Ni har blod på era händer


KOMMENTAR. Mia Andrén skriver i en kommentar om hur hycklande kulturmarxisternas reaktion på förra veckans terrordåd har varit och menar att dessa är medskyldiga till samma dåd som de nu sörjer.
171


Historierevisionism


HISTORIA. Johan Persson blickar i den här artikeln tillbaka på historiska händelser som behöver revideras och frågar sig vilka lögner om vår tid som kommer att berättas i framtiden om inte folket reser sig och återtar kontrollen över sitt öde.
15


INSÄNDARE: Är fyra ”ensamkommande” fler än 260 svenskar?


INSÄNDARE. Thomas Jansson skriver i en insändare om det folkfientliga etablissemangets dubbla måttstockar och om hur globalisternas tid snart är förbi.
34


FILM: Rasfrämling får bryt – rashetsar mot ”grisätande horson” och slår kvinnan

MÅNGKULTUR. En video som visar en muslimsk man som ofredar ett par går nu viral på Twitter där den publicerades under fredagsmorgonen. 54


Mötesplats Bulgarien

EUROPA. Återkoppling till landet där vi genomförde Lukov-marschen 2017. 11


NORDIC FRONTIER #03: The Lauritz Interview

nordic_frontier
NORDIC FRONTIER. This week Andreas and Mike conduct an interview with Lauritz Von GuildHausen, know for his segment called ”Minutes from the Death Camp” on ”Fash the Nation” on the TRS Network.
18


Knivhugg och utrymning på asylboenden i Sverige

INRIKES. Våldet och oroligheterna på asylboenden runt om i Sverige fortsätter. Idag har en person skadats av stickvapen på ett boende i Dalarna medan en camping i Göteborg som inhyser migranter har fått utrymmas efter att ett misstänkt föremål hittats i närheten. 16


TT sprider ny falsk nyhet – över en miljon flyktingar blir ”tiotusentals”

MEDIA. TT förvanskar nu Angela Merkels nyårstal och ljuger i syfte att svenska läsare ska tro att migrantvågen till Europa varit på en betydligt lägre nivå än vad den faktiskt är. 34


Meditation inför det nya året

vinter2
KRÖNIKA. Mikael Karlsson skriver en nyårskrönika om det viktiga i livet.
25


Nationalism vs. invandringskritik

Killar som ser ut så här kommer förmodligen inte att ingjuta fruktan i brutala och kriminella arabers hjärtan eller få dem att fly från ditt land med tårar i ögonen.
DEBATT. The Daily Stormers grekiske skribent George Papailias har skrivit en artikel där han går igenom de fundamentala och avgörande skillnaderna mellan invandringskritiska och populistiska partier som Sverigedemokraterna och genuint nationella organisationer som Nordiska motståndsrörelsen.
61