Rothschild tar över ekonomin i Grekland

UTRIKES. Den judiskt ägda banken Rothschild ska styra ”allt” som är relaterat till Greklands skuld och förhandlingar med fordringsägare.

För att övervinna sin ohanterliga skuld har den internationella banken Rothschild, som drivs av den judiska bankfamiljen med samma namn, blivit utsedd av grekiska myndigheter till att kontrollerna landets ekonomi. De nya finansiella rådgivarna kommer att bli utsedda före den 20 februari.

Den internationella banken kommer att styra över alla aspekter gällande landets skuld, inklusive förhandlingarna med fordringsägarna. Företaget kommer att ta över rollen som den amerikanska banken Lazard fram tills nu har kontrollerat landets ekonomi. Totalt så har Grekland en skuld på 323 miljardarer euro, en skuld som bara fortsätter att växa.

En av dem som bidragit till krisen i Grekland är landets premiärminister Alexis Tsipras som sålde ut Grekland och la sig platt inför bankmaffian när han undertecknade förödande låneavtal med trojkan – IMF, ECB och EU – som kom att slå hårt mot redan utsatta greker.

Privatisering av hamnarna, utförsäljning av det statliga elnätet, pensionsförsämringar, höjd moms och mycket annat ingår i de väldiga åtstramningar som trojkan, i överenskommelse med Tsipras och regeringen, krävt att Grekland ska genomföra. Trojkans ”räddningspaket” ställer krav på reformer som beskrivs som tuffare än det som det grekiska folket röstat nej till.

Dessutom måste Grekland informera trojkan om all ny lagstiftning inom flera ”relevanta områden” och få dem godkända innan de ens presenteras för det grekiska parlamentet och folket. Därmed har Tsipras och vänsterregeringen gjort Grekland till ett land som inte har självbestämmande utan nu i praktiken är slavar för främmande intressen.

I budgeten för 2016 godkände den grekiska regeringen, tillsammans med Tsipras, stora nedskärningar inom den offentliga sektorn. Budgeten för år 2016 kom bland annat att slå mot landets pensionärer och försvaret. Sammanlagt rörde det sig om 52,6 miljarder kronor i nedskärningar samtidigt som skatten höjdes med 18,4 miljarder kronor.

Judiska Goldman Sachs är en av dem som misstänks för att ha bidragit till den nuvarande krisen i Grekland. Goldman Sachs ”hjälpte” det skuldtyngda landet att förfalska information för att komma in i EMU. Denna tillfälliga hjälp har mer varit en rävsax eftersom Grekland förlorat sitt oberoende och möjligheten att skapa egen valuta, något som möjligen hade kunnat förhindra den kris man nu försatt sig i. Att inträdet i EMU skulle vålla Grekland än större svårigheter visste Goldman Sachs sannolikt om eftersom denna bank och ett dussintal andra finansinstitutioner samtidigt spekulerade i att Grekland skulle drabbas av allvarliga problem.

De som gynnats allra mest av krisen i Grekland på alla plan är just den judiskt ägda banken Goldman Sachs. År 2015 hade bankens aktier stigit med 170 procent sen 2008 och man kan anta att de bara fortsätter att stiga.

Källor:
Rothschild tar over økonomien i Hellas
Rothschild takes over Greece’s finances

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nordanvind says:

  Dvs. ingen skillnad, utan mest ett förtydligande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +60 (av 60 röster)
  • belyst says:

   Den enda skillnaden blir att ((())) nu får fri tillgång att köpa upp all den bästa och rikaste marken i Grekland på samma sätt som de köpte ut Araberna från de rika markägarna i Palestina för att sedan göra Araberna till deras slavar och fångar i deras eget land.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +28 (av 28 röster)
  • belyst says:

   Med andra ord, Israel kommer att expandera

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +19 (av 21 röster)
 • Christian Hamilton says:

  Inte lär skulden minska hos grekerna inte. Snart blir de tvungna att arbeta gratis för att få ut matkuponger.

  Skulle (((dessa))) bankirer få reda på någon som inte har politiskt korrekta åsikter, så blir det indragna kuponger.

