Rysk media uppmärksammar George Soros inflytande över svenska politiker efter Nordfronts avslöjande!

MEDIA. Sputnik har snappat upp Nordfronts avslöjande om att Sverige har flest EU-politiker som stödjer juden George Soros politiska agenda.

soros-sputnik

Det var i måndags som Nordfront kunde avslöja att läckta dokument från den judiska globalisten George Soros stiftelse Open Society Foundations (OSF) visade att Soros anser att Sveriges representanter i Europaparlamentet är mest lojala till OSF:s politiska agenda. Förutom Fria Tider verkade inga andra svenska medier vilja uppmärksamma denna nyhet.

Ryska Sputnik News har dock hakat på nyheten idag och skrivit en längre artikel om avslöjandet. Förutom att ta upp fakta som står att finna i Nordfronts ursprungliga artikel och uppföljningsartikel lyfter Sputnik fram hur Soros 1992 spekulerade mot den svenska kronan och orsakade ekonomiska problem för Sverige, men trots det fientliga agerandet sex år senare välkomnades till Sverige av kungafamiljen.

Ryska medier verkar ha ögonen på vad som händer i Sverige just nu. Så sent som i måndags skrev ryska RT en artikel där de tog upp händelserna på Gotland och hur Nordiska motståndsrörelsen stod upp för den rullstolsburna kvinnan som blev gruppvåldtagen där.

— Då svenska etablissemangsmedier nästan undantagslöst är russofoba och svenskfientliga, så är det bra att etablerade ryska medier uppmärksammar viktiga nyheter från svensk alternativmedia och ger dessa spridning och legitimitet, säger Nordfronts nyhetsredaktör Martin Saxlind.

Angående Sputniks artikel noterar Saxlind både en miss och en positiv detalj.

— Sputnik använder i sin artikel en artikel från Fria Tider som källa och missar att den artikeln i sin tur bygger på Nordfronts artikel som också länkas av Fria Tider. Den missen vägs dock upp något av att Sputnik nämner att Soros under förra valrörelsen sponsrade Expo – en organisation som Sputnik väljer att beskriva som ”vänsterextrema aktivister”, säger Saxlind.

Källa:
His Master’s Voice: Swedish MEPs in Soros’ Servitude

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nisse Lund says:

  Wolodarski i mediebråk om Ryssland:

  http://www.friatider.se/wolodarski-i-mediebr-k-om-ryssland

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +36 (av 38 röster)
  • Katten Jansson says:

   Peter Wolodarski är en äcklig krigshetsande liten jude. Som utnyttjar sin chefredaktörsposktion på DN för att propagera för ett krig mot Ryssland . Där det återigen framförallt kommer att vara vita som slåss mot vita . Jag blir så trött på den hära krishetsen med det vita väst mot Ryssland som man från framförallt judiskt håll försöker få fram. Jag önskar att det hade varit andra tider . Hade Sverige varit styrt av svenskar och inte svenskfientliga krafter som den judiska familjen Bonner så hade personer som Wolodarski skjutits på plats för föräderi för länge sedan vid det hära laget😒

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +62 (av 66 röster)
 • Hallonben says:

  Kunde tyvärr inte gilla Robins kommentar eftersom jag inte har judeboken. Men det är bra att dettta får internationell spridning och uppmärksamhet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
 • luftwaffe says:

  ”Sverige har flest EU-politiker som stödjer juden George Soros politiska agenda.”

  Det är helt fel.

  Det borde ha låtit så här. Sverige har totalt ockuperats av judar och muslimer som hjälper Soros med hans agenda. Resten av befolkningen är dumma sover eller bedövad och de kvarstående är landsförrädare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +43 (av 49 röster)
 • Kristin says:

  Mycket bra!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 26 röster)
 • Flerkommande 40-åring, born to lose, winning Swedish politicians hearts and minds says:

  Hur det svenska politiska luftslottet hålls samman just nu skulle vara intressant att se närmare på. Tror limmet som håller ihop farsen är ganska gammalt. Går knappt en timme utan att en efterbliven svensk politiker gör ett korkat utspel eller vidrig svenskfientlig kommentar. Skall bli ett nöje att se dom sprattla i……..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 33 röster)
 • Geyser says:

  Det är mycket bra. Ryssland avskyr Soros och håller ögonen på Sverige. Länge nu har Sverige varit experimentverkstad för agendajudarna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +50 (av 50 röster)
 • El Antisemit says:

  Varför hänger vi här?

  Jo för MSM suger.

  Ni är bäst! Med knappa resurser gör ni media som INGEN annan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +39 (av 39 röster)
 • Västen fick en chock när dom såg att Ryssland presedent hade ett MC gäng natt vargarna efter det skulle säkerhetspolis kolla upp svenska MC gäng om dom hade koppling med Ryssland och dom har haft många fester i hopp blandanat i Stockholm o Finland soppet för juden Aschberg!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Scandinav says:

  … hur Soros 1992 spekulerade mot den svenska kronan och orsakade ekonomiska problem för Sverige, men trots det fientliga agerandet sex år senare välkomnades till Sverige av kungafamiljen.
  ____________

  Just det här var en viktig del av mitt eget uppvaknande till juden. Det var en kort kommentar som frågade hur det kom sig att Georges Soros hyllades i (((DN))) som en hjälte när (((juden))) bara några få år innan hade rånat svenska folket på miljarder.

  99,999 … procent av alla judar ser upp till judar som lyckats lura röfen av gojim.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +34 (av 36 röster)
  • Kristin says:

   Jag kom ihåg vad som hände. Ensamstående mamma med ett barn och arbetade dessutom heltid tvingades gå till socialen för att få tag i KONTANTER. Dessa kärringar på denna inrättning var tydliga med att berätta för mig att pengarna måste betalas tillbaka inom kort. Och summan var, 400 kronor.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Uppror nu says:

  Det behövs litet mera Spetsnaz i Sverige.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +29 (av 31 röster)
 • Soros är 86 år gammal, han har förhoppningsvis inte många år kvar i livet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 18 röster)
 • Något annat says:

  Sputnik News borde återuppta sin nedlagda svenskspråkiga hemsida.
  Men de har väl fått budgetnedskärningar p.g.a den ekonomiska krisen i Ryssland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 19 röster)
 • Alter Ego says:

  Då svenska etablissemangsmedier nästan undantagslöst är judiska så varför inte skriva det.
  Några svenska medier förutom Nya Tider existerar inte utanför internet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 14 röster)
 • subCultures says:

  Smickarande att så många som läser denna sajt!!
  Även av alltså utländkska observatörer:salut!!
  Ingen överdrift med att Svenska Riksdagen idag tar order ifrån EU-kommissionen med zionistjudarna Juncker/Timmermans där som i sin tur tar order ifrån bla Bildeberg org + IMF,FN(är en globalist skapelse likt EU är med ont uppsåt)
  Politikernas lojalitet mot Sverige och det svenska folket är alltså 0

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *