Rojalistisk fransman bitchslapade Macron under besök i småstad

FRANKRIKE. När Frankrikes president besökte Tain-l’Hermitage i sydöstra Frankrike blev han inte så väl mottagen som han hoppats. En av stadens invånare örfilade upp bankir-presidenten innan denne fick hjälp av ett stort antal livvakter.

Under dagen besökte Frankrikes president, den tidigare Rotschildbankiren Emmanuel Macron, en gymnasieskola i Tain-l’Hermitage i sydöstra Frankrike. På plats passade presidenten på att visa upp sig för allmänheten, något som inte uppskattades av alla.

I ett filmklipp som spridits under dagen ses en ung man fånga Macrons uppmärksamhet för en sekund. Efter en kort ordväxling ses den unge mannen rikta en örfil mot presidenten, innan denne får hjälp av flertalet livvakter och poliser från militära Gendarmerie nationale.

Enligt vittnen på platsen ska mannen också ha utropat det rojalistiska slagordet ”Montjoije Saint-Denis!” i samman med örfilen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments