Ryska källor säger att USA ser ut att förbereda attacker mot Syrien

SYRIEN. Spänningarna och kriget mot Syrien ser ut att öka när USA mobiliserar attackfartyg som kan slå mot al-Assad.

Den ryska nyhetsbyrån TASS meddelar att USA kan vara på väg att inleda ett anfall mot Syrien och president Bashar al-Assads styrkor. USA har både placerat kryssare, jagare och ett hangarfartyg i Medelhavet utanför Syriens kust. Fartygen har kryssningsrobotar som går att använda mot mål i Syrien.

— Vi är medvetna om att det finns tecken på förberedelser inför möjliga angrepp, har den ryska generalen Sergei Rudskoij sagt i en TV-sänd intervju.

Sådana attacker skulle troligtvis ytterligare stärka den amerikanska presidentens relationer med Israel.

Källa:
TASS: Military & Defense – US preparing strikes on Syria, carrier strike groups set up in Mediterranean — general

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Peter H. NorrlandnordboKarl AChristian HamiltonDavid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Deva
Medlem
Deva

Ska bli intressant att se om Ryssland eventuellt svarar på attacken som de tidigare sagt. Om det skulle ske kan vi inom några dagar befinna oss i storkrig…

Kan bara hoppas på att Rysslands nya vapen är på riktigt. För övrigt är 22’a Mars (322) på torsdag, ett datum det brukar ske någon form av spektakulär attack/event på (Bryssel, Munich, Paris, London, Manchester etc)

Christian Hamilton
Medlem

Först måste dock en anledning för attacken uppvisas. De vita hjälmarna kommer att förgifta några människor, visa bilder av deras cyniska mord som alla tror är Assads gasangrepp på oskyldiga. Sen är Assad skyldig utan någon närmare undersökning. Åklagare och domare är den judiska världspressen, exekutorn är Israel genom sin proxy USA.

Karl-Путин A
Medlem

Din sista mening är tyvärr helt sann. I dagens västvärld finns inget utrymme kvar för sanning och verklighet, utan har ersatts med lögner i (((media))) som är dagens verkliga makthavare. Ett annat skäl till fientliga handlingar och sanktioner mot Ryssland är annekteringen av Krim som följde alla folkrättsliga principer och gick helt lagligt till. FN har erkänt återföreningen och ingen internationell skiljedomstol har sagt sig vilja pröva fallet, eftersom det gick till helt enligt regelboken. Detta struntar alliansen Israel/USA i och framhärdar i sin lögnpropaganda att Ryssland ockuperar Krim, något som jag antar att 90% av den svenska befolkningen gått… Läs mer »

nordbo
Medlem

Här avslöjar RT fakecheck om vita hjälmarnas falska närvaro.
..https://fakecheck.rt.com/en/stories/4..(bläddra längst ner på sidan i mitten,otydligt där)

I ett klipp hävdade dom att de grävt fram levande ifrån rasmassorna – det visades kort senare att det var skyltdockor efter sönderbombade butiker.

nordbo
Medlem

Man kan även lägga till att det finns en känd bild som (((västlig MSM))) ofta använt i sina fake-news artiklar när en flicka står i klädtrasor bland brinnande bråte som det hävdar är Assads dåd – det har visat sig att den är tagen ifrån en libanesisk musikvideo.

(((Reuters))) (((TT)))
(((TV4))) (((SVT)))

Peter H. Norrland
Medlem

De ”Vita Hjälmarnas” propagandafilmer med iscensatta klipp visas gladeligen- och dagligen av TV4’s nyheter och i princip varenda filmsnutt har dom klippt in en skakig bildsekvens på ett stridsflygplan på hög höjd som ses släppa nån form av bomb, eller så klart ”tunnbomber”, så tittaren undermedvetet ska tro att Assad verkligen bombar sin civilbefolkning och att det där är ett bevis på det! Ibland har dom till och med spegelvänt filmen för att lura tittarna att dom filmat flera olika flygplan! Sen ser varenda filmklipp så jävla riggat ut så det är pinsamt, med samma folk i samma kvarter och… Läs mer »