”Flyktingbarn” lyckades överklaga förflyttning till anvisat asylboende

"Barn" som inte vill "tvångsförflyttas".
MASSINVANDRING. Nio så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” anvisades plats i Hudiksvalls kommun men på grund av platsbrist placerades de på ett asylboende i Grillby i Enköpings kommun. När senare Hudiksvalls kommun försökte förflytta ”flyktingpojkarna” dit de först blivit anvisade, ville de inte och nu har en av dem lyckats överklaga förflyttningen.
27


Lokalpolitiker i Ånge misstänks vilja öppna HVB-hem vid grundskola

skolaliten
ÅNGE. Ånge kommuns oppositionsledare Leif Edh bygger för tillfället om en fastighet så att den ska kunna fungera som bland annat ett HVB-hem. Vad som skulle kunna ses som särskilt bekymmersamt är att fastigheten ligger mitt emot en grundskola.
15


Brutal våldtäktsepidemi i Brasilien

Brasilianska kvinnor i en så kallas "Slut Walk" kräver att inte bli sexualiserade.
BRASILIEN. Flera uppseendeväckande rapporter har framkommit om det mångkulturella och rasblandade landet Brasilien. Denna gång är det en brutal våldtäktsepidemi och som fått landets korrupte president att sammankalla ett ”krismöte”.
31


Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

Invandrarkvinnor i hucklen håller ordning och reda i förorten.
BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.
50


Turkiet, Erdogan och Neo-ottomanismen

akp
TURKIET. Just nu pågår förhandlingar mellan EU och Turkiet, med deras president Erdogan i spetsen, för att lösa ”flyktingkrisen” och minska inflödet av främlingar till Europa. Men vem är egentligen denne Erdogan som EU vill sluta överenskommelse med och vilka idéer är det som driver honom och Turkiet?
75


Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

självförsvar front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.
79


Tiggarkvinna får rätt till socialbidrag

tiggande_tiggare_zigenare_kors-bort_harbarge_jonkoping_
MASSINVANDRING. En  kvinna som kom till Eslöv som så kallad ”EU-migrant” har lyckats få rätt till socialbidrag. Detta efter att kvinnans barn erbjudits skolgång under en kort tid då kvinnan hade någon form av anställning. Domen i förvaltningsrätten kan nu komma att få konsekvenser även för andra kommuner i Sverige.
47


Inte mitt team, inte min EM-låt

fotbolls em
INSÄNDARE. Karl Lindholm uttrycker i denna insändare sitt missnöje över den politiskt korrekta EM-låten som förstör uppladdningen inför Fotbolls-EM i Frankrike.
81


Kulturkampen

Jupiter
KULTUR.
Mikael Karlsson påvisar här anledningen till att vi för en kulturkamp, och kulturens viktiga funktion för vår överlevnad och blomstring som folk – liksom hur den är sårbar för angrepp utifrån.
35


Ingen framtid för de västerländska värderingarna av idag

Angry Muslims Protest No Democracy Just Islam
VÄRDERINGAR. En ny film argumenterar för att de toleranta och liberala värderingarna av idag kommer att utrotas i västvärlden. Antingen kommer värderingarna att utrotas av anti-liberala invandrare eller av att den vita befolkningen överger dagens ohållbara värderingar.
49