  Vänta bara, snart i vårt land nu när staten vill införa det kontantlösa samhället. När så sker har staten full kontroll över den fogliga massan. Har hört hur hjärndöda svenskar redan uttryckt sitt gillande över att slippa kontanter. Intelligensen har upphört att existera hos massan i vårt land, det är mer än sorgligt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +86 (av 90 röster)
 • nordbo says:

  I runda slängar 3000 miljarder. Sveriges statsskuld närmar sig 1500 miljarder.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 31 röster)
 • Revolution NU says:

  Samma skit i sverige kolla vem som äger sveriges riksbank!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 33 röster)
  • Fredrika says:

   Det lär vara Rotschild som äger ”svenska” Riksbanken. Stämmer det? Privatägd, är den i vilket fall, och de största bankerna är ju judiska, så…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +29 (av 31 röster)
   • Revolution NU says:

    Exakt syster, har för mig att det bara är fem länder där rothchild inte äger. Kommer inte ihåg exakt vilka länder men infon finns. Rothchild dynastin har tjänat enorma summor sedan napoleons tid genom att supporta både sidor av krig, t.e.x två länder krigar, dom behöver pengar för att kriga, och där kommer juden in i bilden. Dom lånar till både sidor och den som förlorar kriget får hosta upp grova summor.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +30 (av 36 röster)
    • Revolution NU says:

     Haha ignoranta människor gillar inte fakta va? Rothchild har en centralbank i nästan varenda land utan syrien cuba och tre till. Bevisen finna ute så sluta förneka det era jävla slavar slå er fria istället

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +31 (av 33 röster)
     • Geyser says:

      Fast du är slarvig med fakta och det håller inte för då kommer meningsmotståndare enkelt att peta hål på dina argument. Nej, Rotschild äger formellt bara Federal reserve och Bank of England. Men ägandet av Federal reserve innebär enorm makt eftersom USD är global reserv-och transaktionsvaluta.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +15 (av 17 röster)
     • @Geyser….vad är det för skillnad på formellt och praktiskt ägande. Alla pengar som Riksbanken skapar kommer ju från Rotschild.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 9 röster)
     • Thor Viking says:

      Hur är det då med (((BIS))) centralbankernas centralbank i Basel Schweiz?

      … och med (((Världsbanken))) och med (((IMF))) internationella valutabanken?
      (IMF är väl de som styr över vilka länder som ska vara rika och vilka som ska vara fattiga , tror jag) med piska och med morot …

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 9 röster)
     • Thor Viking says:

      Pengar skapas av luft. Pengar finns inte i verkligheten, de är bara ettor och nollor i bankernas datasystem.
      Ekonomi har blivit religion och ekonomer är som medeltidens präster. De tror på något som inte finns.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +21 (av 23 röster)
     • Revolution NU says:

      Hahahha ja exakt idiot! Rothchild äger federal reserve som du säger, sveriges riksbank är bara en del av kroppen federal reserve är huvudet. Så nej du är slarvig och spelar petig

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 6 röster)
     • Geyser says:

      Riksbanken ägs inte av Rotschild utan av svenska staten. Federal Reserve ägs däremot av Rotschild och ett antal andra bankirfamiljer genom filialen i New York. Det är fakta och är man inte noggrann med den så blir man ett enkelt byte för pålästa debattmotståndare. Sen att ägarstrukturen har mindre betydelse så länge endast den monetära basen skapas av centralbanken är en annan sak. Vill man dessutom reformera systemet och förbjuda fractional reserve banking så räcker det inte i länder som USA och Storbritannien. Eftersom centralbankerna där är privatägda.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 7 röster)
     • Hallonben says:

      Nordkorea och Iran är ett par andra.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 11 röster)
    • Gurra G says:

     Riksbanken är en myndighet där vår riksdag utser ledamöter som i sin tur styr banken. Det är ingen privat bank som någon äger men den förvaltas av politiska ekonomer och jurister med en något tvivelaktig lojalitet…
     Men att påstå att vi (eller vår riksdag) helt styr över vår penningpolitik och finanser lär vara en grov överdrift.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 5 röster)
   • Ägandeförhållande för Riksbanken är lite snårig. Så man får kontrollera vem som får räntebetalningarna. Lyckas man följa hela kedjan så är det den evige som är mottagare.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +30 (av 30 röster)
   • Ferdinand says:

    Det finns en ännu mäktigare finansfamilj som har som slogan ”verka utan att synas”.

