Rysk media uppmärksammar den svenska regimens rasblandningspropaganda

RASBLANDNING. Ryska Sputnik uppmärksammar den svenska regimens vilja att rasblanda bort svenskarna.

Den statligt ägda ryska nyhetssajten Sputnik International har skrivit om den svenska regimens sexualupplysningshemsida youmo.se. Sidan finns tillgänglig på bland annat dari (som talas av många i Afghanistan), tigrinska (som talas i Eritrea och norra Etiopien), arabiska och somaliska.

Sputnik noterar två gånger i ingressen och en gång i brödtexten att den svenska regimen – som finansierat youmo.se med hela fem miljoner kronor via myndigheten MUCF – specifikt propagerar för rasblandade relationer mellan ickesvenska män och svenska kvinnor.

”Materialet på hemsidan är märkbart illustrerat med bilder på mörkhyade män med blonda kvinnor av europeisk härkomst”, skriver det ryska nyhetsorganet.

De går även igenom det faktum att sidan haft flest besökare från Iran, varifrån många afghaner invandrat till Sverige. Andra populära besöksländer är Saudiarabien, Irak och USA.

Sputnik avslutar sin artikel med att påpeka att invandringen varit så stor att arabiskan gått om finskan som andraspråk i Sverige, samt att hela 163 000 personer fick asyl under det värsta invasionsåret 2015.

Källa:
Swedish Website Teaching Migrants How to Have Sex With Native Women Visited Mainly From Abroad

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenVeraKlausPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

Inte konstigt att främlingarna beter sig som de gör mot svenska kvinnor. Många svenska kvinnor förtjänar dock att bli våldtagna och misshandlade. I regel är det de sämsta svenska kvinnorna och männen som rasblandar.

Klaus
Medlem

Om blonda kvinnor gillar svarta män och muslimer kan de flytta till Afrika eller till de många stora islamiska länderna och praktisera mångkultur där (och hamna kanske i harem). Men det gör de inte. Då är de rädd för den islamiska världen och de många svarta män. Det är jo forfarande (lite) tryggare i Sverige, men det måste de inte tacka Bilderbergers/Illuminatis ockupationsregering för eftersom den är svartsjuk mot det blonda folket och vill/måste förstöra det trygga vita samhället. Bastarder är inte bättre människor och hela Väst-Europa blev redan skitjävligt efter invasionen av ras- och kulturfrämlingar.

Klaus
Medlem

Bilderbergers förebild
(i Tyskland enligt Hooton-planen)comment image

Vera
Medlem

Det är som förgjort – men som sagt – vi ändrar HMF lagen till Heil Mein Fuehrer lag – och räddar det som räddas kan.

Vera
Medlem

PS Röstade ned bilden som symbol – inte Ditt inlägg.

Grottbjörnen
Medlem

vidrigt

Vera
Medlem

Som en tysk nationell med förtvivlad stämma yttrade till mig vid ett möte:” VAD HAR NI GJORT MED ERT VACKRA FOLK!!??” Det är vår plikt att bevara den rest som ändå finns trots alla lagar och judiska experter.