Rysk statsmedia uppmärksammar folkutbytet!

MEDIA. Den ryska webbtidningen Sputnik har nu uppmärksammat hur ursprungsbefolkningen i flera europeiska nationer håller på att ersättas av icke-vita invandrare från tredje världen.

Sputnik är en mediesatsning som drivs av en nyhetsbyrå som kontrolleras av den ryska staten. Nordfront har tidigare skrivit om Sputnik då webbtidningen bland annat uppmärksammat vårt scoop om den judiske globalisten George Soros inflytande över svenska politiker. Sputnik har också varit på tal då EU-parlamentet i slutet av förra året röstade igenom en resolution om att bekämpa flera ryska medier.

Att EU vill bekämpa medier som Sputnik är inte konstigt då tidningen regelbundet uppmärksammar förfallet som sker i väst i kölvattnet av massinvandringskatastrofen.

I söndags bröt Sputnik också ny mark i sitt upplysningsarbete då man uppmärksammade folkmordet eller folkutbytet som sker i många europeiska nationer genom icke-vit massinvandring och låg nativitet bland den europeiska ursprungsbefolkningen. Redan i rubriken använder Sputnik orden ”folkutbyte”/”nationsersättning” (Nations Substitution) och beskriver det som sker som ”ett biologiskt utdöende”/”en biologisk förintelse” (Biological Extinction).

I ingressen beskrivs nyheten på följande sätt:

Vissa europeiska länder, nämligen Italien, Tyskland, Frankrike och Storbritannien, står inför ett så kallat ”utbytande av nationer”, där den nationella etniska majoriteten rent fysiskt och biologiskt försvinner, och ersätts av migranter, uppger en ny rapport.

Rapporten är framtagen av ett italienskt forskningsinstitut och författaren bakom rapporten heter Daniele Scalea.

Sputnik har pratat med Scalea och skriver att han förklarar att den afrikanska massinvandringen till Europa inte beror på krig eller katastrofer, utan på den explosiva befolkningsökningen på den Afrikanska kontinenten. Enligt Scalea gick afrikanerna från att utgöra 9% av jordens totala befolkning till 25% under förra århundradet och 2050 kommer afrikaner vara 40% av den totala mänskliga populationen. Samtidigt förutspås den europeiska befolkningsandelen minska från 22% 1950 till 7% 2050.

Italien lider särskilt svårt av de demografiska problemen då antalet födslar per kvinna minskat från 2,7 1964 till att idag ligga på 1,5. Sedan år 2002 har antalet utlänningar bosatta i Italien tredubblats och främlingar utgör nu över 8% av befolkningen i Italien.

— Om nuvarande trender fortsätter kommer första och andra generationens invandrare överstiga 22 miljoner individer 2065, eller mer än 40% av Italiens totala befolkning, uppger Scalea.

Sputniks artikel tar tydligt ställning mot folkutbytet, bland annat genom följande formulering:

Tyvärr är Italien inte ensamma i sin demografiska kris. Extrapolering från nuvarande trender visar att brittiska medborgare inte längre kommer utgöra en majoritet av befolkningen i Storbritannien runt år 2065.

Med Sputniks ord ”förstörs” också det italienska samhället av mångkulturen och den medföljande splittringen av samhället i separata gemenskaper med skilda kulturer och sätt att leva på.

Även Scalea beklagar sig över utvecklingen han kartlagt.

— De europeiska folken kommer snart bli oroliga över detta problem, vi iakttar i detta nu deras fysiska och biologiska förintelse. Européerna har inte många barn, och därför blir det mer och mer människor av annan nationalitet i Europa, säger han.

Artikeln avslutas med ett förslag om en kulturnationalistisk lösning på problemet:

Det finns en annan väg: Radikalt omvärdera migrationspolitiken, förbjud inträde för migranter till Europa och arbeta hårdare med assimileringen av de som redan har kommit.

