Rudolf Hess blev mördad

TYSKLAND. Den tyske fredsmäklaren Rudolf Hess blev mördad av brittiska agenter, det visar nu dokument som har blivit offentliga genom ”Freedom of Information Act”.

Hess copy
Rudolf Hess avled den 17 augusti 1987, han blev 93 år gammal.

Sedan den dagen Adolf Hitlers andre man, Rudolf Hess, hittades hängd har nationella och frihetstörstande människor vetat sanningen, att Hess inte hängde sig själv. Nu har sanningen kommit fram genom tidigare hemligstämplade dokument. Dokumenten visar att den läkare som behandlade Hess gav utredarna namnen på två brittiska agenter som skulle mörda nationalsocialisten. Läkarens uppgifter mörkades dock och försvann. Motivet till mordet ska ha varit att britterna inte ville att Hess skulle läcka ut uppgifter om andra världskriget.

Hess greps av britterna våren 1941 då han flög till Storbritannien för att mäkla fred. Han dömdes sedan i Nürnbergrättegången till livstids fängelse för ”planerande av anfallskrig och brott mot freden”.

En annan som alltid har hävdat att Hess blev mördad är hans son Wolf Hess, som tyvärr inte längre lever och därför inte får se mordet på sin far bli uppklarat. Wolf Hess avled den 24 October 2001.


Wolf Hess skrev tre böcker om sin far.

Källa:
Adolf Hitler’s Nazi deputy Rudolf Hess ‘murdered by British agents’ to stop him spilling wartime secrets

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

15 Kommentarer till "Rudolf Hess blev mördad"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Det här har man anat och nästan helt säkert vetat i flera år. Varför skulle han t.ex beställa in en ny tvål och tandborste om han dagen efter tänkte hänga sig? Då kanske några tänker-för att ingen skulle ana att han skulle hänga sig men om hans egen son tvivlade starkt så blev han garanterat mördad. Jag tror inte ens att Rudolf Hess var stark nog fysiskt i slutet för att hänga sig.

.275
Gäst
Nybörjare
.275

Om engelsmännen hade lyssnat på Hess hade världen besparats mycket lidande.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Hade dem gjort det så hade vi eldat med barn och haft arbetstider som är 48 timmar dagen.

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Verkligen intelligent svar?
Hitler var den första att lagstifta om arbetarens rätt till 2 veckor semester. Och under hans ledning jobbade man 8 timmar om dagen, var bara under krigstid sim lagen om 8 timmar åsidosattes( samma sak i resten av världen)

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Då undrar man vad för information ville inte britterna att Hess skulle lämna ut som gjorde att britterna tyckte att mord var det bästa alternativet? Vi alla vet att det finns mycket dolt under utan när det gäller andra världskriget m.m men det skulle va riktigt intressant att få reda på dessa!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Antagligen den generösa fredsplan som Hess hade med sig, men som Churchill tackade nej till eftersom han lovat USA att kriga. Tror övriga dokument kring Hess är hemligstämplade till 2017.

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Precis! England gick inte med på några fredshandlingar och det är nog detta som de vill gömma undan! Jag vet att Tyskland försökte att förhandla med Polen innan kriget men England la sig i där, där de uppmanade Polen att inte förhandla eller gå med på några som helst överenskommelser! England är inte så oskyldigt till kriget som de påstår sig att va!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Precis! Det var Storbritannien som ville ha krig och som också förklarade krig mot Tyskland den 3 sep 1939. Inte brittiska folket dock, utan den mäktiga judiska finanselit, vars lydstat Storbritannien var, som med förfäran såg hur Tyskland blomstrade ekonomiskt utan deras ”hjälp” . Istället använde Tyskland en egen skuld-och räntefri valuta. Ett farligt exempel för omvärlden.

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

Precis! Så man undrar verkligen om England kommer att släppa alla dokument 2017? Tvivlar på det, om de inte blir ”ändrade” innan!

England har ju framstått som den fina och rätta sidan av konflikten men sanningen är en annan!

Valhalla
Gäst
Nybörjare
Valhalla

PS: Såg en dokumentär om att England låg bakom hetsen till andra världskriget och om nu det stämmer så kanske det är detta som de vill mörka! bland annat!

Claes Lantz
Gäst
Nybörjare
Claes Lantz
Vi vet att Hitler ville ha fred med England. Hess somvar Hitlers förlängda arm var så klart inne på samma linje. England viade tydligt att de ville inte ha fred med Tyskland. Rudolf Hess gjorde ett sista desperat försök att medla fred genom att ensam flyga till England med fredsförslag. Han trodde sig ha vissa kontakter med vissa högt uppsatta herrar i England. Han sattes emellertid med det samma i fängelse och fick inte tillåtelse att träffa dessa herrar och han fick sitta isolerad i fängelse kriget ut, utan att få gehör för sitt fredsuppdrag. Jag tror att Hitler visste… Läs mer »
Strv 122 (Leopard 2A5)
Gäst
Nybörjare
Strv 122 (Leopard 2A5)

Svin!

Panzer macht frei
Gäst
Nybörjare
Panzer macht frei

”Du liebst weiter in unsere hertzen”

Gore
Gäst
Nybörjare
Gore

Även om vi redan visste om detta egentligen så känns det faktiskt skönt att veta att det finns bevis med… Må Hess vila i frid.

Anders Örtblad
Gäst
Nybörjare
Anders Örtblad

Fruktansvärt hur dom allierade fängslade för att sedan mörda personen (gammal gubbe vid tidpunkten) som kunnat rädda oerhört många människoliv. Frågan är om dessa agenter samt de som beordrade mordet kommer ställas inför rätta. Självklart inte, men dom borde. Vila i frid, Hell dig!

wpDiscuz