Horst Mahler på flykt undan fängsling – här är hans ord till offentligheten


DEMOKRATUR.
Den 81-årige tyska advokaten som redan har suttit fängslad i över tio år för åsiktsbrott skulle nu avtjänat ytterligare strafftid, men har istället lämnat landet. Han gav ett tal innan flykten där han manar till kamp. UPPDATERAD 12:38.
24


Från djupet av sitt hjärta

KRÖNIKA. Den svenska idyllen gör folkgemenskapen begriplig, skriver Henrik Pihlström. 24


Sannfinländsk partiledarkandidat vill skärpa partiets invandringspolitik

FINLAND. EU-parlamentarikern Jussi Halla-aho, som vill bli Sannfinländarnas nye ordförande, vill att partiet ska skärpa invandringspolitiken ytterligare samt göra svenskan frivillig i finska skolor. 3


INSÄNDARE: Myten om alla människors lika värde

INSÄNDARE. Leif Eriksson skriver om religionen ”alla människors lika värde” som alla måste bekänna sig till. Men vad menar de godhetsreligiösa egentligen? 35


Ni har blod på era händer


KOMMENTAR. Mia Andrén skriver i en kommentar om hur hycklande kulturmarxisternas reaktion på förra veckans terrordåd har varit och menar att dessa är medskyldiga till samma dåd som de nu sörjer.
171


Historierevisionism


HISTORIA. Johan Persson blickar i den här artikeln tillbaka på historiska händelser som behöver revideras och frågar sig vilka lögner om vår tid som kommer att berättas i framtiden om inte folket reser sig och återtar kontrollen över sitt öde.
15


Kommentar till terrordådet i Stockholm

KOMMENTAR. Motståndsrörelsens ledare uttalar sig här om gårdagens tragedi. 244


Förtroendebarometer 2017: Rekordlågt förtroende för mainstream-medierna

SVERIGE. Trots att de kallar andra för ”fake news”, har nästan inga mainstream-medier i Sverige förtroende från befolkningen. Runt 90 procent litar inte på Expressen och Aftonbladet, men det värsta raset står statliga medier för. 11


Varför skaffar man barn om man inte vill umgås med dem?


INSÄNDARE. Förskoleläraren Mia Olsson skriver här om en förändring inom barnomsorgen i Stockholm och frågar sig varför så många föräldrar har så bråttom att lämna ifrån sig sina barn till förskolan.
35


Judar i Umeå slår rekord i fake news


FAKE NEWS. Judiska föreningen i Umeå lägger ner verksamheten efter allt ”antisemitiskt hat”. Men varför alla dessa vilda anklagelser? Ligger dolda motiv bakom viljan att våldföra sig på sanningen? Näste 6:s korrespondenter nästlar upp lögnerna.
68