S-topp: Bra om svenska elever lär sig arabiska i skolan

FOLKUTBYTET. Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Olle Thorell tycker det är bra om svenska elever får lära sig arabiska i skolan, ett språk som han påpekar ”talas av många i Sverige”.

S-riksdagledamoten Olle Thorell tycker att det är bra om svenska elever får lektioner i arabiska. Thorell, som suttit i riksdagen för Socialdemokraterna sedan 2006, lobbar i en film som nu sprids på nätet för att eleverna ska få prova på ett antal lektioner i arabiska innan de gör sitt slutliga språkval i högstadiet.

I filmen sitter Thorell bekvämt tillbakalutad och argumenterar med troskyldig min för att svenska elever ska ”ta till sig möjligheten att vidga sina vyer och lära sig ett språk talas av många i Sverige” – inte minst i de getton som av vänsteretablissemanget benämns ”utsatta områden”. Arabiska är sedan massinvasionen kom igång på allvar det näst största modersmålet i Sverige. Tidigare var det finska, vilket det varit lika länge som Sverige existerat som nation.

— Detta har retat upp folk så till den milda grad och man inbillar sig att det är en del av en islamisering av samhället att lära sig arabiska. Jag tycker det är helt sjukt. Det är väl jättebra att elever får möjlighet att vidga sina vyer och prova på ett språk som talas av många i världen men också här i Sverige, hävdar Thorell.

— Bara för att man lär sig arabiska betyder ju inte det att någon farlig islamisering är på gång, ler han.

Thorell önskar sig att ett folk som genom massinvandringen håller på att bytas ut och bli en minoritet i sitt egna land ”kunde vara lite mer hänsynsfulla och toleranta” och utan knot lära sig invaderande folkstammars språk.

Källa:
S-toppen vill att svenska barn lär sig arabiska

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamuelLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Duktig, nyttig idiot! Se hur han blinkar lögnarens språk när han talar.
Falskhetens ansikte, lär er det, det kommer ni ha nytta av.

Samuel
Medlem

Förnekar: ”Man inbillar sig att det här är en del av en islamisering av samhället- att lära sig arabiska..”

Samtidigt: ”Det är väl jättebra..”

Kan han lägga ihop 1+1? Han ger inte ett enda motargument för varför det INTE sker en islamisering av samhället när han säger att det är ett sjukt påstående. Bra jobbat. Lyshuvud, precis som Stefan.

Lite kul att denna argumentationsteknik kallas Red Herring. ^^

Men en sak är säker. Han ska till Finspång!