Marcus Birro: Sverige behöver en gerillarörelse

birro
SVERIGE. På 1 maj gick Marcus Birro till attack mot det politiska etablissemanget och vänsterrörelsen. Han skriver bland annat att Sverige behöver en gerillarörelse och revolution.
67


V-ordförande gripen inför första maj – försökte sabotera laglig demonstration!

elias lodin skitvänster
DALARNA.
Elias Lodin, Vänsterpartiets ordförande i Ludvika, har tillsammans med Ivan Midjich från ”We are Dalarna” samt en annan man gripits av polisen efter att dessa försökte dumpa gödsel på torget som Nordiska motståndsrörelsen under söndagen ska hålla tal på.
91


Avsaknad av politisk korrekthet (ur dagboken skrivet 2008)

pk ban
ARTIKELSERIE. Den fjärde och sista delen i Christian Hamiltons artikelserie om hans erfarenheter i olika delar av världen författades 2008 i Tunisien, där han träffade en politiskt inkorrekt tunisier som inte förstod sig på nordbornas naiva tolerans.
12


Hur bemöter man antivita?

this is europa
UTBILDNING. ”This is Europa” publicerade nyligen en film med tips på hur man bör bemöta människor som är ”antivita”, alltså människor som medvetet eller omedvetet arbetar mot vita folkslags intressen och för den vita rasens utrotning genom massinvandring och rasblandning.
57


Biståndsarbete i SIDA:s regi (minnen från ungdomen)

hamilton front kollage
ARTIKELSERIE. I del 3 av 4 minns Christian Hamilton ungdomstiden då han arbetade som biståndsarbetare åt SIDA i Afrika samt tycker till om det svenska utlandsbiståndet.
19


Sextimmarsdag resulterade i färre sjukskrivningar

GÖTEBORG. På Svartedalens äldreboende i Göteborg har man sedan februari 2015 låtit sina anställda arbeta sextimmarsdagar med bibehållen heltidslön. Resultaten blev färre sjukskrivningar och fler aktiviteter för de äldre. 52


Feministisk ”konst”

entartete kunst
”KULTUR”. Feminismen och dess kulturella uttryck får allt mer utrymme i vår regimstyrda media. Men vad innebär det egentligen? Fina tavlor, vacker musik eller folkbildande litteratur? Nordfront listar här tio av de mest talande exemplen på hur feminismens innovatörer uttrycker sig.
57


Nedläggningen av Sverige

Findus front
GLOBALISERING. Livsmedelsföretaget Findus ägare Nomad Foods har, med den statliga Första AP-fondens goda minne, beslutat sig för att lägga ner sin produktion i skånska Bjuv. Mikael Karlsson undersöker förloppet och dess upphovsmän närmare – och presenterar alternativ.
44


Om massinvandringen och de svarslösa politikerna i Spånga

spånga
KOMMENTAR. Martin Saxlind kommenterar här massinvandringsvansinnet och den folkliga vrede som politikerna i Spånga mötte på ett informationsmöte inför öppnandet av ett nytt asylboende.
29


Terrormisstänkt ”svensk” – från integrationsexempel till jihadist på 10 år

terrorsvensk 1
MÅNGKULTUR. Den 23-årige Osama Krayem som växte upp i Malmö häktades nyligen misstänkt för inblandning i terrordåden i Bryssel. Nu framkommer uppgifter om att han som barn var med i en dokumentärfilm där han användes som ett exempel på ”lyckad integration”.
29