Rysk media uppmärksammar svensk ”skandal” över judenäsa

MEDIA. Rysk media uppmärksammar att en judisk journalist i Sverige är upprörd över att ha fått sin näsa förstorad i sin ID-handling.

Alternativ media uppmärksammade förra veckan att den i Sverige boende judiska journalisten Annika Hernroth-Rothstein – som bland annat skriver för Jerusalem Post och Washington Examiner – skrivit upprörda inlägg på Twitter. Anledningen var att hennes nyligen införskaffade ID-kort pryddes av en kraftigt förstorad näsa.

Nu har statliga ryska mediekanalen RT uppmärksammat nyheten. De noterar att den judiska journalisten får stöd av en del personer, bland annat den judiske advokaten Sebastian Scheiman samt Israels ambassadör i Italien. Den sistnämnde tipsar Annika att hennes ”verkliga skönhet kommer att synas även på officiella dokument” ifall hon söker medborgarskap i Israel.

Många Twitteranvändare har dock svarat på inlägget och menar att den här typen av grafisk missbildning är ett vanligt förekommande problem hos polisens ID-kortsavdelning.

RT nämner därefter att Annika Hernroth-Rothstein uttalar sig om att den logiska förklaringen till hennes näsförstoring är ”nästan lika hemsk” som själva den påstådda manipuleringen av hennes näsa samt att hon besväras av att människor uttrycker leda inför judisk offermentalitet.

Hernroth-Rothstein blev i februari 2019 utkastad ur Venezuela, misstänkt för att ha lagt näsan i blöt i syfte att smutskasta det vänsterstyrda och antisionistiska landet. Detta under en period då den USA-stödde utmanaren Juan Guaido nyligen utnämnt sig själv till president och för tillfället utmanade den sittande regeringen. Något regimskifte har dock ännu inte ägt rum i det sydamerikanska landet.

Källa:
Jewish journalist claims enlarged nose on Swedish ID photo is anti-Semitic, Twitter says snot so fast
Venezuela: Och inget skulle någonsin bli detsamma…

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RokvikenVeraWäringGrottbjörnenb¤d Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Dessa judar -äkta och falska… Man tar sig för pannan. – De skall då alltid utmärka sig och göra sig lustiga…

b¤d
Medlem

:-)

Varje chans de tar för att utmåla sig som offer.
Nåväl. Det kortet är ju korrekt. Visar dennes rätta uppsyn.
(Skratt)

Grottbjörnen
Medlem

jag gillar inte allt jag ser i spegeln ibland heller..fast jag är ju åtminstone inte jude!

Wäring
Medlem

“When you look at Joey Ramone you think,
no gentile could be that ugly, he has to be a Jew”

Sagt av juden Gilbert Gottfried om juden Jeffrey Hyman.

Grottbjörnen
Medlem

Ja jag undrar vad det är som gör dom så fula och oattraktiva för det motsatta könet, är det inaveln tro? eller någon form av högre förbannelse?

Rokviken
Medlem

Kusingifte?

Vera
Medlem

Nu får polisen skärpa sig att försköna passfoton hos judar – annars blir de åtalade för hets mot folkgrupp och antisemitism. Det finns tid för det också medan vi vanliga hyggliga svenskar får bilarna brända ungdomar rånade och gamlingar överfallna.