Säkerhetspolisen höll föredrag i Almedalen

ALMEDALEN. Säkerhetspolisen höll ett seminarium i Almedalen den 2 juli med inriktningen: Extremism – ett långsiktigt hot mot demokratin.

Ahn-Za Hagström berättade att Säkerhetspolisen (Säpo) inte anser att grova våldsbrott, exempelvis terrordåd, är det enda (eller ens det största) hotet mot demokratin idag. Ett minst lika stort problem är att de grupper som SÄPO anser vara extremistiska även utför en större mängd mindre allvarlig brottslighet och att detta över tid gör att demokratin försvagas.

I Nordiska motståndsrörelsens fall får man väl anta att de menar saker såsom affischeringar och sprayningar. Dessa aktiviteter sprider Nordiska motståndsrörelsens budskap, vilket ju kan sägas försvaga demokratin, om man med ”demokrati” menar det nuvarande svenskfientliga samhällssystemet.

Frågan är egentligen hur tärande de ”extremistiska” grupperna är i förhållande till den stora ström av ekonomiska migranter som kommit till Sverige under de senaste tre decennierna? Eller för den delen alla enorma resurser som Säpo, polisen och det övriga etablissemanget lägger på att bekämpa Nordiska motståndsrörelsen varje dag?

Ahn-Za Hagström påstår att när Säpo pratar om att stoppa extremism så innebär inte det att förhindra åsikterna i sig. Åsikterna får både individer och organisationer ha så länge de faller inom lagens ramar. Varför de då förföljer medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen, som är ett helt lagligt politiskt parti och knappast farliga för någon annan än de brottslingar som styr svenska staten idag, gick hon inte in på närmre.

Det är tydligt att Säpo följer de direktiv de har fått när det kommer till att skydda den nuvarande demokratiska ordningen. Vill du ta bort det nuvarande partipolitiska systemet, där partierna och dess företrädare tävlar i vem som bäst kan ljuga och suga ut folket för att få ett övertag mot deras politiska motståndare, så hamnar du i Säpos sikte.

Säpos uppdrag är däremot inte att skydda folket och demokratin varken mot brottsliga politiker eller de organisationer som främjar dessas brottslighet.

Hur mycket skadar Nordiska motståndsrörelsen samhället när de sätter upp klistermärken eller affischerar, gentemot den korruption som dagens politiker ägnar sig åt? Hur stor acceptans har det inte visats för korrupta politiker som Mona Sahlin inom det politiska skrået och i svenska myndigheter?

Mona Sahlins brottslighet accepteras av etablissemanget.

Gång på gång har Sahlin blivit tagen med brallorna nere bara för att senare komma tillbaka igen och få jobb inom olika statliga myndigheter eller organisationer. Eftersom Sahlin och andra av dessa korrupta politiker vill ha kvar det nuvarande systemet framställs de inte som ett extremistiskt hot av Säpo, även fast dessa politiker accepterar både brottslighet och korruption om det gynnar dem själva eller deras globalistiska herrar.

Inte heller läggs någon större vikt vid att belysa allmänheten om etablissemangets kopplingar till diverse ljusskygga vänstermänniskor och -organisationer som har våld som politisk metod. Showan Shattak är ett dagsfärskt exempel på hur våldsvänstern öppet omfamnas av etablissemanget.

Den våldsbejakande vänsterextremisten Showan Shattak höll föredrag hos skattefinansierade ABF

I själva verket så är det just dessa politiker och Säpo själva som är ett av de största hoten mot den sanna demokratin, folkstyret. Det nuvarande systemet ruttnar långsamt under all korruption och maktmissbruk. Detta visar sig bland annat när det görs undersökningar om människors förtroende för politikerna i Sverige. Sex av tio litar på politikerna, vilket innebär att fyra av tio inte gör det.

Stämmer det då att Säpo endast vill stoppa acceptansen för brottsliga handlingar inom den extremistiska miljön och inte själva åsikterna?

I Säkerhetspolisens rapport om 2018 skriver Ahn-Za Hagström följande:

Det är allas vårt ansvar att bemöta och ifrågasätta de budskap som extremistmiljöerna sänder. Säkerhetspolisen skyddar demokratin, men vi har alla ett ansvar att värna den.

