Media startar drev mot polisman som vill förinta kriminella invandrare

Polis kärrtorp rättegång
SVERIGE. Polismannen Marcus Hultvall har fått nog av politisk korrekthet och kriminella invandrare som inte vill anpassa sig och ville i en insändare se att vissa invandrare förintades för att rädda Moder Svea. Inte helt oväntat skapade insändaren en storm av kritik från politiker och chefer och Hultvalls poliskarriär kan nu snart vara över.
89


Malmö utan förskoning

rosengardfirespolice
INSÄNDARE. En lärare som nyligen engagerat sig i Nordiska motståndsrörelsen berättar i den här artikeln om sin uppväxt i det mångkulturella Malmö och om sina erfarenheter från läraryrket.
31


Näste 6 i kamp mot Trästockfestivalen

varning1_cleaned SKELLEFTEÅ. Under helgen pågick den numera ökända Trästockfestivalen i Skellefteå med bland annat ”nyanlända” som bussats in gratis. Här kommer en rapport om vad de lokala motståndsmännen sysslat med i samband med spektaklet. 36


Existentiell terror

terrornice1
FRANKRIKE.
Återigen har ett terrordåd begåtts på europeisk mark. Muslimen Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tillika fransk medborgare, slog till på Frankrikes nationaldag som blev en blodig historia. Mikael Karlsson skriver om den pågående terrorn.
44


Islam är inte problemet!

eld och yxa
DEBATT. En grekisk skribent på The Daily Stormer menar att islam inte är huvudproblemet och att lösningen på massinvandringsproblemet i Europa står att finna i det grekiska konceptet ”eld och yxa”.
129


Dags att vakna?

Ferguson
KOMMENTAR. Martin Saxlind kommenterar här det antivita terrordådet som under torsdagskvällen skördade fem vita polisers liv i USA.
179


Efter Brexit

British Lion
KOMMENTAR. Mikael Karlsson delar i denna artikel med sig sina tankar om Brexit. Vad innebär Brexit, och vad är nästa steg?
38


Storbritannien folkomröstar om EU

brexit_brexit2-800x475
BREXIT.
I morgon håller Storbritannien en folkomröstning om fortsatt EU-medlemskap. Vi hoppas på att britterna röstar sig ur EU, då EU i praktiken är en anti-europeisk överstat som driver en agenda där massinvandring, maktcentralisering och en liberal världsåskådning står i centrum.
141


Över tio miljoner visningar på invandringsfientlig propagandafilm

withOpenGates
MEDIA. Den invandringsfientliga propagandafilmen “With Open Gates: The Forced Col­lec­tive Sui­cide of Euro­pean Nations” har nyligen fått över 10 miljoner visningar på Youtube.
60


Terror och politisk korrekthet

omar mateen
TERRORISM. Mikael Karlsson reflekterar här över terrordådet i Orlando, Florida. Vem var Omar Saddiqui Mateen och varför mördade han dussintals homosexuella?
52