INSÄNDARE: Så här ser riktiga hakkors ut

INSÄNDARE. Nordfront-redaktionen publicerar här en insändare som jämför riktiga hakkors målade av nationalsocialister med de misslyckade ”hakkors” som uppmärksammats i etablerad media den senaste tiden.

Hej Nordfront,

Jag hittade precis den här filmen på Youtube:

I filmen verkar autonoma nationalsocialister spraya hakkors och göra annan aktivism för att hedra Adolf Hitler den 20 april.

Jag tycker att den här filmen förtjänar spridning med anledning av att invandrare verkar måla fejkade hakkors och gråta ut i media.

Några exempel:

Uppmärksammades i SKD den 11 april. Foto: Privat

Uppmärksammades i SVT den 6 maj. Foto: Privat

Riktiga nationalsocialister använder spraymall, målar korrekta hakkors och gör det i en positiv kontext (för att hedra Hitler eller nationalsocialismen), inte för att kränka någon.

Tänk på detta när ni ser felvända hakkors i lögnpressen! Det är inte nationalsocialister som målat de hakkorsen. Det är förmodligen invandrare som målat dem för att vinna sympatipoäng.

/Nationalsocialist

Redaktionellt tillägg: Nordfront vill påpeka att personerna i filmen gör sig skyldiga till brottet hets mot folkgrupp och det är inget beteende vi vill uppmuntra. Vi låter filmen uppmärksammas i den här insändaren som ett debattinlägg i den pågående debatten om de konstiga symbolerna som i media framställs som hakkors trots att de är absurt felmålade.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Oy vey! Jag som hela tiden trott jag målat korrekta hakkors på min synagoga! Tack, Nordfront! Nu vet jag hur man ska göra, så polisen faktiskt börjar tro mig! Det har de inte gjort hittills… Vet inte om det är min brist på målarfärdighet, eller för att jag skickar in 6 miljoner polisanmälningar om dagen. Jag menar, man måste ju få dem att lyssna på en! Men ibland hör jag en röst i mitt sinne som säger mig att det kanske är för många…

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Klippte hakkors på gräsmattan med gräsklipparen när vi hade sommarstugetomt. Det blev riktig snyggt. Tårtor, bakverk a la lussebullar till jul. Har ofta tänkt på de vita ”hörullarna” på skoj och stenar i skogen i närheten av flygplatser. Det är en så vacker symbol om den görs med aktning och smak men tyvärr ändå förbjuden. (Filmen är fin.)

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Mäktigt sekvens där filmad med drönaren när bengalen tänds. Himla snyggt!

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
2 år sedan

Riktigt trevlig film. Tack för den!

Johan
Nybörjare
Johan
2 år sedan

Jäkligt mäktig video alltså…snyggt filmat!