TT sprider ny falsk nyhet – över en miljon flyktingar blir ”tiotusentals”

MEDIA. TT förvanskar nu Angela Merkels nyårstal och ljuger i syfte att svenska läsare ska tro att migrantvågen till Europa varit på en betydligt lägre nivå än vad den faktiskt är. 34


Meditation inför det nya året

vinter2
KRÖNIKA. Mikael Karlsson skriver en nyårskrönika om det viktiga i livet.
25


Nationalism vs. invandringskritik

Killar som ser ut så här kommer förmodligen inte att ingjuta fruktan i brutala och kriminella arabers hjärtan eller få dem att fly från ditt land med tårar i ögonen.
DEBATT. The Daily Stormers grekiske skribent George Papailias har skrivit en artikel där han går igenom de fundamentala och avgörande skillnaderna mellan invandringskritiska och populistiska partier som Sverigedemokraterna och genuint nationella organisationer som Nordiska motståndsrörelsen.
61


Stor majoritet: Ansvariga för folkmordet på svenskarna måste dömas för sina brott

VECKANS FRÅGA. Hur bör svenskvänliga krafter hantera de som aktivt arbetat för folkmordet när de återigen har makten över landet? 171


Mångkultur är ett demokratiprojekt!

demokrati-mangkulturKRÖNIKA. Den demokrati som makthavarna propagerar för vill ha ett mångkulturellt samhälle, skriver Henrik Andersson.
49


12 november i bilder

dsc_0203 BILDREPORTAGE. Här kommer ett bildreportage från den lyckade demonstrationen i Stockholm den 12 november. 80


Svartas kriminalitet kan avgöra presidentvalet i USA – kanske för sista gången

black-power-gang1
USA. Vågmästarstaten Florida förbjuder människor med kriminell historik från att rösta, vilket kan komma att gynna Donald Trump. Men ifall Hillary Clinton blir president är det tveksamt ifall en sådan fördel kan hjälpa en kandidat som Trump i framtiden.
57


Ni skapade skolmördaren

Lundin
KOMMENTAR. Drygt ett år efter Anton Lundin Petterssons attack i Trollhättan genomlyser Mikael Karlsson medias drev mot den nationella rörelsen där en ung man används som slagträ.
50


Flest vill se Stefan Löfven debattera med en representant för Motståndsrörelsen

VECKANS FRÅGA. Om någon av makthavarna vågar ta debatten – vem hoppas du att det blir? 111


Vit mans börda

white-mans-burden
MASSINVANDRING. Det finns vissa bland vårt folk som avskyr europeiska invandrare som exempelvis arbetar i Sverige, men ser icke-vita invandrare som barn vi måste ta hand om. Vad ligger bakom detta?
29