S vill vinna valet – med hjälp av Nordiska motståndsrörelsen

VALÅR. I en ny valkampanjfilm använder Socialdemokraterna Nordiska motståndsrörelsen som propaganda.

Den 1 maj publicerades en ny reklamfilm för Socialdemokraterna på Youtube. Filmen, som hittills endast har ett par tusen visningar, vill visa på att Socialdemokraterna kan ha ”två tankar samtidigt” och därmed vara något som svensken kan rösta på.

Filmen inleds dock med orden ”pessimism”, ”osäkerhet” och ”rädsla” och det är på det senare ordet man visar upp bilder från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg under förra året.

Att socialdemokrater är rädda för nationalsocialister är inget nytt. Under regeringsförklaringen hösten 2017 lade partiledaren och statsministern Stefan Löfven ned förvånansvärt mycket tid på just Nordiska motståndsrörelsen, där han förklarade för folket att det är något ”skrämmande”.

— Vi har en skyldighet att minnas, för minns vi inte historiens övergrepp, så kan våldet och hatet segra igen. Då sluts en annan cirkel, sade bland annat Löfven, som troligtvis missat att ordet ”förintelsen” nämndes i snitt 150 gånger varje vecka i lögnpressen under 2017.

— Snart samlas de i Göteborg. Det är skrämmande. Nu kraftsamlar regeringen arbetet mot rasism och hatbrott i en nationell handlingsplan. Det finns grupper i vårt land som är räddare än någonsin, fortsatte Löfven.

Nu försöker man återigen tala om för folket att Nordiska motståndsrörelsen är ”rädsla”, istället för att koppla det till exempelvis den ökande otryggheten som kvinnor känner inför att vistas utomhus som Brås trygghetsrapporter har visat på år efter år.

Exakt vad det är som väljarna ska vara ”rädda” för framgår inte heller av reklamfilmen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
VictorSanningenAnnaSigfridKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Det finns grupper i vårt land som är räddare än någonsin, fortsatte Löfvén. Det torde vara Löfvén själv och hans landsförrädarkumpaner. Saken ärden att (S) håller på att avveckla sig själva och har svårt att attrahera väljare. Då får man hitta på nya knep. Att ge 9000 kriminella afghanska män amnesti och livstidsförsörjning är inget bra knep, inte heller att ständigt köra ner den sk förintelsen i halsen på invandringströtta svenskar. Vi svenskar har nog med det folkmord som vi utsätts för och vad som hände eller inte hände ett antal judar för 70 år sen är inget som engagerar… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

En annan sak som är tveksam om den lockar väljare är att folk ska få bestämma själva, helt utan kontakt eller inblandning av vården, vilket kön man tillhör.

(S) har lagt ett förslag att man ska kunna logga in på en sida med sitt bank-id och där kryssa i en ruta om man är man, kvinna, queer eller något annat av de 70 kön som böglobbyn påstår existerar.

https://www.svd.se/att-byta-juridiskt-kon-ska-bli-snabbt-och-enkelt

Slipsen
Medlem

Jag tolkar det så som att S anser att främlingsfientlighet och nationalsocialism(vilket för övrigt är två helt naturliga inställningar)bygger på rädsla för det okända. Det är inte rädsla det bygger på utan en inneboende kärlek till det egna folket och den egna rasen, även om de flesta människor har en medfödd rädsla för det okända. Till exempel döden men så länge det dock finns svenskfientlighet så måste det finnas främlingsfientlighet. Att vara skeptisk till främlingar och reagera när dessa missköter sig har existerat så länge människan som ART(för alla er idioter som fortfarande tror att människan är en ras)har vandrat… Läs mer »

Per
Medlem

Wow!

Det där måste ju vara Guiness rekord försök i val-fläsk!

Tror aldrig jag sett så mycket uttjatade och tomma floskler komprimerade på så kort tid! Helt klart riktade till RIKTIGT hjärnskadade liberaler och kulturmarxister.

Bra reklam för NMR också, vi är inga politiker utan så långt från hycklande sossar m.fl. man kan komma.

Karl-Путин A
Medlem

Diskriminering på arbets- och bostadsmarknaden avskaffar man genom att diskriminera svenskar och ett starkare tryggare samhälle skapar men genom splittring och otrygghet mha massimport av kriminella rasfrämlingar.

Det är bara att konstatera: Socialdemokraterna är moraliskt och ideologiskt totalt bankrutta.

Klaus
Medlem

Så länge de marxistiska partierna regerade i Sverige regerade de som ockupationsmakt för ras- och kulturfrämlingar mot det svenska folket. Sverige blev otryggare, rädslor spred sig, yttranderätt och demokratin hotas. Skattehöjningar skall komma eftersom invandringens kostnader stiger.
De marxistiska (rasistiska) politikerna vill inte ett svenskt Sverige. De följer Bilderbergernas order och Kalergi-planen: Skandinavien utan skandinaver (och Europa utan européer).

Sigfrid
Medlem

Förfallet i vårt land började när svinet Olof Palme kom till makten och sedan har det bara gått utför.Det man är rädd för är att vänsterpatrasket eller liberalerna får fortsätta att regera.Den enda räddningen ur skiten är NMR.

Anonym
Medlem
Anonym

”Comments are disabled for this video.” Det var ju väntat.

Victor
Medlem

Snart tas väl också röstningen också bort på videon bort. Hahaha.

Sanningen
Medlem

Jag förstår att förrädarna i socialdemokraterna är rädda för den kommande folkstormen!