Rugby, månadsmöte och föredrag i Näste 1

Lördagen den 3:e november samlades medlemmar ur andra området i Näste 1 i närheten av Örebro för en hel dag fylld av gemenskapsstärkande aktiviteter.

Dagen inleddes med att kamraterna delade upp sig i två lag för att spela rugby mot varandra. Redan från start var tempot mycket högt och det tog inte lång tid innan matchen förvandlades till ett mellanting mellan bollsport och lagbrottning. Efter första halvlek som varade 30 minuter var deltagarna väldigt trötta, men efter att ha vilat ett tag så spelades det drygt 30 minuter till och den andra halvleken var spelmässigt till och med bättre än den första. Lagen var jämna och motståndsmännen gav som sig bör allt, men bortsett från muskelvärk och några trasiga klädesplagg så blev det inga skador denna gången.

Efter välförtjänt vila höll de aktiva medlemmarna månadsmöte där kommande stordåd planerades. När mötet var avslutat anslöt sig även de passiva medlemmarna för att lyssna på en föreläsning. De närvarande hade privilegiet att höra en av Nordens bästa talare, Jimmy Thunlind, som talade om hur och varför en nationalsocialistisk seger är möjlig. Huvudtemat för talet var att Thunlind förklarade var Nordiska motståndsrörelsen befinner sig idag och vad vi måste göra för att fortsätta nå framgångar och slutligen seger. Talet varvades mellan förklaringar av situationen idag och historiska jämförelser. Thunlind briljerade som vanligt med sitt tal och lyckades ge de närvarande kamraterna en ökad stolthet och framtidstro.

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderades med grillning och samkväm. Speciellt roligt var att nya och äldre medlemmar lärde känna varandra bättre och att gemenskapen i gruppen blivit stärkt på många tydliga sätt. Att vara medlem i Nordiska motståndsrörelsen är ärorikt, något att vara stolt över och inte minst av allt väldigt roligt. Ansök även du om medlemskap och bli en del av en härlig gemenskap som skriver historia!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gunnar
Medlem

Låter som en mycket bra tillställning från början till slut!