Detta kommer förhindra migranter från att endast bo med sina landsmän och tala sitt eget språk, utan att assimileras in i det europeiska samhället. Migranter bör lära sig språket i landet de bor i och erkänna fundamentala europeiska värderingar. Detta kommer låta dem bli riktiga italienare, tyskar och fransmän, menar Daniele Scalea.

Även den konservativa och populistiska webbtidningen Breitbart har uppmärksammat den nya italienska rapporten.

Källa:
‘Nations Substitution’: Witnessing the ‘Biological Extinction’ of Europeans

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

39 Kommentarer till "Rysk statsmedia uppmärksammar folkutbytet!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Ryssland vågar säga sanningen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vågar de säga sanningen om det pågående folkutbytet i Ryssland då? Massinvasionen av centralasiatiska turkfolk har satt sina spår, inte minst i Moskva.

https://www.youtube.com/watch?v=EyCHuY7uY_E

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
@Anonym Efter att ha sett vidoen ovan du rekommenderar är det bara att konstatera att trots att jag inte är nationalsocialist, men jag kan ju alltid rösta på NMR :-) så är det solklart att nationalsocialismen i någon utvecklingsfas de närmaste decennierna är enda lösningen om ursprungsfolken skall få ro och frihet. Kanske är det så man ska se det. Nationalsocialismen är nödvändig i utsatta perioder för ett folk under några decennier för att ”städa upp” och sedan kan ett mindre ideologiskt samhälle få blomstra tills det behövs städas igen. Det hela blir mer dynamiskt så, jag är personligen rädd… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Där ser man, och aset som laddat upp videon myser och känner triumf.
Ett slående bevis på muslimers avsikter och mål.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Kan inte annat än till fullo instämma.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Undra vilka som i praktiken har mest fria och folkvänliga officiella medier? Sverige eller Ryssland? Detta talar för de senare, tvärt om, mot vad Svenska folket får ”lära” sig!

Hexenhammer
Gäst
Nybörjare
Hexenhammer
Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

Hade de nämnt Kalergiplanen hade det varit full pott. Men judarna hade börjat skrika om fejk news och de flesta hade trott på judarna så kanske bäst att framrycka saktat så inte juderåttan får panik.

Allan
Gäst
Nybörjare

De kör ju samma ”argument” som Åkersorken, så att det bara är taktik är lika felaktigt som att Jimmie har en hemlig plan annat än den ondskefulla vanliga (((SD)))-planen där det inte finns några svenskar. Sedan visar ju FrP i regeringsställning på alla fyra för juden i Norge att någon annan hemlig plan än att fortsätta utrota vita med svartimport inte finns för sk. kulturnationella.

Handschar
Gäst
Nybörjare
Handschar

Sputnik är för att probe:a/absorbera nationella sympatier i utlandet. Vänta aldrig på en frälsare efter 1945. Tass.com är mer neutral, den är riktad till den egna ryska befolkningen. (med det menat, gå inte full Skillt heller för delen)

Skånskt Stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt Stål

Du som nämner Skillt. Hur kommer det sig att en sådan kappvändare nådde så högt inom den nationella rörelsen? I dag påstår han sig arbeta för amerikansk underrättelsetjänst, verkar fullkomligt tappad och galen i sin egen storhet. Hur gick han från att vara nationell till att i dag jämföra vetskapen om den globala judiska makten med att ‘tro på tomten’?

Ej medlem
Gäst
Nybörjare
Ej medlem

Det här är två intressanta kommentarer.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Min gissning angående Skillt är att det inte handlat så mycket om ideologisk övertygelse:

Efter att Skillt genom äventyrslusta legoknektade åt Ukraina, proxy för (((USA))), så blev han en legitim måltavla för Ryssarna. Då behöver man starka allierade för att inte hamna i graven. Då är det naturligt att han vill visa trohet till sina nya herrar, vars skydd han vill åtnjuta. Pragmatism.