    Soros quantumfonder finns på SEB.
    Det var också just Soros som attackerade kronan, gissa på vems order?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +16 (av 16 röster)
   • Roger Gustafsson says:

    Rothschild kontrollerar i princip ALLA riksbanker i hela världen, införandet av det kontantlösa samhället blir i princip den ”sista spiken i kistan” för oss vanliga dödliga.:-(

    http://www.anonews.co/rothschild-bank-lists/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +7 (av 7 röster)
   • Mister Te says:

    ”Riksbanken är Sveriges centralbank och en myndighet under riksdagen. ” Saxat från deras hemsida.

    Riksdagen väljer vi ju själva.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Konstantin says:

  Hur i hela friden har det kunnat gå så illa för Grekland?
  Att man låtit skuldberget skjuta i höjden på detta sätt, obegripligt tycker jag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
  • Har någon funderat vad som händer i sverige med skuld berget och våra naturtillgångar håller inte juden och gnager på våra ben rester här också !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +29 (av 31 röster)
  • Klaus Katzschke says:

   Det gamla spelet med lika liga: Rothschild och kommunister (med judisk ledning) och karriärister och folkförrädare som tar mutor.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +24 (av 24 röster)
   • Folkförrädare som Wallenbergs springpojke & vapenkrängare Löfvén samt öppna era plånböcker Ruinfeldt m.fl.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Geyser says:

  Som att utse getabocken till trädgårdsmästare. Men de sista smulorna i det grekiska skafferiet ska väl länsas nu då.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 27 röster)
  • Konstantin says:

   Sen finner man säkert ännu fler ”skäl” till varför Grekland måste öppna sina gränser mot omvärlden och låta eländet välla in ännu mer, släppa in ”nya greker” förmodligen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +31 (av 33 röster)
 • anonym says:

  Så länge det inte är muslimska intressen inblandade, är det nästintill helt irrelevant.

  Det viktigaste är att den muslimska världen inte ges något inflytande över Europas ekonomi/världsekonomin.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -33 (av 41 röster)
  • Geyser says:

   Idiot. Tror du att det är muslimer som kontrollerar finans och media? Det är JUDAR som är orsaken till att Europa dränks i bajsbruna primatfolk.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +46 (av 54 röster)
  • En träl says:

   Det är ungefär som att hata missiler men inte han som trycker på knappen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +29 (av 31 röster)
  • Ni kontrajihadister har aldrig förstått orsak och verkan, ni ligger glatt med den ewiga (((fienden))), sedan fattar ni inte varför ni har så förbajat ont i ändalykten.

   Om en arab upphör vara muslim genom konvertering till annan Mållgan, då vill ni blanda er med soporna.

   ”Jimmie Åkesson lovar en stor invandring av irakiska kristna i samband med ett besök hos irakier i Södertälje våren 2010:

   ”Kan man få bort den muslimska invandringen och istället ha en invandring av kristna till Sverige så har jag inga moraliska problem med det”

   ” … har vi (SD) inget emot en ganska stor kristen invandring (från Mellanöstern) det tror inte jag hade varit några problem alls ”

   ”Jag är öppen för det, en flyktinginvandring av kristna från Irak, absolut, men vi kan inte ta emot alla kristna i Irak på en gång, de är väldigt många.”

   Judepartiet (((SD))) fattar aldrig Slöddertälje eller Detroit. De kan inte se för juden har grävt ut ögonen och kn*llat dem i ögonhålorna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +32 (av 38 röster)
 • Salomon Goldbaum (d.y.) says:

  Vilka glada nyheter så här på morgonkvisten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Står inget om detta i Dagens Industri, … inte heller i Svenska Dagbladet, eller G-P. (((NÄHÄÄ!))) Juden styr i det fördolda, bortom allmänhetens kännedom. Styr politiken och ekonomin. Och Rothschild äger ovanstående tidningar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 30 röster)
  • Precis.
   Dom där fake news (((tidningarna)))som man faktiskt, en gång i tiden var tvungen till att läsa, bl.a. pga av ens jobb, och som inte heller, under flera år, ens skrev något alls om frimurarstyrda & infiltrerade samt synnerligen så inflytelserika sektmötena inom Bilderberg.

   Där Sveriges alltför dominerande ingifta (((rika släkter)))WALLENBERG + BONNIER= SANT, sätter det svenska folkets väl och ve, framför sin giriga penningapung, i synnerhet under kristider, såsom ex.vis bankkrisen under 90-talet. Där några andra svenskare…aktörer, faktiskt mer värnade om Sveriges (kooperativa ftg…) väl och ve, till skillnad mot de hårdhudade giriga Wallenbergarna & Co.

