RT: ”Nordiska motståndsrörelsen framställer sig som Hitlers soldater”

MEDIA. Ryska RT menar på att Nordiska motståndsrörelsen vill framställa sig som ”Hitlers soldater”.

Ryska RT fortsätter att följa utvecklingen i Sverige inför valet den 9 september. I ett nyhetsinslag som sändes under helgen tog de bland annat upp att invandringsmotståndet ökar i landet och att Sverigedemokraterna förväntas bli näst största parti.

Efter att därefter kort ha tagit upp Alternativ för Sveriges kritik mot SD:s liberalisering hamnar RT på den logiska politiska slutstationen: Nämligen Nordiska motståndsrörelsen.

RT beskriver det som att organisationen ”i praktiken framställer sig som Hitlers soldater”. Reportern verkar dessutom chockad när medlemmar från organisationen utan omsvep tar ställning för den förlorande sidan i andra världskriget.

Inslaget om det politiska läget i Sverige avslutas med att ge nationella organisationer legitimitet. Bland annat konstateras att nationella organisationer växer trots Bonniermedias och politikerkastens svenskfientliga smutskastningskampanjer. Reportern avslutar dessutom reportaget med följande ord:

”De här partierna visar att de kommer att konfrontera den nuvarande migrationspolitiken med att sätta hårt mot hårt – på gott eller ont.” 

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
VintAndré DevecseriRokvikenAnnaGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Ryssland vårdar sitt arv att Röda armén besegrade det nationalsocialistiska Tyskland och har inget emot ett Tyskland som är försvagat av den sionistiska ockupationen.

Om rätt sida hade vunnit WW2 hade Tyskland och Ryssland varit axelmakter i kampen mot den globala sionismen och dess soldater bankmaffian.

Vint
Medlem

”Om ”rätt sida” hade vunnit WW2 rysk nation
exixterades inte idag.Läs Mein Kampf och sprida inte sagor om ”befriare” Det känns att ni kan inte läsa …

Grottbjörnen
Medlem

Yoda?

Gunnar
Medlem

Även här, liksom vid RT-intervjun med Simon Lindberg är det extremt positivt i kommentarsfältet. Mycket glädjande att se!

Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

”Hitlers soldater” vilken komplimang :)

Caesar-Aurelius
Medlem

Reportern Maria Finoshina uppträdde både oförskämt och aggressivt i Stockholm. Ett typiskt journalistluder som säljer sig för pengar till media.

Ramón Mercader
Medlem

Går det inte att försöka få in RT på Vidkun Quisling?

Adolf Hitler var absolut inte ryssfientlig till skillnad från grundaren av Röda armén, Lev Trotskij, som var grov rashatare och rysshatare.

Det blir svårt för RT att förneka att Vidkun Quisling räddade många ryska bönders liv och han hade med egna ögon på plats i Sovjetunionen mycket noga skådat bolsjevismens fasor som fick mer och mer avsky för.

Grottbjörnen
Medlem

ryssar är lite speciella, de kan säga en sak, mena en helt annan, och tycka en tredje,beroende på vem de pratar med, en artighetsgrej kanske…på gott och ont

Vint
Medlem

Det ar typisk svensk beteende

Grottbjörnen
Medlem

nja, svenskt beteende, i vissa fall, är nog mer att man sneglar på gruppens ledare och vad de tycker för att kunna hålla med och göra som de vill, därför vi är så lydiga mot ”storebror” staten och media och har lätt att falla för pk-tryck..men i vissa situationer kan ett sådant beteende vara positivt Men ryssar kan prata nostalgiskt om den gamla goda sovjettiden då det minsann var ordning och reda, samtidigt som de hatar kommunister, och polacker och ryssar kan hata på varandra hur mycket som helst men när de träffas så är de helt plötsligt slaviska bröder..… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

Åh Tobias kommentar … där har vi en Konung.

Rokviken
Medlem

Fina män som stod rakryggade med sina sköldar under hela demonstrationen. Tack!

André Devecseri
Medlem

1:31 ”The central point for them, the central goal, is to keep Sweden white”

Jadu Adrian, om det vore så väl…

Vint
Medlem

Med Hitler som förebild ni ska förlura igen som i 1945.

Grottbjörnen
Medlem

lol