Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

Invandrarkvinnor i hucklen håller ordning och reda i förorten.
BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.
0


Turkiet, Erdogan och Neo-ottomanismen

akp
TURKIET. Just nu pågår förhandlingar mellan EU och Turkiet, med deras president Erdogan i spetsen, för att lösa ”flyktingkrisen” och minska inflödet av främlingar till Europa. Men vem är egentligen denne Erdogan som EU vill sluta överenskommelse med och vilka idéer är det som driver honom och Turkiet?
53


Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

självförsvar front
MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.
76


Tiggarkvinna får rätt till socialbidrag

tiggande_tiggare_zigenare_kors-bort_harbarge_jonkoping_
MASSINVANDRING. En  kvinna som kom till Eslöv som så kallad ”EU-migrant” har lyckats få rätt till socialbidrag. Detta efter att kvinnans barn erbjudits skolgång under en kort tid då kvinnan hade någon form av anställning. Domen i förvaltningsrätten kan nu komma att få konsekvenser även för andra kommuner i Sverige.
47


Värdlandsavtalet med NATO smögs igenom

NATO2
SVERIGE. Värdlandsavtalet med NATO smögs igenom idag efter att Sverigedemokraterna svek det svenska folket och regeringen använt ministerbytena för att flytta fokus från omröstningen.
137


Medeltidsmarknader och vikingatida evenemang under 2016

RiddareSVERIGE. Under 2016 kommer ett flertal marknader och evenemang med medeltida- och vikingatema att arrangeras. Nordfront listar var, när och hur! 20


Inte mitt team, inte min EM-låt

fotbolls em
INSÄNDARE. Karl Lindholm uttrycker i denna insändare sitt missnöje över den politiskt korrekta EM-låten som förstör uppladdningen inför Fotbolls-EM i Frankrike.
81


Kulturkampen

Jupiter
KULTUR.
Mikael Karlsson påvisar här anledningen till att vi för en kulturkamp, och kulturens viktiga funktion för vår överlevnad och blomstring som folk – liksom hur den är sårbar för angrepp utifrån.
35


SVT rapporterar om parser som vill bevara ”förfädernas blod intakt”

MEDIA. Statliga Sveriges Television, som är en del av kraften bakom folkmordet på svenskarna, rapporterade nyligen om hur en folkgrupp i Indien gifter sig inom folkgruppen för att bevara ”förfädernas blod intakt”. 45


Artikelserie om Motståndsrörelsen i Finland

yle-holappa
KOMMENTAR. Finska Yle publicerade i söndags en artikelserie om Nordiska motståndsrörelsen, mestadels inriktad på verksamheten i Finland. Texterna har sin grund i intervjuer med förrädaren Henrik Holappa som var med i organisationen för några år sedan.
59