   Fråga bara Antonia Mörner, som blev upptryckt mot väggen och i princip hotad, av dåvarande frimurare VD:n på SEB, när hennes ftg nästan höll på att gå i kk.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 13 röster)
 • Lill-Äye says:

  Överskatta inte judens roll.
  Money is to buy fame which can neither be bought or bargained. Therefore money is worthless on a larger scale.
  Underskatta inte rötans verklighet.
  Poor fame one can gain by negligence and the immediate profiting from it.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -15 (av 19 röster)
 • cyberdog says:

  Snacka om att släppa in vesslan i hönshuset. Bara för er som inte vet, en vessla dödar inte enbart för föda, han dödar av mordlust. Släpp in en vessla i ett hönseri med tusen hönor, ingen överlever. Den som tror en vessla på knappt 2 hekto kan äta upp tusen höns, har en hjärna stor som en höna, lol. Ren och skär mordinstinkt, samma som en (((viss))) folk-ras.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +22 (av 22 röster)
 • Killnow says:

  Sverige står på tur!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 20 röster)
 • Skomakaren says:

  Både Tsipras och Rothchild förtjänar inget annat än avrättning, så mycket lidande som de har orsakat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 20 röster)
 • visselblåsare says:

  Sluta använd bankkort när ni betalar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 20 röster)
 • Mona Sahlin says:

  Fan att folk är så jävla tröga. Vi kör på precis samma motorväg som Grekland, i precis samma riktning. Men försök förklara det för valfri hjärntvättad svensk. Det går fan inte in i skallen på dom. Dom har skallen full med flyktingar!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +37 (av 37 röster)
 • Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜 says:

  Turk på burk smakar urk!
  Grekland är som Ukraina, judestyrt från topp till tå.

  Låt oss se till att Sverige motar juden i grind.

  88

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
 • Omar 💡💡🎨🎨🍕🍔🚧⚠🚥🚜 says:

  Turk på burk smakar urk!
  Grekland är som Ukraina, judestyrt från topp till tå.
  Låt oss se till att Sverige motar juden i grind.
  88

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 16 röster)
 • Torsken says:

  https://m.youtube.com/watch?v=tWA9CroNIQQ Detta skall spridas vidare så alla får se Judarnas Rätta Natur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • senaste says:

  En vänster som går storfinansens ärenden, det har vi aldrig sett förut…eller så kan man skippa ironin och säga att det är det vänstern är till för, att bedra folk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 19 röster)
  • Det tragiska är ju att högerliberalerna ökar nu när SYriza faller i mätningarna. Folk måste ju vara bra dumma i huvudet. Den enda skillnaden är att de skulle vikt upp kjolen själva istället för att få den avdragen som i fallet Syriza.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Grekland är kört – nästa EU-land är Sverige.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • ClaudiusMax says:

  Rotschild=666

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • Nisse Lund says:

  Hoppas att Gyllene gryning (grekiska: Χρυσή Αυγή, uttal ungefär Chrysi Avyi)och dess sympatisörer ser på filmen nedan.

  NWO Communism By The Backdoor Full Documentary:

  https://www.youtube.com/watch?v=ndoHcFhFOB4&t=11986s

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • jonte says:

  tja grekerna själva har röstat fram den regering dom har så dom får nog skylla sig själva att dom nu inte äger sitt eget land!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Munin says:

  Resultatet av dette kan fort bli at store mengder av Hellas naturlige resurser blir tømt ut av landet og flyttet over til et lite inmuret land i midtøsten. Andre konsekvenser kan bli at løgnen om at flere invandrere er nødvendig for å ”bedre” økonomien til landet, blir promotert som en ”løsning” på problemet. Hellas, er Europas barriere mot Midt Østen, og dets geografiske posisjon er av kritisk betydning for alle Europeere. Om Grekerne blir tvunget til å ta imot flere innvandrere, kan følgene bety katastrofe. Det er også interessant å se hvor kort sjøveien er mellom Hellas og ørkenredet til fienden. For noen som ønsker å utnytte krisen I Hellas til egen vinning, så er det meget enkelt og raskt å transportere mengder av resurser ut av landet via sjøveien, uten større hindring, om man har kjøpt og eier Grekernes regjering.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Grekland är på grund av sin enorma skuld avväpnat och kommer naturligtvis inte att kunna hålla kolonisatörerna utanför landet på egen hand. Just nu är det ganska lugnt i Grekland, men det beror på uppgörelsen med Turkiet att ta tillbaka alla rasfrämlingar som plockas upp i havet mellan de bägge länderna.

