Robert Eklund trollade Annie Lööf med ”Putinmail”

RYSSLAND. Mejldomän hotar ”störa det svenska valet”. Nu skrattar Internet åt Robert Eklunds trollning som lurat Svenska dagbladet, ”experten” Magnus Ranstorp och statsministerkandidaten Annie Lööf.

Listen to ”URKLIPP: Robert Eklund trollade Annie Lööf med ”Putinmail”” on Spreaker.

Under flera år har mainstream-media, MSB och andra aktörer, till och med regeringsrepresentanter, spridit konspirationsteorier om att Nordiska motståndsrörelsen bedriver rysk påverkanspolitik eller till och med är finansierat av Ryssland för att destabilisera Sverige.

Dessa konspirationsteorier, den ena mer invecklad än den andra, har skapat en intern skämtkultur inom Nordiska motståndsrörelsen där ledande personer och medlemmar ironiserar på sociala medier över hur de har direktkontakt med Putin, lägger ut bilder när de dricker den ryska energidrycken ”Russian Power” m.m.

Redan 2015 började Nordfront göra satir om konspirationsteorierna. Här ses Emil Hagberg från Nordiska motståndsrörelsen ta emot vodka och rubel från ryska björnen. Klicka för större bild.

I ett led i detta skapade Nordiska motståndsrörelsens dåvarande IT-chef Robert Eklund mejldomänen ”Putinmail” för 2-3 år sedan. I veckan nappade Svenska dagbladet på trollningen och skrev en av de mest bisarra artiklarna i mannaminne. I artikeln NMR kan störa svenska valet med ”putinmail” beskrivs Eklund mer eller mindre som en rysk påverkansagent och registreringen av domänen sägs utgöra ett ”hot” mot det demokratin.

I senaste avsnittet av Radio Nordfront var Robert Eklund med för att berätta om den lyckade trollningen och SvD:s förljugna Fake News-artikel.

Ett exempel på förljugenheten är när tidningen antyder att Eklund är rysk agent eftersom han tagit emot ett diplom från en rysk organisation för att han på ”ett korrekt sätt beskrivit den politiska situationen”. Vad tidningen inte nämner är att han fick denna utmärkelse på grund av att han skrivit artiklar som varit kritiska till Putin.

Ett annat ”bevis” på att Nordiska motståndsrörelsen styrs av Putin är enligt SvD att flera medlemmar använder sig av VK (ryska Facebook). Anledningen till detta är helt enkelt att censuren på Facebook är oerhört omfattande, medan mer yttrandefrihet råder på VK.

Saken tar dock inte slut här. När Svenska dagbladet och artikelns skribent Frida Svensson glatt kablar ut artikeln om ”Putinmail” på sociala medier så möts de av en flodvåg av skratt och häcklanden från normala människor som ser det absurda att en registrerad domän skulle utgöra ett hot mot Sverige.

Detta hindrar emellertid inte kända aktörer som ”terrorforskaren” och rikspajasen Magnus Ranstorp eller Centerpartiets ledare Annie Lööf att sprida artikeln på Twitter.

Andra är inte lika imponerande som Magnus Ranstorp och Annie Lööf:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GunnarUlfErnfridKarlhttps://judarisverige.wordpress.com Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Tidigare har man sett sånt här från resten av lögnpressen, som AB, Exp och DN – men nu har alltså även SvD anslutit sig till skaran som publicerar ren lögnpropaganda? Trist, då finns det ingen stor tidning i Sverige med någon trovärdighet. Detta gav mig också ett skratt: ”It-säkerhetsexperten Joakim von Braun ser flera risker med att NMR väljer att använda ryska servrar. Som att det minskar möjligheten till svensk insyn. – Det underlättar för rysk underrättelsetjänst att kartlägga NMR:s medlemmar och sympatisörer. Eftersom ryssarna bygger sin underrättelseverksamhet på värvade agenter kan detta komma att utgöra ett problem.” Tala om… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Extremt usla experter och politiker. Inte konstigt att de bara kan förstöra landet när de är helt domesticerade i sina akademiska korridorer och kanslier och inte vet någonting, inte kan någonting och har sin agenda skriven av främmande makt. Usla krisskådespelare som på som på sin höjd kan sina repliker.

Christian Hamilton
Medlem

Kan bara säga att det verkar vara ont om folk med intelligens över fiskmåsnivå i dessa politikerkretsar. Man tar sig för pannan i frustration.

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Snyggt jobbat, Eklund. Där fick du sannerligen Annie Lööf att skämmas… om den nu kan känna skam.

Karl
Medlem

Annie Lööf är verkligen en stor IDIOT!!!

Ernfrid
Medlem

Stor humor och bra jobbat Eklund! Var det när Putin hörde om putinmail som han fick sig ett gott skratt, månntro.

Ulf
Medlem

Annie har verkligen haft en fantastisk vår. Hon har verkligen bevisat att hon är det absolut mest korkade partiledaren i samtliga riksdagspartier.
I hård konkurrens har hon visat total okunnighet, noll känsla för för opinionen och en rakryggad beslutsamhet att leda Sverige till undergång.
Jag skulle hellre rösta på att en medelstor brun pappkartong ska styra mitt land än denna varelse.

Gunnar
Medlem

Haha Annie Lööf är mycket troligt den mest korkade ministern i Riksdagen tätt efter Steffe.