Uppdaterat: Nya donationsmöjligheter

INFORMATION. Nordfront kommer under de nästa 30 dagarna testa en ny tjänst som ger er läsare möjligheten att skänka pengar till verksamheten genom att bara ha ett webbläsarfönster öppet. UPPDATERAT. 53


Tysk minister varnar för ny finanskris

EKONOMI. Tysklands avgående finansminister Wolfgang Schäuble slår larm för att den ökande skuldsättningen kan försätta världen i en ny finanskris. 13


I folkgemenskapen är ekonomin ett medel, inte ett mål


INSÄNDARE. Leif Eriksson skriver i denna insändare att ekonomin i det nationalsocialistiska samhället är ett redskap som är underordnat folkgemenskapen.
26


Uttalande angående anmälan om Eko-brottslighet – ett regelrätt förtal


UTTALANDE.
Nordiska motståndsrörelsen bemöter här We Are Dalarnas pressmeddelande.
23


Återta makten från globalisterna!


STORFINANSEN.
Fyra av världens härskare presenteras i denna artikel och de är inte några trevliga figurer som vill dig väl.
81


NORDIC FRONTIER #03: The Lauritz Interview

nordic_frontier
NORDIC FRONTIER. This week Andreas and Mike conduct an interview with Lauritz Von GuildHausen, know for his segment called ”Minutes from the Death Camp” on ”Fash the Nation” on the TRS Network.
19


Judisk oligarkfamilj köper upp Nordnet

nordnet-judar
EKONOMI. Förra veckan framkom uppgifter om att den judiska ”Öhmangruppen” tar hjälp av riskkapitalbolaget Nordic Capital för att köpa upp internetmäklaren Nordnet och avregistrera bolaget från börsen. Uppköpet görs genom en berömd finansjudisk teknik, en så kallade LBO – Leveraged Buyout. Nordfront reder ut begreppen i denna artikel.
59


Hur opererar den sionistiska eliten?

dodatzog
INSÄNDARE. Magnus Persson går i denna insändare igenom hur han anser att den sionistiska eliten opererar och påverkar världspolitiken.
77


Kalla krigets okända historia

Cold-war-flag
HISTORIA. JohanX menar i den här insändaren att västligt stöd var avgörande för att bygga upp Sovjet som en världspolitisk kraft och aktör i det kalla kriget som enligt skribenten i praktiken var ett spel för gallerierna – ett spel regisserat av bankeliten.
38


Biståndsarbete i SIDA:s regi (minnen från ungdomen)

hamilton front kollage
ARTIKELSERIE. I del 3 av 4 minns Christian Hamilton ungdomstiden då han arbetade som biståndsarbetare åt SIDA i Afrika samt tycker till om det svenska utlandsbiståndet.
19