RT tonar ner Hitler-hat – smutskastar Churchill i stället

UTRIKES. Ryska RT har i en krönika tonat ner Adolf Hitlers påstådda ondska för att i stället rikta strålkastarljuset mot krigshetsaren Winston Churchill, som pekas ut som rasist och imperialist.

Ryska tillika statliga mediebolaget RT har i en krönika valt att tona ner det sedvanliga hatet mot Adolf Hitler och i stället satt krigshetsaren och massmördaren Winston Churchill under lupp.

Krönikan, som är skriven av John Wright, målar förvisso upp Storbritanniens anfallskrig och seger mot det nationalsocialistiska Tyskland som någonting positivt. Men trots denna subtila bakgrund är textens udd riktad mot Churchill. Bland annat tas det upp att denne stödde koloniseringen av Nordamerika och Australien och att ”inga fel” gjorts mot dessa kontinenters ursprungsbefolkningar. Detta eftersom européerna som tog över var av ”starkare och högre ras”.

Krönikan tar också upp det faktum att Churchill stödde användandet av kemiska vapen mot indiska och irakiska ”ociviliserade stammar”. Han var dessutom högst delaktig i Den bengaliska svälten 1943 där upp till tre miljoner indier ska ha dött.

Samtidigt påpekar Wright att Hitler aldrig ville föra krig mot Storbritannien, vars världsimperium Hitler beundrade. I själva verket var det ju Storbritannien och Frankrike som startade andra världskriget genom att förklara Tyskland krig under förevändningen att Hitler inlett en mindre kampanj för att åter införliva tyska områden som efter Versaillesfreden 1919 tillfallit Polen.

RT har tidigare, vid fler än ett tillfälleförhållit sig förhållandevis objektiva gentemot Nordiska motståndsrörelsen.

Källa:
Winston Churchill: Hero, racist, and imperialist

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Serbisk Sverigevän
Nybörjare
Serbisk Sverigevän
2 år sedan

Russia Insiders redaktör har visat att han förstår lite om judarna också.

https://dailystormer.red/russia-insider-goes-full-gas-the-kikes-head-editor-reveals-his-power-levels/

Henrik
Nybörjare
Henrik
2 år sedan

Churchill släppte lös förintelse över Europa med terrorbombningar, har bidragit till att förinta folkgrupper/urinvånare i Storbrittaniens kolonier, orsakat masssvält osv. Han var en fullständigt satanisk person. Även om man tror på alla lögner om Hitler så är hans ”brott” ingenting i jämförelse med vad Churchill, samt de andra ledande allierade är ansvariga för.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Henrik

Eisenhower var anti-germansk judisk massmördare även efter 1945. Våldtäkter främjades särskilt i den amerikanska och franska zonen efter 1945. P.g.a. den amerikanska rassegregationen var afroamerikaner i separat förband. DeGaulle hetsade marockanska soldater på tyska flickor och kvinnor. Hur ”bra” de är som våldtäktsmän upplever nuförtiden också andra europeiska flickor och kvinnor. Men i Polen och Tjeckien mördades tyskar i förra tyska områden (även efter det första världskriget). Allt detta inte som hämnd p.g.a. ”förintelsen” eftersom under kriget och strax därefter var det inget ämne. Skräckhistorier uppfanns efter ca. 1948.

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

Dessutom har Putin själv sagt att den ”Ryska revolutionen” var 85% judisk. Det verkar som att man sakta sakta vrider den officiella historiebilden åt rätt håll. Säkerligen en medveten taktik, som fungerar.
Churchill tävlar hårt mot Roosevelt om vem som är tidernas störste förbrytare. Stalin är ett specialfall.
Se David Irving om hur Churchill köptes av ”dom utvalda”. Sprängfyllt med viktiga detaljer som ger pusselbitarna som krävs för att få total insikt om att judarna styrde helt fritt i England!
https://www.youtube.com/watch?v=vbO3_vHpehM&t=19s

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Att Churchill var en krigshetsare och massmördare råder det ingen tvekan om.Men då det tyvärr är så att segraren skriver historien så har dessa fakta mörkats i alla tider.