RN DIREKT#133: Vår ära heter trohet

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Robert Eklund för att diskutera begreppet ”Min ära heter trohet”. Dessutom dyker Jimmy Thunlind och Jonas De Geer upp för att berätta om sin nya podd Mimers brunn.

Äntligen söndag och äntligen är det återigen dags för Radio Nordfront. Denna söndag bjuder på ett fullspäckat program, då Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Tobias Lindberg gästas av Robert Eklund från Studio Bothnia.

Man kommer att diskutera begreppet ”Min ära heter trohet”, som myntades efter ett strasseristiskt kuppförsök mot det Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet och Adolf Hitler och som kom att bli SS-männens officiella motto. Vad är bakgrunden till begreppet och vad betyder det för en nationalsocialist i 2000-talets Norden?

Lite senare i programmet gästas Radio Nordfront av inga mindre än Jimmy Thunlind och Jonas De Geer. De kommer att berätta om sin gemensamma podd Mimers brunn, som i veckan lanserades på Nordisk Radio.

Slutligen kommer man att diskutera veckans Uppdrag Granskning, som handlade om värmländska Filipstad. Trots att officiell Expo-propaganda har konstaterat att ”befolkningsutbyte” är en ”högerextrem myt” erkänner kommunens integrationsansvarige Jim Frölander glatt inför kamera att ”vi håller på att byta ut befolkningen”

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Under tiden kan du kika på denna fantastiska hyllningsfilm till Nordiska motståndsrörelsen:

Veckans RN-bild:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#133: Vår ära heter trohet” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om