   Turkiet har dock redan hotat Grekland att sluta ta tillbaka dem och den dagen det sker kommer Grekland att bli invaderat av araber och negrer. Från Grekland kommer det att bli svårt att ta sig vidare eftersom grannländerna i väst förstärker sina gränsskydd så mycket de mäktar med.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 10 röster)
   • Konstantin says:

    Det enda den s*tans Erdogan vill och det lär hända i vilket fall som helst, om än alla turkar får totalt fritt tillträde till hela EU så inte fan stannar skiten man nu hyser i Turkiet där inte.

    Dessutom är den där sultanen ivrigt understödd av sin lilla slampa i Tyskland vid namn Merkel.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +8 (av 10 röster)
    • Erdogan är full i fan – men det kan mycket väl bli så att EU är bankrutt inom några år och då kommer hans motivation att invadera Europa den vägen att minska drastiskt. Man kan förvänta sig vad som helst av den mannen – vem trodde för två år sen att han skulle dissa NATO till förmån för Ryssland.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 7 röster)
 • leffe says:

  Klart att judesvinen har manipulerat Greklands ekonomi , för att själva suga ut pengar från Eu vansinnet ! Men räkenskapens dag ska snart komma och då ska judesvinen naturligtvis få betala vad dom har sått !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Frodo says:

  Var ju ingen mindre än Mario Draghi som satt och ljög om Greklands finansiella situation. Var väl då någon slags europachef för Goldman Sachs.
  Grekland skulle brutit sig ut ur eurosamarbetet och återgått till den gamla drachmern när tillfälle fanns.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
  • Grekland skulle naturligtvis ha behållit sin egen valuta, men så är det ju kommunister som har styrt i Grekland sen decennier – då kan man inte förvänta sig något annat än det som nu sker.

   Jag har följt vad som händer i Ungern i några år nu. Det landet hade kunnat sluta lika illa som Grekland om man inte hade dragit lärdom av 45 års brutal kommunistdiktatur.

   När kommunisterna tog makten efter WW2 förstatligades all åkermark och ungerska bönder blev livegna på kolchoserna som skapades. När kommunismen föll fick reformerade kommunister makten och nu hette det att marken åter skulle privatiseras.

   Privatiseringen innebar dock inte att marken återbördades till de rättmätiga ägarna, det ungerska folket, utan såldes på den internationella marknaden till (((spekulanter))) som lät marken förfalla.

   När den nuvarande Orbánregeringen fick makten förstatligades marken än en gång, men den här gången för att säljas till ungrare med motkrav att marken ska brukas.

   IMF-lånen som de reformerade kommunisterna tagit betalades tillbaka (slutbetalt 2016) och den ungerska staten tillfredsställer sina eventuella lånebehov hos den ungerska befolkningen via statsobligationer.

   Så olika kan det gå.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +11 (av 11 röster)
   • Men man kan inte skylla allt på kommunismen – greker, eller det som kallas greker, är faktiskt lata.

    Första gången jag var i Grekland var det 42 plus när vi klev ur planet – det var lite svettigt, men sen gick temperaturen ner till behagliga 30 grader.

    Är det någon som tror att affärer, byggen och andra arbetsplatser höll igång i den 30-gradiga ”hettan”?

    Grekerna jobbade några timmar på förmiddagen, tog sen siesta i några timmar och sen jobbade dom ett par timmar till på kvällen.

