I folkgemenskapen är ekonomin ett medel, inte ett mål


INSÄNDARE. Leif Eriksson skriver i denna insändare att ekonomin i det nationalsocialistiska samhället är ett redskap som är underordnat folkgemenskapen.
26


Uttalande angående anmälan om Eko-brottslighet – ett regelrätt förtal


UTTALANDE.
Nordiska motståndsrörelsen bemöter här We Are Dalarnas pressmeddelande.
23


Återta makten från globalisterna!


STORFINANSEN.
Fyra av världens härskare presenteras i denna artikel och de är inte några trevliga figurer som vill dig väl.
77


NORDIC FRONTIER #03: The Lauritz Interview

nordic_frontier
NORDIC FRONTIER. This week Andreas and Mike conduct an interview with Lauritz Von GuildHausen, know for his segment called ”Minutes from the Death Camp” on ”Fash the Nation” on the TRS Network.
19


Judisk oligarkfamilj köper upp Nordnet

nordnet-judar
EKONOMI. Förra veckan framkom uppgifter om att den judiska ”Öhmangruppen” tar hjälp av riskkapitalbolaget Nordic Capital för att köpa upp internetmäklaren Nordnet och avregistrera bolaget från börsen. Uppköpet görs genom en berömd finansjudisk teknik, en så kallade LBO – Leveraged Buyout. Nordfront reder ut begreppen i denna artikel.
59


Hur opererar den sionistiska eliten?

dodatzog
INSÄNDARE. Magnus Persson går i denna insändare igenom hur han anser att den sionistiska eliten opererar och påverkar världspolitiken.
77


Kalla krigets okända historia

Cold-war-flag
HISTORIA. JohanX menar i den här insändaren att västligt stöd var avgörande för att bygga upp Sovjet som en världspolitisk kraft och aktör i det kalla kriget som enligt skribenten i praktiken var ett spel för gallerierna – ett spel regisserat av bankeliten.
38


Biståndsarbete i SIDA:s regi (minnen från ungdomen)

hamilton front kollage
ARTIKELSERIE. I del 3 av 4 minns Christian Hamilton ungdomstiden då han arbetade som biståndsarbetare åt SIDA i Afrika samt tycker till om det svenska utlandsbiståndet.
19


Nedläggningen av Sverige

Findus front
GLOBALISERING. Livsmedelsföretaget Findus ägare Nomad Foods har, med den statliga Första AP-fondens goda minne, beslutat sig för att lägga ner sin produktion i skånska Bjuv. Mikael Karlsson undersöker förloppet och dess upphovsmän närmare – och presenterar alternativ.
44


Vänstern och välfärdsstaten


SAMHÄLLE. Mikael Karlsson förklarar hur man kan argumentera med en socialdemokrat eller annan vänstermänniska och förhoppningsvis övertyga dem om att nationalsocialism är nödvändigt för att rädda välfärden.
22