Rysk media uppmärksammar folkmordet på vita i Sydafrika

MEDIA. Den ryska sajten Sputnik har uppmärksammat vitas utsatta situation i Sydafrika.

Efter ytterligare en brutal och dödlig attack mot vita landsbygdsbor i Sydafrika har den ryska statligt ägda sajten Sputnik nu uppmärksammat folkmordet.

Sputnik skriver att attacken endast är den senaste i raden av ”en våg av brutala farmarmord” och att många sydafrikaner uttryckt sin ilska mot den ANC-ledda regeringen över de rasistiskt motiverade morden.

De nämner även att vita sydafrikaner på landsbygden i allt högre grad beväpnar sig för att kunna skydda sig själva och sina familjer mot de svarta gäng som terroriserar landet.

Källa:
In South Africa White Farmers Reportedly Arm Themselves Amid New Murders,Attacks

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Allt medan våra svenska socialdemokrater fortfarande skryter om sitt stöd till ANC och vår media tiger. Svenska kyrkan samlar sina hovar till negerbarn – så är det trots vetskapen om förhållanden för länge sedan som Sanna Hills reportage vittnar om i ”Nya Tider”.