PewDieJew
Gäst
Nybörjare
PewDieJew

Inte konstigt att Yle stängde kommentarer gällande Ryssland haha! Tänk att de verkligen gjorde det. :D

https://www.nordfront.se/finsk-statsmedia-stoppar-fria-diskussioner-om-invandring-och-ryssland.smr

Skånskt Stål
Gäst
Nybörjare
Skånskt Stål

Roligt att fokus läggs på Italien och inte t.ex Sverige. Det måste vara värre i Sverige jämfört med Italien. Eller?

Extremt
Gäst
Nybörjare
Extremt

Forskaren är väl italienare. Kanske därför. Dessutom är det för de flesta intressantare vad som händer i de stora europeiska länderna Italien, Tyskland och Frankrike t ex och inte det lilla Sverige.

Men JA, situationen är absolut värst i Sverige. Inget annat land i Europa slår Sverige. Samtidigt kan påpekas att just Sverige var världens bästa land för bara 45 år sen. Det är egentligen helt otroligt hur ett land helt frivilligt sänker sig på det här sättet.

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP

det är inte bara Aleksandr Solzjenitsyn som var kritisk till judisk makt utan även Dostoevsky var jude kritisk.
Dostoyevsky’s (forbidden) writings on the Jews in Russia
https://www.youtube.com/watch?v=zePlTv8c_sg

SSNP
Gäst
Nybörjare
SSNP
ansch
Gäst
Nybörjare
ansch
”Det finns en annan väg: Radikalt omvärdera migrationspolitiken, förbjud inträde för migranter till Europa och arbeta hårdare med assimileringen av de som redan har kommit. Detta kommer förhindra migranter från att endast bo med sina landsmän och tala sitt eget språk, utan att assimileras in i det europeiska samhället. Migranter bör lära sig språket i landet de bor i och erkänna fundamentala europeiska värderingar. Detta kommer låta dem bli riktiga italienare, tyskar och fransmän, menar Daniele Scalea.” Det började bra men slutade i katastrof. De berättar om det pågående folkmordet för att slutligen komma med en ”lösning” som sätter sista… Läs mer »
Ej medlem
Gäst
Nybörjare
Ej medlem

75 % av artikeln bra således. Lösningen ligger längre fram i tiden. Den hinner folk ändra på, inte alla som går full n@zi över en natt.

Extremt
Gäst
Nybörjare
Extremt

Problemet är bara att vi knappt har ens den tiden på oss innan vi förlorat allt. Vi har bildligt talat bara idag på oss, någon natt eller morgondag finns inte längre. 1990-talet kom och gick utan att svenskarna styrde upp situationen. År 2017 är vi väldigt nära slutet.

Allan
Gäst
Nybörjare

Så bota folkmord med folkmord, ”assimilering” är ju SD-kluventungaspråk för att blanda bort sig med skiten. Såg en video med Karelin som håller seminarium i gympahall för unga sibirier, därborta var han den enda vita resten såg ut som Apfanghaner. Så ”assimilation” verkar ju fungerat väl i Ryssland snart är inga vita som Karelin kvar, vilket är jude”lösningen” ”assimileringens” mål, de kör en (((SD))) att spara på och blanda boft med hotet inifrån. Skiten skall ut inte i i vårt blodomlopp!

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Åkersorken får gärna bli utblandad om han inte redan är det. Ingen större förlust om det sker.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Men det är ju detta våra apskallar till politiker vill !!! Ryssland fattar det men naiva svenska VITA befolkningen tittar på och undrar ungefär ”vad händer nu” …………..

