#SabuniGate: L tar ”kraftigt avstånd” från gratisannons

LIBERALISM. Liberalerna tycker inte om att Nordfront hjälper Nyamko Sabuni i hennes kampanj att efterträda Jan Björklund som partiledare.

Liberalerna tycker inte om Nordfronts annons för Nyamko Sabuni.

Just nu pågår en kamp inom Liberalerna om vem som ska efterträda Jan Björklund som partiledare. De tre kandidaterna är Erik Ullenhag, Nyamko Sabuni och Johan Pehrson.

Medan Fria Tider tidigt tog ställning för Ullenhag anser Nordfront att Sabuni bäst representerar Liberalernas politik, och därmed är den självklara arvtagaren till posten som Liberalernas boss.

Sabunis stab tycks dock inte förstå hur någon kan vilja kampanja för henne gratis, då Nordfront under fredagen fick ett mejl från partiledarkandidatens pressekreterare Gabriella Ohlzon som undrar vem som betalat för annonsen.

Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind förklarade då att Nordfront endast vill hjälpa till, men att vi förstås skickar en faktura ifall Sabuni vinner.

Det visar sig dock att Liberalerna tar ”kraftigt avstånd” från annonsen – något som förstås leder till frågan: Hur mycket skulle Liberalerna betala för att se till att den plockas ned?

Det återstår att se vad Sabunis team är beredda att betala och ifall detta är nog för att Nordfront ska sluta annonsera för tidningens favoritkandidat.

Nordfront kommer att fortsätta följa #SabuniGate.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
RokvikenSverkernordboVictorAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Hans
Medlem

HAHAHA (:

b¤d
Medlem

Heh.
Gratis ju! De borde ge er ett varmt handslag.
Otacksamma liberala ufon.

Lingon.

Påläst
Medlem

Ohlsson är ett mycket vanligt judenamn. Har stött på judinnor vid namn, Sanna, Maja och Barbara. Är dessa judenamn? Personer som heter Gabriella ska man tydligen också vara på sin vakt mot.

Ethny
Medlem

Sanna eller Maja vet jag inte, men ta (((Barbara Spectre))) som exempel på judinna. Hade en vän i skolan som hette Ohlsson (efternamn) och hon hade inte judisk härkomst. Ibland tar de även (som du vet) namn för att vara en i mängden. Sedan finns det de som inte ens ser judiska ut, som har icke-judiska namn osv som har rasblandat i syfte att få sina ev barnbarnsbarn att se ut som X och kunna sprida deras (((agenda))). Tänker bl.a på Scarlett Johansson t.ex (namnet avslöjar dock) men utseendet tycker jag i alla fall är svårare att se. Edit: Senast… Läs mer »

Påläst
Medlem

Scarlett Johansson är extremt kort,högst 155 cm. Judar är ofta korta.

Victor
Medlem

På gamla bilder på Scarlett när hon var yngre så hade hon också en typisk judisk näsa. Den näsan har hon dock operat för att smälta in i mängden så att säga.

Tors Spjut
Medlem

Haha så bra :D

Kristoffer
Medlem

Hahah, så jävla roligt. I Baltikum har vi aldrig sett denna färg =)

Anders Jonsson
Medlem

Saxlind och Co..ni är grymma!

Humor är bra mot parasiter. I alla fall mot liberala sådana.

nordbo
Medlem

även emot falskspelande ”kristna” som vill samla ihop bönekrigare i Sverige.

Se och hör denna kvacksalvare av rang ..
Lars Enarson ..https://www.youtube.com/watch?v=-s28Rh_R1b4

– koppla med Israel i den sista tiden”

Sverker
Medlem

Suverän ironi som PK-dårarna inte kan tackla då de inte har den mentala kapaciteten för det. Mer sånt, så vinner vi fortare.

Rokviken
Medlem

Var och när kommer nekrofilerna? Barerna finns till hands eller?