Uttalandet behöver inte strida mot några satta direktiv för Säpo men Hagström gör här inte någon åtskillnad på vilka budskap som sänds ut. Så länge det kommer från (vad Säpo anser vara) extremistiskt håll så bör varje åsikt från dessa behandlas ifrågasättande.

Citatet är också en uppmaning till civilsamhället att ta del av försvaret för den nuvarande svenskfientliga ordningen gentemot de som vill förändra den. Det är rimligt att anta att hon menar det nuvarande parlamentariska statsskicket när hon talar om att skydda demokratin.

Därför är det inte konstigt att Nordiska motståndsrörelsen räknar med att politikerna och Säpo kommer att använda de medel som de har tillgängliga för att stoppa organisationer som Motståndsrörelsen från att ta makten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SpetsDissidentSigfridWäringEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

hon hatar svenskarna för att hon är gul och ful,

Ethny
Medlem

Det värsta brott en människa kan begå i detta avlånga land är HMF. Det är ta mig f*n värre än att våldta, mörda eller begå terrordåd genom att köra in bilar i folksamlingar. Hets mot folkgrupp, nationalsocialist och engagerad i NMR, då är du inom (((demokratins))) synsätt den värsta brottslingen som finns. För vad annars menar de med att stämpla NMR som terrororganisation? Vad för terror har begåtts? Vilka brott har folk inom NMR begått om man bortser från (((HMF)))? Det enda jag kan tänka mig är ”misshandel” vilket är en omskrivning för självförsvar som fredar sig mot aggressiva AFA:iter… Läs mer »

Wäring
Medlem

Diskussion om hur man ska få bukt med politisk opposition förklätt i fina ord och ”debatt”.
Showan har uttryckligen sagt att man inte ska dra sig för att sparka eller hoppa på motståndare som ligger ned på marken, en sådan person är välkommen i värmen som icke våldsbejakande extremistmotståndare.
Förmodligen finns det ett rasligt ressentiment hos en sådan som Ahn-Za (låter som namnet på någon ond magiker i valfri b-fantasy) och gör henne extra lämplig för att bekämpa oss vita nordbor.
De projicerar sina egna synsätt och önskemål på oss.

Sigfrid
Medlem

Säpo:s första uppgift är helt klart att se till att nuvarande korrupta politiker kan sitta kvar och missköta landet och låta det tas över av svartingar.Och det gör dom med god hjälp av polisen och media som alla går globalisternas ärenden.

Dissident
Medlem

Lite offtopic men ändå oerhört viktigt att diskutera: Ang Mona Sahlin: Varför har hon märkliga, djuriska, ögon för? Icke-mänskliga…? Här kommer ett urklipp från ett officiellt pressfoto på henne (KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA DEN). Notera de märkliga prickarna i ögonen. När man börjar studera sådant här bland en del makthavare, så upptäcker man ytterligare anomalier. Se t ex följande förstoring av ett högupplöst pressfoto, på NWO-agenten tillika supersionisten Bengt Westerberg, den huvudansvarige som gjorde så att Sverige i början av 90-talet började ta in 100 000 kulturberikare per år, genom att riva upp lagen om invandringsstopp (det s… Läs mer »

Dissident
Medlem

En sak som kanske får den skeptiske att faktiskt läsa artikeln – saxat från artikeln: ——————————– ”Expo har med stöd från statliga Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, och i samarbete med Lärarnas Riksförbund, tagit fram en handbok (en ganska tjock sådan också, ser det ut som) i hur lärare ska övertyga kritiska elever om att Jorden inte styrs högst upp i toppen, av sionister och (trumvirvel…) reptilians… ’Är det verkligen ett problem om några svenska tonåringar tror att hela tillvaron är riggad? Att världen i själva verket styrs av 13 familjer, som är sionister fast de egentligen är ett slags… Läs mer »

Spets
Medlem

Väl talat, vi måste förstå att dom kommer att försöka stoppa oss på alla sätt dom kan och agera utifrån den verkligheten.
(((Dom))) fick ett bakslag för 100 år sedan och det är hög tid för nästa bakslag nu!