Kraftig misskötsel kring avlyssnade telefonsamtal inom polisen – material raderas inte efter utredning


INTEGRITET. Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, SIN, har granskat hur Polismyndigheten förstör material från hemliga tvångsmedel. Granskningen visar att inspelade telefonsamtal och andra känsliga uppgifter sparats upp till ett par år efter att de enligt regelverket skall förstöras. Nämnden riktar nu skarp kritik kring hanteringen av dessa känsliga uppgifter.
10


Journalisters hjärnor sämre än vanligt folks

LÖGNPRESSEN. Journalister är sämre på att tänka än andra yrkesgrupper, men är samtidigt mer fanatiska och är därför mer stresståliga. Den låga intellektuella förmågan gör dock att journalister är dåliga på att vara objektiva och kan inte skilja på sina egna känslor och objektiv fakta. 23


Det folk som icke förstår rasfrågan kommer ej heller att överleva


INSÄNDARE. Anders Möller har skrivit en insändare om skillnaden mellan verkningslös ”kulturnationalism” och den biologiska världsåskådningen nationalsocialism som Nordiska motståndsrörelsen står för.
35


Är vi fiender till demokratin som bör förbjudas av staten?


IDEOLOGI. Martin Saxlind bemöter i den här artikeln påståendet att Nordiska motståndsrörelsen är antidemokratisk och därför borde förbjudas av den demokratiska staten.
56


Invandringens kostnader – riksdagsseminarium med Anna Hagwall och Jan Tullberg


REPORTAGE. Nordfront var på plats när riksdagsledamoten Anna Hagwall återigen anordnade ett seminarium för allmänheten i riksdagen. Denna gång gästade docent Jan Tullberg på temat ”invandringens kostnader”.
15


Anna Hagwall anordnar nytt riksdagsseminarium

INRIKES. Riksdagsledamoten Anna Hagwall, som tidigare uteslöts ur Sverigedemokraterna efter att ha framfört kritik mot den judiska mediefamiljen Bonnier, anordnar ikväll ytterligare ett seminarium i riksdagen. 19


Norska socialdemokrater fördömer facklig bojkott av Israel

SIONISM. Det norska socialdemokratiska Arbeiderpartiet fördömer nu ett initiativ av landets fackliga organisationer om en omfattande bojkott av Israel. 15


”Aldrig mer fascism” – en kvart på Renmarkstorget i Umeå


ANTIFASCISM. Umeås vänsteraktivister hörsammade under tisdagen kallet från sina nyliberala herrar på lokaltidningarnas redaktioner och ”kraftsamlade” mot den växande nationalsocialismen i staden. Dennis Edlund var på plats å Nordfronts vägnar och dokumenterade resultatet.
63


Åklagare tvingades återlämna diktafon till Nordfront

NORDFRONT. I dag återlämnade Luleå tingsrätt en diktafon till Nordfront som de tidigare påstod skulle ha använts för att spela in en hemlig överläggning i tingsrätten. 14


Systemmedias kamp mot yttrande- och mötesfrihet


GRANSKNING. Under maj månad har Nordfront för avsikt att försöka sammanställa alla artiklar som den etablerade pressen i Sverige skriver för att hetsa mot Nordiska motståndsrörelsen och Nya Tider.
20