Rothschild orolig för förändringar i den globala finansordningen

GLOBALISM. Bankiren Jacob Rothschild är orolig för att det globala finansiella samarbetet försämras och att det kan medföra en finanskrasch.

Jacob Rothschild.

Bankiren, globalisten och miljardären Jacob Rothschild anser att möjligheterna för globalt ekonomiskt samarbete minskar med ”populistiska och protektionistiska” ledare som Donald Trump. Det främsta orosmolnet anser han vara risken för ett handelskrig mellan USA och Kina.

Rothschild menar att ett sådant handelskrig skulle kunna bryta den ekonomiska ordningen med den amerikanska dollarn som världsvaluta som etablerades efter andra världskriget.

Ett annat finansproblem som oroar bankiren är den farligt höga skuldsättningsgraden i Europa och den finansiella instabiliteten inom eurozonen.

Rothschild menar att både efter elfte september-krisen och efter finanskrisen 2008 så samarbetade de ledande världsekonomierna med en gemensam agenda, men att denna globala finansordning nu äventyras eftersom allt fler länder prioriterar sina egna länders behov.

Källa:
Rothschild worried about new world economic order

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

14
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Ramón MercaderJan HjelmDanielKlausAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
b¤d
Medlem

Bankiren Jacob Rothschild är orolig för sin EGEN pengapåse och efterlevande kålsupare i dennes (((familj))).
Inget annat.

Christian Hamilton
Medlem

Ju fortare desto bättre med en ekonomisk krasch! Det skulle kunna innebära slutet på sionisters och globalisters världsherravälde och möjligheter till mer varaktig fred på vår jord.

En utveckling av den totala mänskligheten skulle också få en chans samtidigt som mångfalden hade främjats på vårt klot, där arter och raser hade funnit sina naturliga hemvister utan onaturliga omflyttningar för att främja ett fåtals egoistiska penningbegär och ”gudomligt utvald” makt.

Jan Hjelm
Medlem

Om han nu är så orolig över enskilda länders höga skuldsättning så är det väl inget som hindrar honom från att skriva av skulder och att sänka sina bankers krav på lönsamhet. Men det är inte tillgångar och skulder han oroas för. Det är självständiga nationer som vill göra sig fria från hans kontroll han är livrädd för. Det är bara att kämpa på med Motståndsrörelsen och till slut skrämma ihjäl gubben.

Karl-Путин A
Medlem

Råttskiten börjar känna det finansiella repet runt halsen – det låter hoppingivande.

Allan
Medlem

(((Fästingen))) syns väl på den bilden, munnen redo att suga människors blod till den kräks av övermättnad i blodomloppet och gör folk sjuka.

Den-Kristne
Medlem

Fritjof Adams har förutspått en global krasch, så vi får se.

Deva
Medlem
Deva

”Det främsta orosmolnet anser han vara risken för ett handelskrig mellan USA och Kina.”

Givetvis ljuger han och givetvis kommer han att tjäna enorma summor på ett handelskrig….

Lingonet
Medlem

Berättar han vad han tänker göra här?

Anonym
Medlem
Anonym

Snygg bild, lite fradga som bubblar ut. Det är makt och penninghungern vi ser.

Karl-Путин A
Medlem

Det som tränger fram ur mungipan är hydraulvätska, eller snarare en sorts hydraul-gel som används på alla androider för att överföra kraften från hydraulpumpen till androidens olika kroppsdelar. Så här såg den ut vid ”50-tusenmilaservicen” då en matarledning hade brustit och hydraulgelen trängde ut ur alla kroppsöppningar. Lägg märke till startkablarna vid androidens vänstra öra.

comment image/revision/latest?cb=20091104050001

Klaus
Medlem

Rothschilds dollar förlorade redan makten som världsvaluta och Illuminati-judarnas världsherravälde försvagades pga yen och kryptovalutor men också av euron. Rothschild och Illuminati vill utlösa ekonomisk kris, handelskrig och inbördeskrig (som de har bra förberett i Europa med invasionen av ras- och kulturfrämlingar) för att återetablera dollarn som världsvaluta. Trumps politik skall skaffa ekonomiska problem och kris överallt i världen utom i USA där främlingsinvasionen har stoppats av militäriska skäl.

Daniel
Medlem

De får gärna för mig ta med sig sitt ekonomiska system ner i graven. Men den där Råttjäveln verkar aldrig dö, han suger väl ut all ungdom ur folket så han får evigt liv och kan plåga jordens befolkning i all evighet. Hur gammal är han? Ser ut att vara över 200 år.

Klaus
Medlem

Det kan man tro, född som Amschel i Frankfurt/Main 1744. (Frankfurt/M är Rothschilds stad).

Ramón Mercader
Medlem

Kan Rothschild lyckas ta totalt energisektormonopol så hade det inte blivit något problem för dem att avskaffa alla valutor och dumpa sina centralbanker med en världs”valuta” i t.ex. kWh.