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Det ser mörkt ut på bilden!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja den är kolsvart och hemsk !!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr
Det är så klart positivt att det pågående folkmordet uppmärksammas av rysk media. Däremot verkar det vara en bit kvar innan man törs tala öppet om vad som verkligen krävs. ”Assimilering” och ”integration” är illusionstrick som ZOG-eliten lanserat. Det är vare sig möjligt eller önskvärt att assimilera dessa icke-vita folkslag. Européerna måste överleva biologiskt. Annars är det ”game over”. Rasfrämlingarna måste ut till varje pris helt enkelt och kan inte tillåtas kontaminera vår genpool överhuvudtaget. Lite smuts är förvisso bättre än mycket smuts men bäst är inget smuts. Vi har dessutom haft en intern dysgenik de senaste dryga 100 åren… Läs mer »
Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Massinvasionen av muslimer och svartafrikaner har självklart med krig att göra. Det började med Irak-kriget men kulminerade när afro-imperialisten Obama låt Libyen bombardera och öppnade Libyens gränser. Det fortsatte med kriget i Syrien. Och så den judiska Stasi-bolsjeviken ”Erika” Angela Merkel med ”Refugees welcome”, inget motstånd i EU och öppna gränser i Europa till Obamas och Illuminatis glädje. Afrikaner och muslimer fick smak på Europas generösa socialsystem.
Kan Ryssland vara intresserat i ett islamiskt negroid Europa?

Extremt
Gäst
Nybörjare
Extremt

Nej krig är faktiskt inte alls orsaken. Det är befolkningsökningen som skapar ett tryck som driver hit folk…och vänta bara på den negertsunami som kommer de närmaste åren. Som Khadaffi sa: Europa kommer bli helt svart.

2-3 miljarder (MILJARDER) nya negrer på 30 år från och med nu. Lycka till Europa!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Det började med kriget i Libyen och Europas öppna gränser. Och istället för att göra krig mot de primitiva parasitära migranterna och skjuta dem ned hämta europeiska flottor, kustbevakning och ZOG-organisationer dem till Europa enligt judarnas NWO och Talmud.
Självklart är överbefolkningen ett stort problem särskilt i Afrika och kanske snart också i Europa. Men många européer är tyvärr så dumma ätt de bidrar till överbefolkningen i Afrika och så med rasfrämlingar och kulturfrämlingar i Europa.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Ja, det är en tidsfråga.
Politiken kommer skifta innan det förhoppningsvis.

Pani
Gäst
Nybörjare
Pani

Dålig lösning på migrationsproblemet av det italienska forskningsinstitutet. Jag säger:
* nej till assimilering!
* ja till repatriering!

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Och fortfarande sitter vi och käftar på detta forum och skall både vara laglydiga och orgenisationen tar avstånd från våld !! Skit ner er säger jag

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Synd att de lade ner sin redaktion i Sverige. Länken funkar fortfarande men är nu på engelska och handlar inte lika mycket om Sverige.

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

förbjud inträde för migranter till Europa och arbeta hårdare med assimileringen av de som redan har kommit.

Nej, Nej, Nej. !! Ingen assimilering!!!. Assimilering av svartingar och araber osv. är döden av oss vita människor!
Ut med packet! Andra lösningar finns ej!

Mangan
Gäst
Nybörjare
Mangan

https://www.washingtonpost.com/opinions/russian-propaganda-has-flooded-us-airwaves-how-about-some-reciprocity/2017/07/28/77178a36-68f0-11e7-8eb5-cbccc2e7bfbf_story.html?utm_term=.fb76998cc88a

Sputnik har nyss tagit över ett frekvensband i USA, vilket man här beklagar sig över i Washington Post. USA dränks i rysk propaganda, enligt artikeln.

Dangtree
Gäst
Nybörjare
Dangtree

Washington compost är inte en särskilt bra tidning att referera från då dom är kontrollerad av Stammen , och går fullt marxistiskt ut och får panik så fort något media kallar saker för vad det är .

En annan sak som kanske är utanför vad som diskuteras här är denna ny censur som kommer att genomföras på jewtube , är det här ………https://www.youtube.com/watch?v=h6MZ5-KCT3g&spfreload=10

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Detta gillar väl en viss liten äckelbög vid namn Conny, han blir fuktig därbak nu.

Jonas Hotmarson
Gäst
Nybörjare
Jonas Hotmarson

Varför är några National socialister emot Ryssland?

wpDiscuz