögner om vår tid som kommer att berättas i framtiden om inte folket reser sig och återtar kontrollen över sitt öde.
15


INSÄNDARE: Är fyra ”ensamkommande” fler än 260 svenskar?


INSÄNDARE. Thomas Jansson skriver i en insändare om det folkfientliga etablissemangets dubbla måttstockar och om hur globalisternas tid snart är förbi.
34


FILM: Rasfrämling får bryt – rashetsar mot ”grisätande horson” och slår kvinnan

MÅNGKULTUR. En video som visar en muslimsk man som ofredar ett par går nu viral på Twitter där den publicerades under fredagsmorgonen. 55


Mötesplats Bulgarien

EUROPA. Återkoppling till landet där vi genomförde Lukov-marschen 2017. 11