    Är det någon som sett ett svenskt bygge stänga för att det är 30 grader plus – eller 30 grader minus för den delen?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -3 (av 9 röster)
 • Martin Bergman says:

  Tsipras är jude. Hans mamma är judinna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Exempel på hur juden utnyttjar svenska banker och svenska folket !
  Du har exempelvis 100 000 kr hos Nordea ! Du får 0 % ränta på dom pengarna med ett vanligt sparkonto .
  Nordea lånar sedan ut ”dina” sparpengar till andra s.k nischbanker typ Lendo eller Blue Step som är judeägda och då får Nordea 5 % för att dom lånar ut dina sparpengar till dessa smårövare som i sin tur lånar ut ”dina” sparpengar dyrt med god marginal , typ 15-20 % till godtrogna dumma svenskar som inget förstår ! Smart av både Nordea och nischbankerna som snor det du skulle ha ! Alltså , du lånar ut dina surt förvärvade pengar gratis ! Med regeringens goda minne ! När skall Svensson vakna !! Hell Seger !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Skånskt stål says:

  Synd att Grekland inte har något alternativ rent politiskt. Jag tror inte på Golden Dawn efter det jag hört från en grek. GD’s ledare ska tydligen ha sagt att han stödjer EU och att Grekland är del av EU är en självklarhet. Talar inte själv grekiska så jag har fått lita på översättningen från min kontakt. Dessutom har högt uppsatta GD profiler sagt sig stå bakom försäljning av grekiska tillgångar som t.ex deras öar.
  Det man hört från GD i Radio Nordfront har ju verkar lovande, men de verkar inte göra något i verkligheten förutom att bråka med anarkister. Ingen nationalsocialist stödjer EU, förutom om man är ledare för Golden Dawn. Då har man tydligen ingen moral alls!

  Sedan är det oroande att en profil från GD slår en kvinna i ansiktet på live tv. Ingen hederlig person låter sina känslor ta kontrollen på ett sådant barnsligt sätt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
  • Är du säker? Jag hittar inget sådant, men jag ser att Golden Dawn har fått 3 mandat för EU parlamentet. Kanske ett missförstånd?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
   • Skånskt stål says:

    Jag får lita på översättningen från en person men det finns på video här: https://www.youtube.com/watch?v=mQl2mjQMiYg&ab_channel=antimnimoniakos

    Känner du andra greker kan du ju fråga om vad som sägs, men det jag fått höra är att han försvarar EU och Greklands medlemskap. Är du NS kan du INTE vara för EU. Jag var emot skiten långt innan jag kom till insikt om nationalsocialismen, att man ses i videor sjunga Deutschland Über Alles och så vidare men i sin politiska karriär säger sig vilja vara kvar i en union som suger ut ens land är bara bisarrt. Om det som sägs i videon är så som jag fått höra är GD passé. Det finns ingen ursäkt för sådana typer att kalla sig nationalister och ha sagt sådant skit.

    Här är en video där en ledamot säger sig vara för att sälja grekiska öar och stränder, dvs styckar upp sitt land och sälja det till högst bjudande. Efter detta så tog han tillbaka det och påstod sig ha sagt fel…
    https://www.youtube.com/watch?v=OdwJhCxng0E&ab_channel=KokkiniEpithesi

    Jag önskar att Grekland hade ett bra nationalistiskt alternativ, men som det ser ut nu finns det inget. Golden Dawn om något parti borde vara emot EU i alla lägen alltid.

    Landet som en gång var en grundpelarpelare inom utveckling och kreativitet förslavades under turkarna och manglas nu av judens hat mot de som står för stolthet och styrka. Att krossa Grekland är en symbolisk handling mot Europa, liksom att utrota nordborna också är det. Vi europeer i norr och de i söder (inte muslimerna, albanerna och det skräpet dock) representerar den europeiska identiteten och styrkan, både i kunnighet, framgång och nationalism. Om vi faller har ärketyperna av européerna också fallit.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rotschild är antikrist!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • 110=Di Goldene Medina says:

  Den siste svensken i Malmö?
  https://www.youtube.com/watch?v=Uo-M5E0T8WI

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • svensk kvinna och antiPK, antifeminist says:

  Sveriges riksbank är också ägd av samma globalist-(((skurkar))).
  Men det sovande folket tror att bara för att den svenska regimen säger ”riksbanken är en myndighet som ägs av svenska staten” så är det sant. HAHAHA

  GRÄV i ägandeförhållandena, vem som kontrollerar riksbanken och vem som tjänar på den så får ni veta sanningen. Men ett varningens ord, dessa demoniska psykopater är inte att leka med och drar sig inte för att döda för att dölja sanningen.

  Men sanningen finns där och den är INTE att svenska staten äger riksbanken.

  Eller tror ni på dom också när dom säger ”Sverige har 0% korruption”?

  Vakna! Vi lever i en diktatur!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *