Salomon Schulman: Antisemitismen i Sverige är ”den värsta formen av rasism historien kan uppvisa”

JUDISK MAKT. Salomon Schulman går till angrepp mot svenskarna i en debattartikel: ”Våra fiender finns i alla läger. Antisemitismen … gror och lever bland er ickejudar”. 

Salomon Schulman (skärmdump)

Den judiske författaren och barnläkaren Salomon Schulman uttrycker i en debattartikel i Expressen stort missnöje med att svenskarna inte reser sig upp och protesterar mot antisemitismen i landet. ”Var är era protester mot judehatarna?” undrar han.

Schulmans debattartikel har föranletts av händelsen i tisdags då en anlagd brand drabbade en fritidspolitiker i Lund som tidigare fått ”antisemitiska” hot. Fredrik Sieradzki, talesperson för Judiska informationscentret i Malmö, kallar händelsen ”en attack mot alla judar i Sverige” och fortsätter:

— Vi kan inte vara tysta och sitta lugnt i båten som man gjorde på 1930-talet. Det här är ett sätt att försöka tysta minoriteter.

Judiska centralrådet gick genast ut och fördömde attacken, och kulturminister Alice Bah Kuhnke skrev: ”Vi måste jobba mot hat på nätet, vädra ut och med demokratiska metoder konfrontera de rum där unkna attityder gror”.

Schulman påstår i sin artikel att Malmö redan är känd som en antisemitisk stad ute i världen. ”Men att lärdomsstaden Lund skulle drabbas hade ingen förväntat sig. Här finns inga synagogor att bränna ned utan förövarna ger sig i stället på judars hem”, skriver han.

Därefter riktar Schulman sin starka indignation mot svenskarna, som han utpekar som likgiltiga:

Men i min oro finns också tystnaden bland de Lundabor och Malmöbor som nu varit åsyna vittnen till illgärningarna – utan att kraftfullt visa sin avsky mot antisemiterna. Var finns de tusenhövdade demonstrationerna mot den värsta formen av rasism historien kan uppvisa?

Att många Lundabor och Malmöbor skulle kunna anse att den rasism som palestinier utsätts för i Israel, eller de övergrepp som vita landägare i Sydafrika får utstå, är betydligt större problem än situationen för den privilegierade judisk makt-lobbyn i Sverige föresvävar inte Schulman.

Istället gör Schulman detta märkliga uttalande:

Ingen vet vem som gjort sig skyldig till de senaste missdåden i Lund. Är det islamister, nazister, kommunister, autonoma socialister eller östeuropeiska fascister? Vi judar vet inte. Vi vet bara att våra fiender finns i alla läger.

Dessa ord för tveklöst tankarna till begrepp som ”paranoia” och ”etnocentrism”. Att de nordiska folken samtidigt är utsatta för ett pågående folkmord genom den massinvasion av främlingar som den sionistiska eliten orkestrerar är ett faktum som förmodligen bekymrar Nordfronts läsare betydligt mer.

”Den värsta formen av rasism historien kan uppvisa” utgörs snarare av det samlade hatet och angreppen mot den vita rasen.

Källa:
Var är era protester mot judehatarna?

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
AnnaCaesar-AureliusKlausAnders JonssonKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Denna fräcka jude! Han har minsann fel i detta. Den värsta form av rasism som någonsin existerat på denna planet är hans egets folks hat mot oss ”gojim”, och det fullständiga förnekandet av vårt människovärde – för att inte tala om den naturliga överhöghet vi nordeuropéer besitter genom vår förädlade genetik. Hans folk kan dock inte se något av detta – de är besatta av att projicera deras eget hat oss på oss icke-judar och få oss att utkämpa interna bataljer, som de parasitära råttor de är.

Lingonet
Medlem

Bara vetskapen att han är barnläkare dessutom, sänder kalla gårar utmed ryggraden!

Peter
Medlem

Judars fräckhet är ofattbar!

Anonym
Medlem
Anonym

Några intressanta citat:
https://youtu.be/-_LieZEwx3Y?t=3012

Peter
Medlem

Bra artikel! -Att judar är illa omtyckta för sin snikenhet och snålhet och därav omättliga penningbegär -pengar och makt som de älskar mera än vad de är hatade för dem – är, verkar det, i deras ofattbara arrogans gentemot allt och alla, inte vara något som föresvävar dem! – Tänk bara på hur många millioner och åter millioner oskyldiga som fick sätta livet till för deras orättfärdiga palestinatillskansning!

Vedklampen
Medlem

Snyfta på din jävla dåre! Stick till Israel precis som ditt folk vill och lämna för i helvete oss i fred.

Karl-Путин A
Medlem

Själv undrar jag var alla svenska judehatare håller hus. Att det ska behövas importerade judehatare för att visa judarna vad vi alla innerst inne tycker.

Anders Jonsson
Medlem

Att antisemitismen i Sverige skulle vara den värsta världen skådat genom mänsklighetens historia måste vara en patologisk JUDE-lögn som platsar på en bästa-lista av patologiska JUDE-lögner?

Karl-Путин A
Medlem

Hur vet man att en jude ljuger?

_DH_
Medlem
_DH_

Den öppnar sin mun eller yttrar något i skrift?

Klaus
Medlem

Den anti-vita massinvandringen är den värsta rasismen någonsin. Det är höjdpunkten av judarnas avund, svartsjuka, hat och vansinne. Var är protesterna mot judarnas fräckhet och vansinniga folkmordspolitik? Vi vita kan inte längre vara tysta och sitta lugnt i den sjunkande båten.

Caesar-Aurelius
Medlem

Judas Watch
Documenting anti-White traitors, agitators and subversives & highlighting Jewish influence.

https://judas.watch/

Lingonet
Medlem